קצת שרה צ'וק, על מנת לחמם את האווירה. טוב, נו, וגם קצת קריסטה ומנדי.
א אמבריי לנצח New member 4/7/06 #15 האמת שכחתי מזה כבר ../images/Emo3.gif יא סוף כל סוף רואים כחול בפורום הזה
A Angelus New member 4/7/06 #12 רגע, רגע, רגע.. הרגע קלטתי שאמרת איכ על שרה aka אליוט ריד. ועל כך אסקול אותך. ברצינות.. היום את תקבלי אבנים קלילות לראשך הסבוך.
רגע, רגע, רגע.. הרגע קלטתי שאמרת איכ על שרה aka אליוט ריד. ועל כך אסקול אותך. ברצינות.. היום את תקבלי אבנים קלילות לראשך הסבוך.
A Angelus New member 4/7/06 #16 בואי נתחיל להוסיף סימני פיסוק, ואז נתקדם הלאה, פסדר? קיש קיש קריא ואני צריך להסביר לך למה היא מיוחדת.. אעשה זאת, ללא נדר.
בואי נתחיל להוסיף סימני פיסוק, ואז נתקדם הלאה, פסדר? קיש קיש קריא ואני צריך להסביר לך למה היא מיוחדת.. אעשה זאת, ללא נדר.
L limors2 Well-known member 4/7/06 #19 עודלא ראיתי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif קודם תפרקים, ורק אח"כ אתענג עליהם ב10 ארוץ לראות
S steelwater New member 8/7/06 #20 תודה על השרשור!../images/Emo13.gif 3 בנות מדהימות, שרה צ'וק גדולה מהחיים! היא ממש ענקית ומגניבה בקומונטרי שהיא עושה ל-My sex budy. אני רוצה לשמוע את הדיסק שהיא מדברת עליו שם!
תודה על השרשור!../images/Emo13.gif 3 בנות מדהימות, שרה צ'וק גדולה מהחיים! היא ממש ענקית ומגניבה בקומונטרי שהיא עושה ל-My sex budy. אני רוצה לשמוע את הדיסק שהיא מדברת עליו שם!