קצת תמונות...

אחחח מלגאניס...

אימון מגרש זה לא אימון מגרש בלעדיך ... אין אגזוזים משוייפים... קליפאונים שבורים ומצברוח מרומם. התמונות מוקדשות לך באהבה ידידי. נשתמע.

malganis

New member
דווקא נראה שהיה אחלה אימון.

ואפילו נינג'ה מככבת.
וגם אחלה צלם.
זהו לא צריך אותי יותר
שוב בא לי למות.

bendoe

New member
mmmaaammmmiii../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תראה אפילו גם אני לא הולך לאמוני מגרש מתוך הזדהות איתך
אז דיי מאמי מאמי (מילותיה של רבי דניאלR) יהיה בסדר

malganis

New member
הזדהות בת^ת שלי.

בטח דפקת שעות בכפולה של היום. שמעתי שאתה אוסף חברי פורום נוספים לעבודה איתך.
אני כבר רואה אימוני "מגרש" ברחובות תל אביב.

bendoe

New member
להזכיר לך...../images/Emo9.gif

ימי שישי ושבת אני אף פעם לא עובד וכן אני וזליק נעשה לנו תמרונים ומבטים מקינג ג'ורג' במסריק שמאלה ימינה ואז ימינה סוויפר לפרישמן עם ברך על הריצפה
אבל...לי יש + קטנטן...שזה נוגע ל50 סאאעעמ"ק לי יש יתרון ואתה יודע למה...
...חוץ מירידות ואז לו יש יתרון

malganis

New member
נארגן שתי הזמנות במקביל.

אחד פיצה ואחד פסטה. R6 נגד R600 שניהם אדומים. ולנטינו צ'קה נגד סטה דוהאן מי יגיע יותר מהר לשבור את רעבוני. אני כבר קולט את הפירפורים בצומת חשמונאים המסגר.

bendoe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo6.gif

אני עם פיצה וזליק עם פסטה אני יגיע לצומת של החשמונאים ברולינג סטופי בזמן שזליק יחשוב אם לבוא אליך דרך גשר מעריב או שמה לחתוך דרך רוטשילד וימינה בחשמונאים
אבל...
אני לא לוקח ממך טיפים בכול מקרה אז מה זה משנה...
נו טוב נשב ונציק לך כרגיל
(ונגיד לזליק שישריש את אותו הרגל
)

לא בבקשה לאאאאא בלי שיחות....

רק בלי שיחות....אחי היקר...שלא תחשוב שלא חשבתי עליך בכל סיבוב וסיבוב מחכה לראותך בריא ושלם

TomaC

New member
זאת תמונה שאפשר למכור

לקוואסאקי..... ממש נראית כמו פרסומת! כל הכבוד למור על הרכיבה, ולרוכב על הצל על הדיוק שבצילום! תומר

ואאלה אתה יודע לצלם....כל הכבוד

תשמע..חבר...כל הכבוד על התמונות...אהבתי לאללה...לפי התמונות שלך עלולים לחשוב שהייתי שם על מהירות תלת ספרתית...דבר שאינו נכון כלל ועיקר. דבר נוסף תודה לאותו איש שמצא עבורנו את המגרש הזה..השיג את האישורים הדרושים..ועמל עבורנו...ולך MORM שדואג כל הזמן לכולם ושומר על הסדר בקנאות יתרה..אני הייתי פעם ראשונה במגרש הזה..ומאד נהנתי..תודה לכולם

night rider

New member
אז אחרי כל השירשורים,

שהיו פה בזמן האחרון, איך זה שראיתי רק שני אנשים עם מיגון רגליים?

M O R M

New member
שאלה טובה ומדאיגה!!

תגיעו בבקשה עם מיגוני ברכיים. אני הגעתי היום (המכנס בשיפוץ להוספת מיגונים קשיחים) עם מיגוני ברכיים של רולרבליידס. זה עולה פחות מ- 100 ש"ח לזוג בחנות ציוד הספורט הקרובה לביתכם. אתם רוצים להגיד לי שהברכיים שלכם שווים פחות ממאה שקלים? ולמעיר ההערה רוכב הלילה. למען האמת רוב הרוכבים הוותיקים יותר הגיעו עם מגיני ברכיים. הבעיה עם הצעירים ובמיוחד הקטנועים.

45degrees

New member
מגנים של רולקבליידס?

אופנוע ששוקל 200 קילו (רטוב)? הצחקת אותי. גם הברכיים שלך לא שוות הרבה מסתבר. במגיני ברכיים אני ממש אבל ממש ממש מבין ממש טוב
שיחקתי הוקי (קרח, סקטים על אספלט, סקטים על פרקט, ורולרדליידס) במשך הרבה שנים. התרסקתי אלפי פעמים (ככה זה בספורט הזה
) עם המון סוגי מגנים במהירויות שהן לפעמים מאוד גבוהות. ועוד כל מיני רמפות למיניהן (כולל VERT שהיה מתחת לבית) גם עם סקייטבורד וכו'. מגנים של רולרבליידס ב 100 ש"ח הם בדיחה גרועה שהברכיים שלך לא יצחקו ממנה אם חלילה יפגשו באספלט אם האופנוע מעליך. מה גם שבמגרש סף המהירות הגבוה אינו נמוך כלל ועיקר. דעתי זהה אגב גם לגבי מגיני הברך ל"אופנוענים" מהרף הנמוך של המחירים - אותו CRAP מבחינת ההגנה לברכיים. הבנה זו במגיני ברך היא אגב הסיבה שאני בא למרוצים עם מכנסי אנדורו של דיינז ולא עם המכנסיים של החליפת עור. וכן, לצערי יצא לי לבחון את עמידות המכנסיים הנ"ל - נכנסתי באוטו שעמד ב 90 מעלות לרוחב הכביש באיזה 90 קמ"ש. לא ידעתי שקיבלתי מכה בברך עד שלא בדקתי את המכנסיים. באוטו - כל הצד הלך מהברך. זה מגן טוב

HeadSpiN

New member
השאלה היא איזה מגן ?

ואיפה ניתן להשיג אותו ? גם אני מעוניין לרסק אוטו עם מגן ברכיים...

45degrees

New member
מכנסי אנדורו של דיינז

המגן מחובר למכנס בתוך כיס מיוחד הנמצא במכנס. ההגנה שלהם - ללא תחליף כמו שגיליתי.

HeadSpiN

New member
מה דעתך על המגינים של ?

UFO שנבחנו ב פול גז? נראים לי טובים...

למעלה