קצת שאלות

MASIL

New member
קצת שאלות

שלום לכולם וחג שמח
1. אתמול היתי בחתונה של בת אחותי וברגע של "הברקה" אספתי את שברי הכוס שהחתן שבר. חשבתי להזמין אצל זגג מראה מעוצבת ולהדביק את השברים הקטנים בפינה בצורה של S E שהם האותיות הראשונות בשם של הזוג הצעיר. זה נראה לי נחמד כמזכרת, הצרה שאני לא יודעת איך אפשר יהיה לנקות מראה עם שברי זכוכית אז אולי הרעיון לא כל כך טוב. שואלת לדעתכם ושואלת במקביל אם יש לכם רעיונות נוספים. 2. אחותי עובדת מזה כמה שנים עם אוכלוסייה של קשישים ולאחרונה היא חושבת לעבור קורס הדרכה באומנות לגיל הזהב. ידוע לכם איפה לומדים את זה? היא גרה ביבנה.

t o b i

New member
לגבי שאלה 2

אני מאמינה שאין צורך בקורס תתני לה את הכתובת שלנו שתבוא תגיד שלום ותחטט במאמרים יש פה כל כך הרבה רעיונות והפעלות שממש חבל על הכסף ללכת לעשות קורס את הניווט מה רלוונטי ובניית השיעורים אני מאמינה שהיא תוכל לעשות לבדה אחרי ש"תתמקצע"
ועל שאלה 1 אני נמנעת לענות כי פעם היה פה שירשור כזה והיו המון דעות לגבי טוב/אי טוב שמירת הכוס השבורה ונותרתי חסרת דעה... לגבי רעיון- מה עם לשלב בתוך אבני פסיפס כמסגרת למראה?

MASIL

New member
לגבי הקורס

העניין הוא שבכל מקום מבקשים תעודה. רק בגלל זה היא רוצה ללכת ללמוד מסודר. אולי יש בפורום מישהו שלמד או יודע איפה לומדים באזורים הקרובים ליבנה?

t o b i

New member
אה. מהודעתך הבנתי שהיא כבר עובדת

איתם ומחפשת העשרה. תמתיני. בטח יגיעו עוד מעט בנות שעברו קורסים בסגנון

MASIL

New member
כן. היא עובדת

היא עובדת כבר כמה שנים. בחודשים האחרונים היא מחפשת עוד מקום ללמד בו אבל לאיפה שהיא פנתה עד עכשיו מבקשים ממנה תעודות ולא מסתפקים בנסיון.

ESTY99

New member
בת"א, בבית ציוני אמריקה.

תחפשי את מס' הטלפון שלהם ותבררי שם.

HADASSIT

New member
אצל בת דודתי אספו את שברי הכוס

וחברה שלה עשתה לה מזה תמונה. היא ציירה על משי את מגדל דוד, ועם השברים כתבה: "אם אשכך ירושלים.." יצא מקסים

adrian -dz

New member
בקשר לשאלה הראשונה

גם בחתונה שלי חברה שלי אספה את שברי הכוס אומרים שיש לשמור אותם במשך שנה זה מביא מזל. אח"כ אמא שלי כבר תעצב לי איזשהיא תמונה עם השברים אני מתכננת תמונה של החתונה לאורך כלומר תמונה שעומדים מסביב משחת עיצוב + פיצוצים על התמונה והדבקת השברים מסביב בצמוד למשחת עיצוב. אני רוצה את התמונה בגווני חום לבן מקווה שזה נותן לך רעיון. לגבי המניקוי אפשר לנקות עם פאן או עם שואב אבק ואני מציעה מסביב לשברי הכוס לשים קצת משחת עיצוב בשכבה דקה מאוד כדי למנוע "תאונות". בהצלחה

הדעות הן לכאן ולכאן....

בנוגע לשברי הזכוכית, גם אני אספתי בחתונת אחי, אבל נאלצתי לזרוק את הכל כי לפי מה שאמרו הדודות והסבתות זה מביא מזל רע. עצם שבירת הכוס אמורה להרחיק עין רע ומזל רע מהזוג. בכל מיקרה מה שאני תכננתי לעשות עם השברים, זה להכניס אותם לתוך יציקת פוליאסטר בצורת חמסה או משהו דומה.

למעלה