קצת שפיכה...
הלו, מרמלד... תרגע, שפיכה של הלב... כמו שבוודאי ראיתם (כן, גם את מורן), יש לי שם הודעות קצת עצבניות, מרירות ו....אויש. אז ככה. אתמול חבר שלי הגיע אלי לסופ"ש מפלורידה אחרי 3 שבועות שלא התראנו. היה אמור להיות נורא כיייף... היינו אמורים לצאת היום לטיול, אח"כ מסעדה ולקנח במועדון ולפגוש שם את מארק, ראיין, כריס וג´קי (הבחורה...). אבל... הבוקר בן קם עם חום גבוה
כאב גרון וכאלה... חולה מה זה חולה... כל היום ישן ומזיע וקופא מקור ומת מחום... כמובן לא היה טיול, ולא יצאנו גם בערב... ממש מסכן. ומחר הוא טס בחזרה לפלורידה, ושוב לא נתראה שלושה שבועות
והוא כל הזמן מתנצל (בדקות המעטות שהוא ער...) ואני אומר שזה בסדר ולא אשמתו, ונכון, אבל אני מתפוצץ מבפנים על איך הלך לו הסופ"ש... (זה בטח משהו ששני הבת זונה עשתה שטוענת שבן סטרייט
אחרי כמעט שנה וחצי ביחד) בקיצור, לא קשה להרגיז אותי בתקופה הזאת, ולפעמים ממש בא לי לתפוס מישהו שאומר משהו שטיפ´לה לא מקובל עלי ולשתול אותו באדמה. אחרי שקיבל מכות רצח. ואני... האלימות היחידה שלי בחיים הייתה נגד ג´וקים... אווווווווווף. אהההההההההההההה. בלעעעעעדגכעע.
הלו, מרמלד... תרגע, שפיכה של הלב... כמו שבוודאי ראיתם (כן, גם את מורן), יש לי שם הודעות קצת עצבניות, מרירות ו....אויש. אז ככה. אתמול חבר שלי הגיע אלי לסופ"ש מפלורידה אחרי 3 שבועות שלא התראנו. היה אמור להיות נורא כיייף... היינו אמורים לצאת היום לטיול, אח"כ מסעדה ולקנח במועדון ולפגוש שם את מארק, ראיין, כריס וג´קי (הבחורה...). אבל... הבוקר בן קם עם חום גבוה