קצת
אבל שווה

Teo Toriatt

New member
קצת ../images/Emo32.gif אבל שווה

מה חושבים על אנשי IT שם בחוץ? מעניין מעצבן ומצחיק גם יחד כאן

H N 1

New member
מממממ

לא ממש מצחיק ולו רק בגלל רמת הכתיבה הירודה למדי... אבל התשובה היא - מי צוחק בסוף ?

antidot

New member
who is your daddy ? ../images/Emo6.gif

אכן כתבה חסרת תכלית. [start BOFH mode] הוא רוצה להיות אדמיניסטרטור ? אין בעיה ! (נפתחים במקביל 2 MMC-ים - אחד GPO חדש ואחד Security settings של התחנה המרוחקת) ....הרבה לחיצות עכבר... ..... ..... מסתכל במבט מבסוט על ההגדרות של התחנה בה האדמיניסטרטורים הלוקליים חסרי כל יכולת... מחייך ומודיע חגיגית למשתמש שהוא צורף לקבוצת אדמיניסטרטורים הלוקלית ומפנה את המשתמש למדיניות של החברה בנושא שימוש במחשב אישי. [end BOFH mode] הולך להתעסק עם דברים יותר מעניינים.... ותודה לביל שהמציא את GPO
נחשו מי ה"איש הרע" בצוות הIT אצלינו ?

rattlehead

New member
מה שעצוב...

זה דווקא תגובות אני הסיסטם "אני סיס אדמין ואני לא משעמם..." אוי וואי..

ezaton

New member
אני לא יודע בקשר למשעמם

אבל יושב לו איזה גראפיקאי מסכן, שמבין במחשבים כמו שאני מבין במערכות מיזוג (לא מבין, אם זה לא ברור), ומתקין חצי מה- spywarez הקיימים בתוך אירגון, והופ, לך תתחיל להבין למה יש לך תופעות רשת מוזרות, ותתחיל לטפל לו במחשב כל פעם, כי למרות שביקשת יפה, הוא מתעקש על ICQ (שאתה לא מאפשר בארגון). וחסמת את הפיירוול מפני כל דבר שלא אמור לעבור דרכו, באופן רשמי, והוא מריץ לך icq2go בכח. וכולנו מכירים את זה, אני מניח, ברמה זאת או אחרת, ובמקום לתכנן את עתיד ה- IT שלנו, ואת המשרה הבאה, ואת הקורסים הבאים, וקצת ללטף את השרת (אם צריך), אנחנו יושבים ושוברים את הראש על למה לעזאזל הדסקטופים משתוללים. אולי אני משעמם, אולי אני מאוד לא סימפטי (מנסה להיות, אבל יוצא לי להיות ה- BOFH המקומי. טוב, לא ממש מנסה), אבל אני פותר את התקלות מהר, ומאפשר ללצים האלו להמשיך לעבוד, כי בשביל זה הם שם, ובשביל זה אני שם. לא משהו היסטרי, סתם, שיעשו משהו עם הזמן שלהם, ויאפשרו לי לעשות עם שלי. הייתי חייב להוריד את זה מהלב. אחרי הכל, אני בטח בנאדם מאוד משעמם, כשאני רוצה לשבת בשקט עם הכוס קפה שלי...

iis5

New member
משתמשים מטומטמים

הם אפילו לא יודעים להתקין תוכנות גם אם היה להם הרשאות שלא לדבר על אלו שלא יודעים להפעיל את המחשב מחדש (כן אני נתקל בהם הרבה).

Recursive

New member
אחרי קריאה

אני פשוט מרגיש צורך להוסיף את הדברים הבאים ביום ראשון: AAA url filtering מדיניות סיסמאות של 19 תוים, שפגות כל יומיים סקריפט שפשוט עושה ריסט בערך פעם ביום (כמובן שיקח לי חודש לגלות מה בדיוק קורה שם... זה נשמע כמו סיפור רציני) הורדת ה Spam filer חוץ מלמקורבים כמובן והכי חשוב, לנתק את הטלפון. עוד רעיונות?

פוֹלי

New member
לשתול להם secure.html בדף הבית

ולבכות יחד איתם כשאי אפשר להיכנס לשום אתר באיטרנט בגלל הספאם הזה? להביא להם גיבוי מסוף חודש שעבר במקום מאתמול סתם כדי להרגיש רשע לרגע? או אולי פשוט לארגן לעצמי גימלים ארוכים לאיזה שבוע וחצי בערך ולתת להם להתמוטט ממילא?

למעלה