קצת
אבל...

BlackCuty

New member
קצת ../images/Emo32.gif אבל...

יש לי יום הולדת היום
בדיוק ביום הזה, לפי התאריך הלועזי, מלאו לי 17 שנים!!! אני כבר כל כך זקנה.... אני יודעת שזה לא קשור לנושא הפורום, אז תוכלו לשרשר את זה לאוף מאוחר יותר...

DDN

New member
../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך! אני לא משרשר מזלטובים. הם הודעות בפני עצמן.

Thessalian

New member
יומולדת שמייח!

אל תדאגי, 17 זה לא זקן. חכי עוד 3 שנים, כשיתחילו לעשות לך טבלת ייאוש של 99 שנה.

DDN

New member
בינתיים שתי צעירות מדברות פה.

הזקן בשרשור הזה הוא אני.

Thessalian

New member
עלק זקן, ראינו אותך.

אם כבר, "בוגר" יותר מכולנו. לגביי, העניין קצת שונה. מגיל 21, מתחילים לספור קמטים, לא שנים

ogmios

New member
הי הי הי!

בגרות וגיל הם שני משתנים בלתי תלויים בעליל.

BlackCuty

New member
אני מרגישה זקנה בגלל שרוב

האנשים בשכבה שלי קטנים יותר ממני. זה בעצבן! אני מוקפת בצוציקים... אבל ככה אני מתה על השכבה שלי, במיוחד על הכיתה!

בגלל זה?

תדעי שאת *באמת* זקנה כשתגיעי לכנס ותגלי שרוב המבקרים נולדו כשהתחלת לשחק ושהרוב האנשים שהכי קרובים אלייך בגיל עדיין עשו בגרויות כשהשתחררת מהצבא. זה באמת גורם לאדם להרגיש כמו מקרה גריאטרי ולתהות מה קורה עם קרן הפנסייה שלו.

לא מדוייק

בגרות היא משהו שמתפתח לאורך זמן. רוב הקטינים הבוגרים-בעיני-עצמם שפגשתי היו חבורה מאוסה ושחצנית של זוועטוטים דכאוניים עם כישורים חברתיים ששואפים לאפס.

ogmios

New member
מזל טוב

חוצמזה, זקנה זה עניין של תחושה. אני התחלתי להרגיש זקן כבר בגיל 13. זה היה לפני ה-מ-ו-ן שנים, ודווקא עכשיו אני מתחיל להרגיש צעיר שוב...

Nihau

New member
../images/Emo49.gif 17 זה אחלה גיל, תהני!

ולגבי בגרות וגיל: כפי שאוגמיוס אמר ובאל"ר חיזק- גם דעתי היא שאלו שני משתנים בלתי תלויים. חוץ מזה הכי כיף זה לחיות את העכשיו ולהנות ממנו כל רגע. אז קבלי ממני איחולי אושר לבביים ושתהיה לך שנה טובה ומלאה חוויות מעניינות

למעלה