קצת תמונת וחשבות....

קצת תמונת וחשבות....

אמא סיפרה לי לפני כמה ימים שאני אפגוש תינוק חדש בבית של מאור שהוא הבן דוד החבר הכי טוב שלי , והיום פתאום משום מקום הופיעה אצלנו בבית חבילה מוזרה ולא מובנת ואמא אמרה לי "לולי בואי לראות תינוק" ואני שמבינה מה זה אומר (תינוק זה אחד שמפיל אוכל על הרצפה ושהוא נמצא אפשר לאכול המון)ישר ניגשתי לחבילה המוזרה ריחרחתי אותה ואת האמת זה לא נראה כמו אחד שיכול לאכול ולחלוק איתי בקיצור אמא עבדה עליי והכל בשביל תמונה. אז אנא מכם תגידו לה משהו זה ממש לא יפה שהיא ככה משלה אותי....

זה לא נגמר בתינוק

אחר הצהריים הלכנו לבית של בן דודה שלי ,שהגענו לשם שמעתי כל מיני שריקות מוזרות ולא פוסקות אבל התעלמתי כי הגענו כדיי לאכול לא לחשוב נכון? אחרי האוכל (שזו הייתה מסימה מפרכת לכשעצמה)אמא אמרה לי " בואי תראי את טוי " בהתחלה חשבתי שזה ההוא מהחבילה בבוקר אבל אז התקרבתי וראיתי משהו מוזר כזה זה נראה כמו ששון אבל יותר קטן ,החלטתי להתקרב ולבדוק האם זה באמת פסטרמה טריה כמו שדוד שלי אומר (והוא אחד שמבין בפסטרמות כל מה שאני יודעת למדתי ועודני לומדת ממנו). אז התקרבתי והתקרבתי בהתחלה אמא אמרה לי לא לגעת רק להסתכל אז הסתכלתי ואז ריחרחתי אותו מעט וקצת ליקקתי כדי לבדוק את הטריות ואז פתאום משום מקום הוא הזבל הקטן הזה ניסה לנשוך אותי !!!! אותי שכל מה שרציתי זה רק לבדוק אם הוא טרי,ועוד לטובתו, חוצפן!!!!! אני כל כך כעסתי ונהייתי עצובה ואפילו אני עד עכשיו עצובה ,טוב נו לא ממש כי בערב הלכתי לשכנים שלי והם נתנו לי עוף ונקניק ככה שהיום שלי לא היה כזה נורא. אבל אסור לי להרוס את המוניטין שלי אני חייבת להראות אומללה ככה הם ירחמו עליי ויתנו לי אוכל,אז מה אתם אומרים ככה אני מספיק אומללה?

אחלה תמונות ../images/Emo23.gif

הכל אשמת אמא ללא ספק

טון טון1

New member
כשהבנים אוהבים את הבנות

הם מושכים להן בצמות. החמוד רק רצה להראות שהוא אוהב אותך, אז הוא ניקר לך באף
מקסימים

למעלה