קצת תמונות...

Hell ad

New member
קצת תמונות...

פעם ראשונה שצילמתי, מתוך 150 תמונות אולי 50 יצאו בסדר אני אתחיל לשים בטח אני אתייאש באמצע, אם יש מישהו שראה שצילמתי אותו שיגיד לי ואני אשלח לו...

Hell ad

New member
מישהו יודע מי זה?

עם הנינג'ה כחולה כתומה? אופנוע יפייפה, ורוכב מעולה...

תודה על הפרגון...../images/Emo24.gif זה אני...

האמת..היה ממש נעים לרכב עם כולכם היום....אני הבעלבית של הכחול כתום הצמיגים האלה תרמו קמעה לרכיבה..ממש נהנתי מהם...שמתי AVON...ואהבתי מלגניס...חסרת לי היום...לא היה מי שיכנס מתחתי בקשת של הסיבוב... החלמה מהירה חבר יקר

Hell ad

New member
כיכבת בתמונות שלי ../images/Emo13.gif

ממש דוגמן האופנוע שלך וגם סגנון רכיבה שלך... עקפתי אותי עם הטי אס די הרבה... בערך סיבוב אחד שלי ל3 סיבובים שלך...

malganis

New member
אני חסרתי לך ?

בא לי למות
אני רואה את התמונות ויודע שיקח עוד הרבה זמן עד שגם אני יוכל
סחתן עליכם כולכם שהחגיגה לא תיפסק לעד.

M O R M

New member
אכן חסרת לי במגרש וגם lsky

יש לי תמונות של אימון מגרש שצילם אחד החברים. שלך ושל lsky

lsky

New member
../images/Emo24.gif תהנו, אנחנו עוד נחזור

על איזה תמונות אתה מדבר ידידי?

M O R M

New member
מאנייק קניתי אותם אתמול עבורכם.

"ידידי עלק" כן? (טיטו)... אז המחיר הוכפל. מחיר התמונות עולה ל- 20 ש"ח לאדם. מדובר בתמונות היסטוריות בעלי ערך סנטימנטלי מאימון מגרש לפני כמה שבועות. סמוקי שלא תשבור לי את השוק עם מחירי דמפינג!! למה אני שובר אתה GS500 , קשה קשה....

אורי-

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif העצם../images/Emo35.gif

M O R M

New member
כן את התמונות הללו קניתי למשמורת.

מדובר באוסף תומונות מודפסות (אתה יודע שפעם פעם היו מדפיסים תמונות על ניר כזה כזה..) שניתן יהיה לראות אותם למזכרת במוזאון האופנועים של המאה הבאה אחרי הכחדת המחשבים על ידי התמוטטות הציביליזציה.

smooky

New member
MORM שתדע, יש לי

3 אריזות של נייר מצלמה להדפסה בכל חבילה יש 50 ואנלא משתמש בהם בדיוק חבילה אחת פתחתי הדפסתי עליה קצת ונדמר לי הצבע במדפסת

למעלה