קצת שונה

linoy

New member
excalib כל הכבוד

כל הכבוד על היוזמה הברוכה-ח"ח. הייתי בכיף מצטרפת אבל אני ובתי חולים זה לא הולך ביחד. הריח והמקום עצמו לא עושים לי טוב. בהזדמנות זו אנצל את המעמד לבקש מאנשים שיש להם בעיה כמוני-סלידה מבתי חולים, דווקא להתנדב למשהו אחר... "צער בעלי חיים" !!! אבל זה באמת מצריך זמן פנוי, במיוחד בחופשת הקיץ יש הרבה חיות מחמד שננטשות.. למי שמעוניין ואוהב.. לפנות אליי לפרטים! ובלי קשר עכשיו: מה הסדר גודל של מחירי הביטוח לאופנוע בקבוצת ה 500 סמ"ק???

גרמי

New member
קיבלתי היום הצעה לביטוח חובה וצד ג´

לאופנוע שלי - ימאהה XT600 ביטוח חובה 3420 ש"ח וצד ג´ 506 ש"ח אצל אודי דגן. ICI נתן אותו דבר לחובה אבל צד ג´ 1150 ש"ח. בדקתי מה היה קורה אילו הייתי מעל גיל 30, אבל ההצעה לא השתנתה.... איחוד לא מוכנים לבטח אופנועים ("זה לא אנחנו, זה מגדל....")

stilgur

New member
אני מבוטח אצל אודי דגן...

שנה 2-3 משהו כזה וכל שנה אני עושה סקר ואודי דגן מנצח, כבר המלצתי עליו לפני כמה עמודים טובים... יש לו ת´ביטוח הכי זול שידוע לי עליו ! אני...

excalibur1

New member
אחלה אחלה אחלה

ליאור שלום. שמחתי לקבל את הודעתך.אצור עימך קשר טלפוני מחר במהלך היום.

excalibur2

New member
למה לשעבר???

אני והמוסך שלי עדיין קיימים.פשוט עברתי מקום.

וואללה..... ??????

היית באזור הבורסה ? איפה עכשיו ?
השדון... בזמנו החליף צמיג לטייפון שלו אצלך...

excalibur1

New member
וואלה וואלה

המוסך שלי עבר מהבורסה לז´בוטינקי 12 בני ברק(גבול רמת גן-מול מכון מור). קיבל טיפול כראוי?

אההה.....רגע .....

זה לא "יוסי-קטנועים" ??? זה ממש קל"ב...
קיבל טיפול ראוי ?? מה כבר יכול להיות.... כולה החלפת צמיג, מה שכן עשינו דיון קטן על אופי שינוי רוחב הצמיג האח´ בטייפון על מנת השגת מהירות מירבית גדולה יותר.... זוכר ? טייפון 125 כחול... אמרת לי שהתיישבת עם מחשבון, ועשית חשבון והגעת לזה שאני צודק לגבי היקף הגלגל...
זוכר ???... אני משוכנע שלא. זה היה עוד ברחוב הבונים...
שהיית מחלק פלאיירים כמו מטורף ברחבי הבורסה והסביבה...
השדון

excalibur2

New member
תודה לכל המצטרפים

בוקר טוב לכולם. במהלך שבוע הבא (יוצא לסוף שבוע ארוך)אצור קשר לתיאומים נוספים. מחכה לבעלי רצון טוב נוספים. יום טוב וסוף שבוע נעים ובטוח.

naCHche

New member
"נעשה ונשמע..."

גם אני מתנדב צור איתי קשר באימייל נחמיה

tazy

New member
מצטערת על האיחור - לא הספקתי לקרוא

את ההודעה שלך עד עכשיו. אני אצור איתך קשר... דרך אגב - כל הכבוד על היוזמה ועל הכוונות הטובות...

vmax*

New member
אמנם מאןחר אבל עדיף על אף פעם.

אמנם ראיתי רק הרגע...ואשמח לעזור..יש ברשותי גם קצת זמן פנוי.. ואוכל לצרף עוד מישהו מהאזור שמעוניין.

למעלה