קצת
אבל צריכה המלצה לדיאודורנט טוב

צופי 26

New member
קצת ../images/Emo32.gif אבל צריכה המלצה לדיאודורנט טוב

עוד יומיים נהיה בדיוטי ואמרתי אם כבר מבזבזים כל כך הרבה כסף בחתונה אז למה לא להתפנק בדיאודורנט טוב (שביננו מצרך מאוד חשוב לחתונה באוגוסט...) כזה שמחזיק הרבה זמן והכי חשוב לא מכתים את הבגדים... אז אם למישהי יש המלצה לדאודורנט ז'ון גלייר אני אשמח לשמוע (מה שאני משתמשת ביום יום זה של FA) תודה

amitco

New member
אין על keops של roc

אני התחלתי להשתמש בו בגלל החתונה ועד היום אני איתו. הוא קצת יקר אבל מספיק לתקופה של כמעט חצי שנה. אני היום לא יכולה בלעדיו- הוא בלי ריח ככה שזה לא מתערבב עם ריח של בושם שאת שמה או קרם גוף ובלי כתמים על החולצה. בקיצור, ממליצה בחום.

iamliat1

New member
כמה זה עולה?

אני משתמשת בלקום שממש יקר לדאורדורנט (120 שח) אז אולי זה כלכלי לעבור?!

amitco

New member
לדעתי בסביבות ה80 שח

אם את רואה את זה בפחות תקני כמה... אה ושווה לבדוק אותו בכמה מקומות כי לפעמים יש הנחה ברשת מסויימת על המוצרים של רוק

marousia

New member
איזה קטע

התחלתי להשתמש בו אחרי המלצה בפורום מתחתנים הוא היה במבצע 50% הנחה בהיפר-נטו... לא רע בכלל הדאודורנט הזה

kipik

New member
../images/Emo20.gif יש שני סוגים- מה עדיף? ../images/Emo20.gif

יש ברול און בקבוק פלסטיק ויש בזכוכית- האם יש הבדל?? או שזאת רק האריזה? אחרי כל ההמלצות ובעקבות חיפושי הניצחיים אחרי הדאודורנט האולטימטיבי, רציתי גם אני לנסות...

kipik

New member
בסופר פארם 74 אחרי הנחה. בדקתי אתמול

המחיר המקורי 98 ויש עליו 25% הנחה

l u l i k

New member
ROC ROLL ON DEODORANT KEOPS

יש מבצע בבית מרקחת שור טבצ'ניק, ברח' המלך ג'ורג' בת"א במחיר של 50 ש"ח

אם את בקטע של קצת ריח אז יש את הבוקאז'

של לנקום שהוא מעולה אבל פחות טוב מקאופס בעיניי. מגיע בקרם/רול און/ספריי/סטיק לבחירתך ובדרך כלל יש עליו אחלה דילים בדיוטי

למעלה