קצת שפיכה...

Yaniv-DC

New member
קצת שפיכה...

הלו, מרמלד... תרגע, שפיכה של הלב... כמו שבוודאי ראיתם (כן, גם את מורן), יש לי שם הודעות קצת עצבניות, מרירות ו....אויש. אז ככה. אתמול חבר שלי הגיע אלי לסופ"ש מפלורידה אחרי 3 שבועות שלא התראנו. היה אמור להיות נורא כיייף... היינו אמורים לצאת היום לטיול, אח"כ מסעדה ולקנח במועדון ולפגוש שם את מארק, ראיין, כריס וג´קי (הבחורה...). אבל... הבוקר בן קם עם חום גבוה
כאב גרון וכאלה... חולה מה זה חולה... כל היום ישן ומזיע וקופא מקור ומת מחום... כמובן לא היה טיול, ולא יצאנו גם בערב... ממש מסכן. ומחר הוא טס בחזרה לפלורידה, ושוב לא נתראה שלושה שבועות
והוא כל הזמן מתנצל (בדקות המעטות שהוא ער...) ואני אומר שזה בסדר ולא אשמתו, ונכון, אבל אני מתפוצץ מבפנים על איך הלך לו הסופ"ש... (זה בטח משהו ששני הבת זונה עשתה שטוענת שבן סטרייט
אחרי כמעט שנה וחצי ביחד) בקיצור, לא קשה להרגיז אותי בתקופה הזאת, ולפעמים ממש בא לי לתפוס מישהו שאומר משהו שטיפ´לה לא מקובל עלי ולשתול אותו באדמה. אחרי שקיבל מכות רצח. ואני... האלימות היחידה שלי בחיים הייתה נגד ג´וקים... אווווווווווף. אהההההההההההההה. בלעעעעעדגכעע.

fantom

New member
יניב ../images/Emo47.gif

אנחנו אומנם סטרייטים אבל ממש אוהבים אותך ובאמת בא לי לכעוס יחד איתך וטוב שזה רק בכתב ויש לי המון על מה לכעוס אז: כקחיצמעינעמנעבערנבלקנילהנילהנקכנקיחצמנק´עךלצנחךנגהלהנסק´יחהנכךחהנכהנחהנצקחהנסקיחהנכנהסקליסנסכיחהקיחקיצכנלקלצכנקצכנחהצלחנ---קיבינימט

inbale

New member
הלוווווו אפשר לקבל יחס?? ../images/Emo46.gif

מצטערת יניב שאני נדחפת להודעות שלך אבל אני פה..בעבודה עם אנשים חולים מסביב אז חברה גם אני רוצה קצת יחס!!!
PLEASE

fantom

New member
יחס---יחס---יחס--- ../images/Emo47.gif

יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסיחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחס---יחסובסוף עו אומרים שהכל יחסי בחיים------שקרנים

inbale

New member
טרלי לי לה ../images/Emo31.gif

מישהו מחורפן היום....זה יחס זה???

Yaniv-DC

New member
לכל הסטרייטים באשר הם

תודה על אהבתכם אלי. חזרתי עכשיו מהשדה... בן נסע

Gefen

New member
רוצה לבוא אלי לחג לקנזס?? ../images/Emo9.gif

מבטיחה שלא תשתעמם פה.... אעמיס עליך ילדים...חיתולים ובקבוקים.. אפילו ארקוד לך אם תרצה.. רק שלא תהיה יותר מדיי עצוב.. אה....ואולי אפילו תהיה לנו פה איזה סופת טורנדו ונעוף לארץ עוץ...((:) יכול להיות מעניין...לא?(:) גפן

Yaniv-DC

New member
לנו כבר הייתה.

לפני כמה ימים סופת טורנדו... אף אחד לא האמין... באוניברסיטת מרילנד שלא רחוקה ממני נהרגו שניים ונפצעו חמישים ונגרם נזק כבד, והיום פתחו אותה מחדש אחרי שבוע... היה מפחיד שם בחוץ...ושכחתי לסגור את אחד החלונות, אבל היה קטעים. יש איפה לטייל בקנזס?

Gefen

New member
אז זהו..שלא ../images/Emo4.gif

יבש כאן לאללה.. והאמת היא שאנחנו גם לא מההרפתקנים שיוצאים לטיולי 20 שעות נסיעה עם שני זאטוטים שצורחים במושב האחורי... 4 שעות נסיעה מפה- סנט לואיס..ועוד עיירת נופש מדליקה שנקראת ברנסון..וזה בערך כל מה שאני מכירה ...(ולדעתי גם אין הרבה יותר מזה...) בטח אתה טייל הרבה יותר רציני ממני..למרות...שבושה לאמר... אבל בארץ אני מורת דרך..חחח..כמה אירוני..ופה בארה"ב תקועה בחור נידח וגם לא מטיילת..

Gefen

New member
נראה לך? ../images/Emo8.gif

אני עפה מכאן כל עוד נפשי בי .... החוזה שלנו נגמר ביולי ואח"כ אם לא נעבור למקום יותר אטרטיבי מקנזס אז אני נוסעת לכפר סבא!!! תקבל הזמנה לשם
ותבוא לשמור לי על הילדים כשאני אסע לטיול בסן פרנסיסקו..איך הדיל??

Yaniv-DC

New member
קרוב לי לרעננה...

אז אולי. אם תשלמי לי את הכרטיס, הבייביסיטינג על חשבון הביית.

MARMELAD

New member
יניבי מחמדי.......

אתה יכול לישון בשקט - גם אני ביומיים מרגיזים ומעצבנים ואני אפילו מתפוצץ על אנשים תמימים ומסכנים שלא עשו לי כלום סתם בגלל שעברו לידי בשנייה הלא נכונה... אז כבר מסרתי ד"ש לבן אבל עוד לא מסרתי החלמה מהירה.... ולמרות שאני לא סטרייט אני גם אוהב אותך...! MARMELAD

Yaniv-DC

New member
אחחח.... מתוק.

פשוט עברה לי מחשבה פתאום. לזרוק הכל קיבינימט, ולחזור לארץ. אבל מה אני אעשה שם? אוהו...... הנה זה מתחיל שוב...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

למעלה