קצת תרבות 5#

bendd

New member
קצת תרבות 5#

שלום שלום כולם, הפעם אני ממליץ לכם (לא בחום רב כל כך) על הסרט "מישהו לרוץ איתו" הסרט מביא לנו שני סיפורים שמתחברים לאחד. לפני הכל אני חייב לציין שעד להפסקה בערך אפילו אחרי לא הבנתי כלום...אז אל תוותרו ותמשיכו לראות ולהקשיב. טוב אז אחרי שכתבתי הרבה דברים החלטתי למחוק הכל כי זה סתם יהרוס את הסרט, אני רק יציין שבסרט יש הרבה קטעי שירה נורא נורא יפים של תמר, כוכבת הסרט ושל עוד נערים, שזה בעצם היה נקודת האור היחידה עד להפסקה, למי שהולך, לבוא בראש נקי ולנסות ולהבין ולהתרכז כי זה שני סיפורים ששניהם מתחברים לאחד. טוב זה הטור הכי קצר ועם הכי פחות מידע שאי פעם פורסם פה. תאמת שאני ממליץ יותר על הספר:) אבל גם הסרט טוב.... שבוע טוב ושלא נדע עוד צער, ואל תפסיקו לשמוע מוזיקה! זה הכי מעודד בעולם... "חזרת פתאום הנה אתה בבית, תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך כל כך פתאום....." (תמר שרה את השיר הזה בסרט...)

MaaYanGa

New member
קראתי את הספר

והוא ממש טוב, באמת מומלץ. ולגבי הסרט, יובל מנדלסון הוא כבר סיבה טובה ללכת לצפות

../images/Emo112.gifלגמרי. :S

את מי הוא כבר יכול לשחק? הוא לא מתאים לאף אחת מהדמויות..

MaaYanGa

New member
הוא משחק את האח של תמר

ולפי מה שראיתי בתוכנית מאחורי הקלעים של הסרט (למרות שזה ממש מעט ואני לא יכולה לשפוט רק על פי זה) הוא מפגין כישרון משחק די טוב. לטעמי לפחות...

GR££N woMAN©

New member
כי זה לא כזה קשה.. אח של תמר נורא

דומה ליובל מנדלסון.. אני לא יכולה להגיד למה כי בטח אנשים יגידו שהרסתי להם אז אני אשתוק

B a 7 a K

New member
אני לא חושב שהיית אמורה להגיד את זה. ../images/Emo4.gif

לא כותבים דברים כאלה בכותרת, וצריך לציין לפני שזה ספויילר.
מה עם מי שלא קרא את הספר, ורוצה לראות את הסרט?

MaaYanGa

New member
צודק

לא חשבתי על זה... היא פשוט שאלה (אמנם לא בדרך ישירה) אז עניתי. סליחה אם קילקלתי למישהו

B a 7 a K

New member
אמ, אני הייתי בטרום טרום בכורה שלו. ../images/Emo11.gif

נו, זאת שהייתה בבריכת הסולטן, בירושלים. חלק מאירוע הפתיחה של פסטיבל הסרטים. יש לציין שהאירוע עצמו היה מדהים (ועוד יותר, העובדה שנכנסתי בחינם
) נהניתי מאוד מהאירוע, והסרט- הסרט לדעתי היה חמוד מאוד מאוד (כאילו, במונחים שלי זה די טוב) הקולנוע הישראלי עובר שיפור משמעותי, ופשוט כיף לראות שיש הפקות כאלה, מושקעות ורציניות. אמממ, ו.. כן, לא קראתי את הספר, וזה ברור לי שמן הסתם הוא הרבה יותר עמוק, ככה זה. ידידה שלי, שקראה את הספר, יצאה אומנם מחוייכת, אבל פחות מתלהבת מאיתנו. מיותר לציין שהספר הביא אותי למסקנה שאני חייב לקרוא אותו. אממ, זהו. נורא אהבתי את השחקנים שגילמו את תמר ואסף (אסף ממש חמוד.
) היו קטעים שנורא התחברתי (וזה מצחיק עם 7000 איש מסביב
) בסך הכל, הייתי אומר שכדאי ללכת לראות.
תודה רבה, בן.

popapipu

New member
התפקיד תפור על יובל נדלסון

הוא גיטריסט מוכשר ברמות, הוא הזוי קצת, הוא ציני, הוא רזה, וחוצמזה שיש לו עיניים כאלה שנראה כאילו הוא מסומם... ולאוהבי יובל מנדלסון- אל תצפו ליותר מדי, אני גם חולה עליו והתאכזבתי...

popapipu

New member
הוא לר מהמם ומדהים כמו שהוא במוזיקה

מה לעשות, הוא לא נולד להיות שחקן

sharwan

New member
אני אראה את הסרט השבוע ../images/Emo13.gif

הוא נשמע מעולה!!

Simple Sam

New member
../images/Emo45.gif

ממש אהבתי את הסרט. [את מי ששיחק את אסף פחות,אבל מילא]