Evil Muffin
New member
קצת שיעמם לי../images/Emo110.gif
אז ניסיתי לאפר את עצמי כזה בשביל הכיף וצילמתי (למרות שהאיכות ממש לא משהו..) מה דעתכם?? תזכרו שאני לא לומדת איפור או משהו ושאין לי ממש אביזרים או את כל הפודרות ושימרים ודברים שאין לי מושג איך משתמשים בהם
סגנון איפור 1- אז מה שעשיתי זה ככה- שמתי מייק-אפ וקצת סומק (לא היה לי צבע מתאים, איזה צבע של סומק אתם ממליצים לי??) אח"כ שמתי אייליינר ומה שעשיתי זה המשכתי תקו ופיצלתי אותו ל3 (אני מסבירה כי זה לא כזה מובן בתמונה), אח"כ שמתי צלליות בגוונים שונים של כחול, מסקרה, ניסיתי לעשות את מה שאמרתן עם הגלוס והאודם אבל לא יצא משו אז טישטשתי וזהו
מה אתם ממליצים לי- איך להתאפר שאני יוכל גם לצאת עם זה לרחוב (עם איפור כזה אני לא מתכוונת לצאת..אני שואלת עכשיו יותר על צבעים..) ויש לי עוד שאלה- מה שמים קודם- תעפרון(בעפעף העליון) או את הצללית, כי חשבתי שקודם עפרון, אבל אז הצללית מוחקת, ובכלל שמים עפרון אם שמים צללית??כנ"ל לגבי אייליינר וצללית..
אז ניסיתי לאפר את עצמי כזה בשביל הכיף וצילמתי (למרות שהאיכות ממש לא משהו..) מה דעתכם?? תזכרו שאני לא לומדת איפור או משהו ושאין לי ממש אביזרים או את כל הפודרות ושימרים ודברים שאין לי מושג איך משתמשים בהם