קצת תמונות מהיום

• פותח הנושא dbug
  • פורסם בתאריך

TShavit

New member
טוב, נו, אפשר להבין את הבלבול,

לאור מבנה הגוף הדומה... טל

מנשה ש

New member
תודה. אבל לא הופתעתי

כי אני לא שוכח אף פעם, שלילדים ולצעירים יש מבט רענן וחדש על דברים. זה תמיד מרתק מחדש לראות מה תופס את תשומת-הלב שלהם. תוך כדי המירוץ סיפרתי לה קצת פרטים על הפייבוריטים, על "החלקת גלגל" ועוד דברים. אבל המעניין הוא תמיד מה הילד עושה עם זה. מצד שני, יש גם דמיון שחוצה עשרות שנים. שנינו חייכנו חיוכים גדולים לשובבות של פנגס, והיא צילמה אותו לא מעט. גם כשהסבתי את תשומת הלב שלה לרכיבה המקצועית והמדודה של כפיר לוין, היא המשיכה להיות מסוקרנת מן הרכיבה הרגשנית של פנקס. הנה תמונה שרק ילד/ה יצלמו:

אורי-

New member
ולמה לא שחררת אותו?

הגיוני שהוא יהיה תפוס אחרי יום כזה מתיש , אבל יכולת להשקיע בו קצת , לא חובה נרות ושמן ריחני , אבל לפחות איזה עיסוי קליל לשכמות.

enigo

New member
אכן כן!

תמונות בהחלט מפתיעות באיכותן, גם הטכנית. רק משום מה נראה שיש מין ערפל על התמונות. איזו מצלמה זו?

מנשה ש

New member
FujiFilm FinePix E500

מצלמה די בינונית, אם כי יש לה טווח שליטה גדול יותר מן המקובל על פרמטרים של הצילום, כמו צמצם. בתי לומדת צילום בבית-הספר, וזה פרויקט שהיא בחרה לצלם. את התמונה של ניר היא צילמה על ידי צמצם מהיר ומעקב מהיר אחר האופנוע. זה יצר את הניגוד בין הרקע לפוקוס ואת האפקט הכמעט תלת-ממדי (זה ההסבר שהיא נתנה לי. אני לא כל כך מבין בצילום, אבל ההסבר שלה נשמע לי סביר). הערפל בתמונה של ניר ופנגס הוא פשוט תוצאת ה-burnout של ניר. זאת הפעם הראשונה שהיא ראתה השתוללות רבתית על האספלט. היא שאלה אותי אם גם אני עושה ווילי. אמרתי לה שפעם, כשהייתי בגיל של המתחרים על המסלול. לך תספר לילדה שלך שהיום בגילך אין לך כבר אומץ להרים אופנוע של 205 ק"ג יבש על גלגל אחד כי אתה לא יכול להרשות לעצמך עוד פעם גבס.

LONEY

New member
ידיים למעלה על הכידון,על הכביש

אחת שתיים שלוש. משרד התחבורה קובע כי כביש רטוב מחליק. לרוכבי S1S2 לא לדאוג, העממיים מיבשים לכם את ההיירפין.

למעלה