קצת שיעמם לי

Evil Muffin

New member
קצת שיעמם לי../images/Emo110.gif

אז ניסיתי לאפר את עצמי כזה בשביל הכיף וצילמתי (למרות שהאיכות ממש לא משהו..) מה דעתכם?? תזכרו שאני לא לומדת איפור או משהו ושאין לי ממש אביזרים או את כל הפודרות ושימרים ודברים שאין לי מושג איך משתמשים בהם :p סגנון איפור 1- אז מה שעשיתי זה ככה- שמתי מייק-אפ וקצת סומק (לא היה לי צבע מתאים, איזה צבע של סומק אתם ממליצים לי??) אח"כ שמתי אייליינר ומה שעשיתי זה המשכתי תקו ופיצלתי אותו ל3 (אני מסבירה כי זה לא כזה מובן בתמונה), אח"כ שמתי צלליות בגוונים שונים של כחול, מסקרה, ניסיתי לעשות את מה שאמרתן עם הגלוס והאודם אבל לא יצא משו אז טישטשתי וזהו:) מה אתם ממליצים לי- איך להתאפר שאני יוכל גם לצאת עם זה לרחוב (עם איפור כזה אני לא מתכוונת לצאת..אני שואלת עכשיו יותר על צבעים..) ויש לי עוד שאלה- מה שמים קודם- תעפרון(בעפעף העליון) או את הצללית, כי חשבתי שקודם עפרון, אבל אז הצללית מוחקת, ובכלל שמים עפרון אם שמים צללית??כנ"ל לגבי אייליינר וצללית..

Evil Muffin

New member
../images/Emo110.gifעוד מאותו סגנון

אוף, עכשיו אני שמה
שהסומק בהיר יותר וזה לא נכון..:\

Evil Muffin

New member
../images/Emo110.gifסגנון שני

לא שמתי הפעם מייקאפ ולא שמתי סומק רק תאייליינר, שמתי כזה שפתון מיוחד כזה ומעל צללית איפה שהעין מסקרה וקצת אודם+ליפגלוס כאן זה הכל ורוד, יש עוד גרסא שזה ורוד באמצע סגול ובסוף כחול..תכף יפרסם:)

yottami

New member
טוב זה סבבה אחותי יפה מאד

אבל איפור יפה...אבל לא אוכל לתת לך יותר מידי הערות כי קודם כל זה נראה מאד יפה ויצירתי ושנית כווני בפעם הבאה לפניך אור ממנורת שולחן ..וככה פנים לא יראו חשוכות....אבל על פניו נראה אחלה איפור...יותם

RReuTT

New member
../images/Emo45.gif

היה נחמד אם היה יותר אור בתמונות.

Evil Muffin

New member
../images/Emo110.gifהחדר הזה

צבוע בצבע כחול ממש כהה והאור דלק אז לא ממש שמים לב לזה.. אחרי התגובה של יותם ניסיתי לצלם עם מנורת לילה וגם זה לא הצליח:\

למעלה