קצת תמונות...

Benkok

New member
קצת תמונות...

מתנצל על האיכות, שכחתי את המצלמה בבית אז תיאלצו להסתפק במצלמה של הסלולרי... יאנג צ'ינג שון

9ball master

New member
אחל'ה....

תמשיך לשלוח לנו תמונות

9ball master

New member
אתה יודע ש...

אתה יכול להעלות את התמונות לגלריות וכך הם ישארו ולא ידחקו לארכיון עם הזמן...

Benkok

New member
והגדול מכולם, הערס הפיליפיני...

אחרי המשחקים נסענו כולם למועדון ליד הבית שלי...ואז הוא הגיע... בעל הבית הודיע שבוסטמנטה מזמין את מי שמעוניין לשחק נגדו - 100$ למנצח... הוא התחיל בהפסד לאחד החבר'ה, והמשיך ב10 נצחונות רצופים (כל שחקן שיחק איתו "RACE TO 3"... לא רע להרויח 900$ בכמה שעות... דרך אגב, מדובר בערס ממוצע, מצחיק לאללה, מעשן בשרשרת ושחקן שחבל על הזמן! לראות אותו זה פשוט חוויה.

Benkok

New member
והמפסיד הגדול של היום

אמנם הפסיד לשחקן גדול...אבל בחייאת אפריים - 9:3???

9ball master

New member
והמנצח הגדול של התחרות....

Ramil Gallego מהפיליפינים שניצח בגמר את Au Chi Wai (שחקן סנוקר מהונג קונג) רמיל לקח $10,000

Benkok

New member
מי שלא ראה 100 פיליפינים צוהלים

כאילו לא ראה שימחה מימיו... הקטע הוא שיש חבורה גדולה של פיליפינים (ביניהם יו"ר ההתאחדות ועוד כמה מכובדים) שעוקבים אחרי השחקנים לכל טורניר (גדול או קטן), מגיעים עם חולצות ודגלים ופשוט יושבים ומעודדים. לשבת בבנגקוק, לראות משחק בין שחקן תאי לפיליפיני ופשוט להרגיש כאילו אתה באמצע מאנילה... ולזה שאמר שטורניר 9-BALL של 1000 שחקנים נגמר תוך שעה - אין לי מה להגיד חוץ מ"בוא תנשק לי את התחת" (ועל הדרך גם תראה כמה הוא כואב אחרי שלושה ימים של תחרות בהשתתפות קצת פחות מ1000 שחקנים...)

9ball master

New member
אני ישבתי.....

בין מאות פיליפנים בזמן משחק הין בוסטמנטה לאפרן רייס באליפות העולם.... מדהים כמה אנשים הולכים אחריהם לתחרויות בכל העולם... שאלתי כמה מהם לגבי ההעדפה שלהם לגבי המנצח.... אף אחד לא היה מסוגל לענות.... מדהים בוסטי ניצח בסוף, במשחקון האחרון ה9 נכנס בטעות... איזה כבוד יש בין השחקנים, לאחר המשחק אפרן חזר ללוח השחמט ובוסטי התנהג כמו משרת שלו... הביא לו בירה כאן בארץ כבר היו שומעים את ההשמצות עד סוף העולם....

Benkok

New member
זה בהחלט מדהים

הם משחקים ביחד, מתאמנים יחד לפני ותוך כדי טורניר. (מסביב לשולחן הטלוויזיה יש שולחנות אימון לשחקנים) ביום השני, אחרי שבוסטמנטה כבר עף מהטורניר, הוא עדיין הגיע לאולם כדי לפרגן לאפריים ולגלייגו. האנשים האלה צמחו מהרחוב, מהבארים השכונתיים, והם לא שוכחים את זה... הבנאדם יכול להרוויח 250,000 דולר בשלושה ימים ועדיין להסתובב עם כפכפים ושורטס (וכמובן הטבעת זהב עם האבן הירוקה - אביזר חובה לכל אסייתי ערס שהתעשר), להריץ דאחקות עם הקהל ולהסטלבט על החבר'ה. תענוג

למעלה