קצת תמונות חדשות

קצת תמונות חדשות

קנדי נ.ב מסיבוב שעשיתי עם טופי היום ראיתי מישהי עם כלב טריירי דומה לצ'יפס אבל ששאלתי אותה לגביו היא אמרה שהוא אצלה כבר כמה זמן והוא לא גור כבר אז זה כנראה לא הוא, בכל מקרה אני ממשיכה לחפש בכל דרך שאני יכולה.

NoKi2sh

New member
נסיכהההההה!

ואייי היא גדלה כל יום!!! ^_^ איך הן מסתדרות? יותר טוב? תני חודש חודשיים שלושה- הן יהיו חברות טובות&_&

גדלה טיפה כן

טופי עדיין נוהמת עליה מדי פעם..ומדי פעם היא לא מתייחסת אליה ממש אבל זה בסדר בינתיים היא מבלה את הזמן עדיין באכילה ושינה רוב היום (אה וגם בללכלך לנשוך וללעוס...) נ.ב היום היא נתנה את הנביחה הראשונה שלה...שזה החזיר אותי לרגע שזה קרה עם טופי - זכרונות...:)

אחרונה בינתיים

אני אמשיך אחר כך עם השאר...

zooom360

New member
../images/Emo99.gif היא בובה אמיתית../images/Emo70.gif

אבל עוד שניה הכלוב יהיה קטן בשבילה..

אני יודעת אבל הכלוב הוא זמני

בגלל שאחרת היא מסתובבת בחדרים וכמעט נכנסת למקומות שיכול להיות קשה להוציא אותה... אחרת היו קונים לה גדול יותר שיתאים לגודל הסופי שלה עד כמה שניתן אבל אין כוונה שהיא תתתרגל להיות בכלוב..שהיא תגדל יותר תהיה לה שמיה גדולה יותר כמו שלטופי יש כיום

שמיכה*

בינתיים נראה שהיא מעדיפה לישון במקומות לא צפויים מאשר בשמיכה ליד הכלוב (למרות שגם בפנים יש שמיכה אבל היא נכנסת רק כדי לאכול לא לישון)...ואני כבר התחלתי לדאוג ולחפש כי לא מצאתי אותה בשעה האחרונה וחשבתי אולי הצליחה לצאת בחוץ או נכנסה מתחת/בתוך משהו אבל עכשיו מצאתי אותה ישנה לה ב"שביל" שבין הקיר לארון שנמצא בחצר שאין לי מושג איך הצליחה להידחף לשם אבל העיקר שנמצאה

למעלה