קצת שאלות..

jako1234

New member
קצת שאלות..

טוב שאלה ראשונה היא לגבי ההגה. יש לי הגה מקורי שחור עם ניקל שבור ללא צופר. הצופר הוא במקום מוזר מעל הברך..סתם כפתור. מישהו בעבר החליט שאם הצופר לא עובד מההגה אז לעשות כפתור חיצוני. ואני כמובן יחזור את זה למקום אבל הבנתי שהמנגנון של הצופר שלי לא נמצא וגם הניקל שבור, אשמח אם תיעצו לי מה אני צריך לקנות מ CIP1 או כל אתר אחרי על מנת שיהיה לי הגה שלם מקורי עם צופר. תודה.

ביטלקאר

New member
בקשר לצופר יש בהגה

בקשר לצופר יש בהגה שלושה פלסתיקים שמובדדים תברגים בהגה תבדוק אם יש אותם ואז נראה מה עושים אחר כך יש גם חוט מינוס בהגה על יד המסרק למטב מתחת לבגז קדימה תראה אם יש בכלל ולא תיתקשר והסביר לך 0522414632 דודי

jako1234

New member
שאלה על המנוע

דרור השאלה בעיקר אליך כי אתה זה שאמרת לי על זה פעם להוריד את רעש המנוע אז צריך לשים איזה גומי מסביב למנוע אבל יש אם מישהו יודע איזה גומי זה? ויש את החור הזה באמצע אז אותו איך אוטמים?

jako1234

New member
חסר לי חלק מהו?

יש פה איזה חלק כמו ידית כזאת בצורת "ח" רחבה אם מישהו יכול לאשר לי את זה או להראות לי באתר כל שהו איזה חלק זה . אני מחפש את זה ולא מוצא. אני פשוט עכשיו עושה משלוחה וירצה להכליל גם את החלק הזה החסר. תודה

Fitch

New member
אין בלבן.

עד 67 זה בא באפור, בז' או שחור. אחרי 68 זה בא שחור.

jako1234

New member
אתה יודע לאן זה מתחבר?

יש לי מליון חלקים בארגז ואני כבר לא יודע מה של מה..

ben etzion

New member
זה נמצא במרכז הדשבורד מתחת לחלון

זה אמור לזרוק לך חום לפנים אבל אתה צריך להוציא צינורות בצד בפאגז הקדמי ב2 הצדדים למטה יש חיבור לצינורות האלו בעיקרון יוצאים בכל צד של הבאגז צינור של החימום לכל קצה של הצינור מתחבר מפצל מהמפצל יוצאים שני צינורות 1 לצד החלון והשני לפלסטיק באמצע החלון (מה שיש לך ביד) אותו הדבר בצד ה2 בגלל זה יש לך 2 כניסות למה שאתה מרזיק ביד

למעלה