מנצל"ש
לאוהבי האביב. נושא : תגובה מאביב גפן.. תאריך : 02/01/04 15:58 מחבר/ת : אביב גפן הי לכולם אינני נוהג לכתוב אבל ברצוני להגיב הפעם לכל התגובות הרעות והטובות כאחד שנכתבו עלי בפורום זה ובפורומים אחרים ובעיתונים אני נושא ב"אשמה" שאישרתי סרטון קומיקס של חברת אסם,ומי שמכיר אותי יודע שיש לי הומור עצמי ובסרטון אני יורד על הרצינות התהומית שלי ועל הפוזה הדיכאונית בצורה מאוד זולה,אותי זה מצחיק ואם הייתי צריך לכתוב שיר על ביסלי כמובן שלא הייתי עושה את זה, אני מודה ב"אשמה" שקיבלתי כסף ואני מצטער שלא אישרתי לצייר אותי בחינם.... לאנשים בתעשייה ידוע לכמות ההצעות שאני מסרב מידי יום,קחו לדוגמא את הקמפיין של מפלגת הליכוד שאז באמת הייתה לי הזדמנות "למכור" את האידיאולוגיה שלי ולקנות בית מפואר בשעה! סירבתי בלי לחשוב פעמיים,מעולם דמותי לא הייתה בשלטי חוצות ולא נכתב שום שיר עבור שום מוצר בישראל!אני האומן שתרם את שיריו ללא תשלום לפרסומות למען נוער במצוקה אבל בטח זה לא מעניין אתכם... אני מודה ב"אשמה" שמפעל הפייס השתמש בבית מתוך שיר קיים שלי שנועד לאלבומי הבא ואינני רואה בזה דבר פסול. מיותר לציין שעשיתי והעשה עוד הרבה טעויות אבל הפעם הרגשתי שקינאה מדברת מתוך הרבה אנשים ולא ביקורת אומנותית רצינית. אני מאמין שכל אדם שסובל מנרקסיסטיות סובל מקצת פאטתיות אבל עדיין אני לא כותב שירים חדשים בנוסח "אבא שלי עדיין שיכור וסבתא שלי עדיין מתה" תקשיבו לבלאקפילד או תגיעו לתיאטרון יפו הערב לחגוג עם הקהל ואיתי תקשיבו לשירים שלי ותשפטו אותם או שסתם תאהבו אותם שבת שלום באהבה אביב