קצת שונה...

קצת שונה...

לא סיפור עכשיו אלא שאלה. יש פה אולי מישהי שיש לא ראש טוב ובא לה להצטרף אליי ואל ידיד שלי ללילה מדהים? שנינו חמודים. אני בת 18 והוא בן 24 והייתה לו יומולדת לא מזמן ושכחתי ואני רוצה לפצות אותו אז אם מישהי מתנדבת לעזור לי היא יכולה רק להרוויח. תודה מתוקות ו...זהו. המון חיבוקים ונישוקים לכולם ואני מבטיחה להביא עוד איזה סיפור או שניים בקרוב.

Black Scorpio

New member
ומתי יש לך יום הולדת?

כדי שנוכל לפנק אותך כל גברברי הפורום ללא שום קשר לי יש בנובמבר! " אני לא אוהב מסיבות הפתעה "

במאי....

אני רק בת 18 ושליש עכשיו אבל אולי נארגן גם לך איזה משהו נחמד ומיוחד ליומולדת...אבל בינתיים אין לי מתנדבות לפעם הזאת והמנהלת של פורום סקס מחקה לי את ההודעה...חצופה...זה לא כאילו זה לא רלוונטי לנושא הפורום... לא משנה. דרך אגב עקרב נשברתי אחרי שמונה ימים...

hotman10

New member
אז יש לך הרבה זמן לתכנן פנטזיה....

אבף בעצם, למה לחכות ליומולדת? כל יום טוב..... לסקס.... טוב...

hotman10

New member
../images/Emo45.gif ofcourse וגם אז.....

אפשר ללטף, לחבק... וסתם לעשות נעים....

זה לא שונה,זה נפלא

יש משהו להיות בצורה שכזו, משהו מעורר ביותר, ואני בטוחה שתהנו מזה, ואני מקווה שתמצאו מישהי, כי אתם לא תשכחו את החוויה הזו

קל מאוד להגיד אבל...

איפה רוח ההתנדבות שלך?? את מנזה לרמוז שאת לא מעוניינת בי?? לא נעלבתי זה בסדר. אבל ברצינות למה לא את?

מממממממממממ

יקירתי, להיות עם זוג במיטה, זה אומר שהבחורה צריכה להיות גם בקטע של בחורה, ואני לא חושבת שזה בדיוק מה שאת רוצה
(אלא יותר הנאה לבחור) אבל סבבה. ואני? לי זה נשמע טוב מאוד, ומפתה ביותר, אך מסיבות אישיות לא יכולה לממש זאת.

למעלה