קצת שפיות !

gershon17

New member
אני רוצה להיות בטוח

הלינק הראשון שהבאת היה להוגת הדעות הידועה רוני עמר? בוגרת פרוייקט Y? כנראה שהמצב קשה, אם אתה נזקק להגיגיה...

gershon17

New member
אם אתה לא מכיר אותה

למה אתה מביא את משנתה? אולי היא טיפשה כמו קרש? אתה יודע, כל אחד - אפילו אני, יכול לפתוח בלוג. אה, כן, רק שתדע, באותה תוכנית טלוויזיה שהיא הופיעה בה - היא אכלה בשר בלי בושה. היא רוצחת המונים גרועה בדיוק כמוני.

חצי ממה שהיא כתבה שם..

ומה שהיא כותבת בדרך כלל.. לא רק שמנותק מהמציאות, לרב גם לא מבוסס על ידע ואמת. קח לדוגמא את מטרות המלחמה שהיא כתבת שהגדירו - הרס ביירות. הרי אין בכך אפילו לא טיפת אמת. בלי שום קשר לדעה כזאת או אחרת. אל תבזבז את זמנך עליה. אני בטוח שיש אחרים שאתה יכול להסתמך על דעתם לצורך נימוק הנקודה.

עובדה שהיא הייתה בשער של תפוז

ואתה לא ! אני מתיחס לכתוב בלבד , גם במוזיקה אני לא מתעניין ברכילות שמאחרי הקלעים, המוזיקה נטו היא החשובה .

היא נעל! לא מאמין שיש שרשור שלם

על רוני עומר

gershon17

New member
האדם הפשוט מעריץ שלה

ואתה יודע, לפעמים מעריצים עושים דברים משונים.

gershon17

New member
עדיין לא

אבל מנויי הדור השלישי של אורנג' יזכו לקבל אותה ראשונים. אדם פשוט! זה הזמן להשיג אורנג'!

האדם הפשוט "האינטקלטואל מתגלה כטיפש

להביא את רוני עמר כהוכחה למה בדיוק ????? הניסיון היחידי שיש לבחורה בחיים זה בסטוצים ועל זה אולי כדאי שתתייעץ איתה אבל מעבר לכך אין לה שום ידע ,ניסיון,השכלה,תבונה....

תסתכל בתגובות של אנשי ימין

בטוקבקים באינטרנט ותראה למי יש יותר שכל . תגובת גולש ל 750 הרוגים לבנוניים . = למה לא מתו עוד ?"!!! שימותו כל הערבים!!!!! מוות לערבים= מוות לשמאלנים. = הרוגים אז מה הם רוצים לתבוע נתרום קברים.

טוקבקים באינטרנט מידע מהימן.

אתה (שוב????) סותר את עצמך ומבסס את דיעותיך על אנשי הימין לפי איכות הטוקבקים ומייחס לרמתם את מי שכתב אותם שאלו לדברייך "אנשי ימין עם פחות שכל". אתה סותר את עצתמך כבר יותר מדי ומבסס את עצמך כבר פחות מדי. זה לא חדש שהשמאל הקיצוני בישראל יקטלג עצמו כחכם יותר משכיל יותר חופשי יותר פתוח יותר כשלמעשה הוא אכן חכם יותר בלהיות טיפש,הוא משכיל יותר להבין פחות את מה שקורה הוא חופשי יותר ופתוח יותר בצורה שלילית. הוא מכתיב לאנשים איפה להביע רגשות (יחסים הומוסקסואליים הם מעשה אהבה לדבריו ולכן צריך ללכת ברחוב עירומים להתנשק ולהזדיין מול כל העולם וזאת למעשה הבעת רגשות חיובית לדבריו) ומאידך הוא מראה לאנשים איפה יש צורך בלהפגין איפוק ולא להביע רגשות כי כולנו אנשים עם "שכל" עם הגיון עם מחשבה ולכן זה לא הגיוני שאבא שאיבד בן בקרב או במטר קטיושות ירצה במותו של נסראללה ,זה לא הגיוני שעם שיושב במקלטים ומאבד את זכותו הקיומית לחיות יתקומם נגד מכחידיו עלי אדמות. את הפלצנות הזו ראינו ממזמן רק שהפעם המסיכות הוסרו במלוא עוזם.

למעלה