קצת שאלות..

מצב
הנושא נעול.
קצת שאלות..

קצת שאלות..
אני נוטלת קומפלקס B50 בהמלצתכם. כל כמוסה בקומפלקס מכילה חומצה פולית 400 מק"ג - הקצובה היומית המומלצת היא 200%. האם לדעתכם זה מספיק?? עד היום לקחתי בנוסף חומצה פולית 400 מ"ג ולפתע שמתי לב לעובדה זו. האם מינון גבוה מידי עלול להזיק?? שאלה נוספת: האם ניתן להזריק גסטון לבד? חוץ מזה כולי תקווה שהילדים שלנו לא יצטרכו לשרת בצבא.. כפי שהבטיחו לנו כשהיינו ילדים.

שלי שלי2

New member
400 מ"ג חומצה פולית

קצת שאלות..
אני נוטלת קומפלקס B50 בהמלצתכם. כל כמוסה בקומפלקס מכילה חומצה פולית 400 מק"ג - הקצובה היומית המומלצת היא 200%. האם לדעתכם זה מספיק?? עד היום לקחתי בנוסף חומצה פולית 400 מ"ג ולפתע שמתי לב לעובדה זו. האם מינון גבוה מידי עלול להזיק?? שאלה נוספת: האם ניתן להזריק גסטון לבד? חוץ מזה כולי תקווה שהילדים שלנו לא יצטרכו לשרת בצבא.. כפי שהבטיחו לנו כשהיינו ילדים.
400 מ"ג חומצה פולית
זה פי 1000 יותר ממה שמומלץ. אני מניחה שהתכוונת ל-400מק"ג. ממה שידוע לי הקצובה המומלצת בהריון היא 400מק"ג ליום. ישנם מולטיויטמינים להריון(פרנטאל) שמכילים גם יותר-800 או 1000 מק"ג, כך שזה לא יכול להזיק. שיהיה בהצלחה.

rachel or

New member
גם אני חושבת שהתכוונת למק"ג

קצת שאלות..
גם אני חושבת שהתכוונת למק"ג
להזכירך בנות בטיפולי פוריות לוקחות 5 מ"ג מתחילת הטיפולים וגם לאורך זמן עד להריון המיוחל כך שלדעתי זה לא מזיק העודף אני מניחה יוצא בשתן לגבי גסטון נעזרתי בבעלי ולא ניסיתי לבד קצת אולי קשה אבל אני חושבת שאפשר ושבאמת שלא יהיה עבודה לצבא שלנו יותר רחלי

נועם@בת

New member
הקצובה המומלצת היא 400 מק"ג

קצת שאלות..
ואם יש עודף הוא נשטף בשתן. בהחלט אפשר להזריק גסטון לבד, כאן ובפורום פוריות תמצאי הרבה המלצות יעילות. אני פחדתי מגסטון פחד מוות, אבל אחרי חודש הזרקה לבד, החלטתי שאני נשארת איתו ולא חוזרת לג'יפות נרתיקיות
. נועם

אכן התכוונתי למק"ג - תודה

ואם יש עודף הוא נשטף בשתן. בהחלט אפשר להזריק גסטון לבד, כאן ובפורום פוריות תמצאי הרבה המלצות יעילות. אני פחדתי מגסטון פחד מוות, אבל אחרי חודש הזרקה לבד, החלטתי שאני נשארת איתו ולא חוזרת לג'יפות נרתיקיות
. נועם
אכן התכוונתי למק"ג - תודה

ronitili

New member
אני רואה שענו לך בנושא הויטמינים

קצת שאלות..
בעניין הגסטון - אין בעיה להזריק לבד מול מראה, את מסתובבת לאחור מעט ו"תוקעת" את המחט בבת אחת. טיפ מס' 1 - לדקור אחרי שמקום ההזרקה מתייבש מהאלכוהול לחיטוי (כמה שניות) טיפ מס' 2 - להשתמש במזרקים איכותיים (אני חושבת שתוצרת הולנד) טיפ מס' 3 - להשתמש במחט עם פלסטיק כחול (לא מאד עבה) טיפ מס' 4 - הכי חשוב - לחמם את האמפולה בתוך אגרוף קמוץ כמה דקות, כדי לדלל את החומר טיפ מס' 5 - לעסות את האזור אחרי ההזרקה רצוי בעזרת מכשיר עיסוי חוץ מזה - מלח אלוף גם בהזרקת גסטון ויש לו משנה בדוקה בנושא - לדעתי נמצא בקישורים למעלה. המון הצלחה

ronitili

New member
משנה בדוקה=משנה סדורה

בעניין הגסטון - אין בעיה להזריק לבד מול מראה, את מסתובבת לאחור מעט ו"תוקעת" את המחט בבת אחת. טיפ מס' 1 - לדקור אחרי שמקום ההזרקה מתייבש מהאלכוהול לחיטוי (כמה שניות) טיפ מס' 2 - להשתמש במזרקים איכותיים (אני חושבת שתוצרת הולנד) טיפ מס' 3 - להשתמש במחט עם פלסטיק כחול (לא מאד עבה) טיפ מס' 4 - הכי חשוב - לחמם את האמפולה בתוך אגרוף קמוץ כמה דקות, כדי לדלל את החומר טיפ מס' 5 - לעסות את האזור אחרי ההזרקה רצוי בעזרת מכשיר עיסוי חוץ מזה - מלח אלוף גם בהזרקת גסטון ויש לו משנה בדוקה בנושא - לדעתי נמצא בקישורים למעלה. המון הצלחה
משנה בדוקה=משנה סדורה
החימום לא מדלל אלא הופך את הנוזל השומני לפחות "צמיגי" וכבד.

רוניתילי- תודה על המענה המפורט

משנה בדוקה=משנה סדורה
החימום לא מדלל אלא הופך את הנוזל השומני לפחות "צמיגי" וכבד.
האם יש להחדיר את המחט עד אמצע הדרך, רק את הקצה? תודה שוב.

אני מתערבת- עד הסוף המר!

האם יש להחדיר את המחט עד אמצע הדרך, רק את הקצה? תודה שוב.
אני מתערבת- עד הסוף המר!
ורק אז להתחיל להזריק החומר פנימה. אחרי שהזרקת הכל, ללחוץ הצמר-גפן עם האלכוהול כנגד נקודת הזריקה, ולשלוף המחט באיטיות. ואז, כאמור, המסאז'.

ז"א, לגבי החדרת המחט... התכוונתי

אני מתערבת- עד הסוף המר!
ורק אז להתחיל להזריק החומר פנימה. אחרי שהזרקת הכל, ללחוץ הצמר-גפן עם האלכוהול כנגד נקודת הזריקה, ולשלוף המחט באיטיות. ואז, כאמור, המסאז'.
ז"א, לגבי החדרת המחט... התכוונתי

מצב
הנושא נעול.
למעלה