קצת תמונות...

שמיימית

New member
זה פוסטרים עם המשך של משחת עיצוב??

יפה מאוד הכל תלוי אצלך בבית? לי אין מקום לשום דבר שעשיתי והכל היה בגדר הקורסים שהייתי

av_i_va

New member
חלק המשך חלק לא

וזה לא תלוי אצלי בבית. אני יוצרת מסיבות שונות. בהרבה מקרים על מנת להתנסות.

dili

New member
עבודות מדהימות!!

את יכולה להסביר על הבקבוקים? האם צבעם הוא מקורי? מהם פסי הזהב שסביבם?

av_i_va

New member
בדרך כלל דבק שפכטל

במקרה זה יש גם מישחת עיצוב וגם שפכטל מדולל במעט אצטון. כך מתקבל מירקם הרבה יותר עדין.

אתי@

New member
מצטרפת למחמאות - העבודות מקסימות

ושאלות בבקשה...
1. מסגרות הזהב - זה משחת יצוב או שפכטל, או משהו אחר? 2. בתמונה השנייה (עם התמנון) - במה ציירת את ה"שבלולים" על המסגרת? 3. שפכטל ודבק שפכטל - זה אותו הדבר? 4. קניתי שפכטל, בעצתכם - במקום משחת עיצוב. האם עלי להוסיף לו מים בלבד לפני העבודה? תודה ויום יפה
אתי

av_i_va

New member
מסגרות../images/Emo140.gif

צבע זהב קיים בכמה גוונים וכמובן של מספר יצרנים אני משתמשת בשפכטל לקירות גבס. הוא מעט יותר אורירי מהשפכטל הרגיל הרגיל. כאמור, לפעמים מדללת ולפעמים לא. תלוי במירק שאני רוצה ליצור התמונה לגביה שאלת: צביעה ראשונה בצבע זהב (אקרילי) סימון הגבולות בעפרון. טיפוף דבק שפכטל מדולל בעזרת מכחול חבל עבה. לאחר הייבוש - צביעה באותו גוון של בצבע זהב. (השוני בגוונים מתקבל בגלל המירקם) לבסוף - תוחם זהב לחידוד הגבולות.

אתי@

New member
אביבה תודה, אבל לא הבנתי

האם שפכטל ודבק שפכטל זה אותו הדבר? ולגבי השימוש בשפכטל - האם מוסיפים רק מים או שתהליך הכנת החומר מחייב משהו נוסף? ודבר שלישי - תוחם זהב? משהו מיוחד, או שפשוט השתמשת במכחול דק? תודה

mor mor

New member
משהו לא מובן

טיפוף דבק שפכטל מדולל בעזרת מכחול חבל עבה.תוכלי להסביר שוב!!!!!

למעלה