קצת שיתוף

קצת שיתוף ../images/Emo13.gif

אבא שלי תמיד היה בעל המון דיעות קדומות. "אל תלכי לגן הזה, יש שם הרבה הומואים", "אין להם במה להתגאות", "אפשר לתקן אותם". בכל אופן, יום אחד אמא שלי באה לחדר שלי, ובדיוק הפורום הזה היה על המסך של המחשב. אז רצתי לחדר והורדתי מהר את המסך כדי שהיא לא תראה. אחרי כמה זמן, הסתבר לי מבן דוד שלי, שאמא ראתה, ועכשיו ההורים חושבים שאני לסבית. אז התחילה תקופה שהם לא ידעו שאני יודעת שהם יודעים (לא יודעים אם "יודעים" זו ההגדרה, כי אני בכלל מתלבטת). הם התחילו להעיר על הסטיקרים של מצעד הגאווה שיש לי על הארון, ומדי פעם אבא שלי היה זורק איזה משפט בסגנון "אל תיגררי אחרי חברים שלך. לא יודע, סתם דוגמה, נגיד אם חברות שלך יוצאות עם בנות..." לאט לאט המשפטים האלה הפכו ל"את יכולה לשתף אותנו בהכל, אנחנו לא נכעס". אז עוד לא נוח לי לדבר על זה עם ההורים, לא יודעת אם יהיה נוח לי מתישהו. אבל עכשיו אבא שלי עשה איתי שיחה ואמר "לא יודע, מה שתבחרי, לצאת עם בנים, בנות, מה שטוב לך". זה נחמד קצת, שדווקא אבא שלי, שהיה הכי מקובע, גם נפתח קצת לקהילה, כשהוא התחיל לחשוב שאני חלק ממנה.

resputin

New member
שמח לשמוע שהם לאט לאט אוכלים

או יותר נכון, כבר עיכלו את הרעיון. המשפט הזה "נגרר אחרי חברים" תמיד שעשע אותי. גם אמא שלי הייתה משתמשת בו, כשהיה לה נוח, אבל כשהמגמה הייתה תופסת ואותו אקט היה הופך למגמה, היא הייתה קוצרת בשבילי את כל הקרדיטים שאני 'תמיד הייתי' ו'מהראשונים ש'. תמיד חשבתי שזה הופך אותה לקצת צבועה, עדיין, בעצם. נורא משעשע - או בעצם עצוב - שההורים שלנו חושבים לפעמים שיש לנו עמוד שדרה כ"כ.. לא קיים, שאנחנו "נגררים" אחרי החברים שלנו לאי אילו דברים ש"לולאיהם לא היינו נחשפים לשטויות כאלה". הלו, חבר'ה, קוראים לזה "גיל ההתבגרות", גם אתם עברתם אחד. רק פעם אחת יצא לי להיות הצד השני באופן מובהק, ה"גורר". אין פלא שאמא שלו שנאה אותי.

אני חושבת, בהקשר הזה

שלאבא שלי היה קשה לתפוס למה אני אחשוב על בנות עצמאית, ולא מתוך זה שנגררתי לקטע עם מישהי. אולי כי הוא לא חווה את זה. תודה רבה על התגובה, מעודד לשמוע שלא רק אצלי זה ככה.

resputin

New member
איזה תחביר נוראי, גוועאלד.

סלחו לי, זה היה קצת מתוך שינה.

YugiBoy

New member
את צודק

באמת הורים נוטים להאשים את החברים הגוררים בכל " מנהג (לא חיובי) חדש" שאנחנו עושים. אנחנו לא נגררים, זו תוצאה משותפת.... כבר שמעתי על אמא שאמרה לבן שלה שהוא נגרר, בסוף האמא של הבחר שלו התקשרה אליה ואמרה שהבן שלה נגרר אחרי הבן השני ביכלל... הסתבכתי :S

עמטת

New member
../images/Emo42.gifאבל עדיין,

אילולא כל החברות הלסביות שלך היית מצליחה יותר בפסיכומטרי, לא? [וכעת, יפתי, זה באמת ממש נחמד לי לשמוע- במיוחד שלא סיפרת לי את זה.]

עכשיו הוא כל הזמן מקפיד

"יש לך חבר או חברה? את רוצה?" אבל זה קצת מביך...

James Hammerton

New member
אני דווקא בעד לנצל את ההזדמנות

ולספר להם. גם לגמור עם זה, גם בהרגשה טובה... אולי באמת תספרי להם ותהפכי את זה לרשמי בהזדמנות הבאה?

אני לא מרגישה בנוח

לדבר איתם על זה עדיין. ובטח שלא רוצה להפוך את זה לרשמי
, כי דווקא עכשיו אני יותר בקטע של בנים. אבל תודה על התגובה
.

YugiBoy

New member
יפה על הפרגון, אבל

אין רצית להיות בארון אם יש לך סטיקרים של מצעד הגאווה על הארון?

למעלה