קצת שאלות משלי......

קצת שאלות משלי......

1. מי כתב את המילים לרכבת לילה? 2. מה הסינגל הראשון של משינה? 3. על מי נכתב בלדה לסוכן כפול 4. ירון בכר עיבד מוזיקלית איזה שיר של משינה? 5. מה היא עשתה אחרי שנים של דיכאון 6. בבונוס של הנסיכה מה שר יובל במקום מגדל? 7. איזה שיר נלקח מקומיקס או משהו כזה? 8. מי תמיד מנגן בכינור כשיש? 9. בכמה שירים השתתפה אורלי בכתיבה 10.למה היא לא מאמינה? 11. מתי אני נשרף בלהבה? 12. מי היה אחראי לעיצוב העטיפה של מפלצות התהילה (ולא רק העטיפה הזאתי)? 13. האלבום הראשון שלא יצא בסי.בי.אס./אנ.אמ.סי.? 14. מה נותן את האות? 15. כמה שירים באוסף השני? 16. מי לא שר בהיה לי חלום? 17. באיזה שירים איגי דיין שר? זהו לשאלות בינתיים, חלק ממש קלות חלק פחות קלות. לא משהו ממש קשה

darksideonline

New member
קבל

היו לך כמה טעויות ב 9 ו13 שלא היה מדויק וגם עמית ענה לא הרבה אבל כולם נכונים 1.שלומי ברכה ואהוד 2.אופטיקאי מדופלם 3.על אביו של מייקל בנסון 4.התותח מצמצל פעמיים 5.ניגנה אקורדאון 6.במקום מגדל?כותל? 7.אני אמרתי לכם את זה מעגל נפתח 8.כשיש מה? 9.ארבעה שירים 10. האישה מסר חינה 11.כשאת עושה לו אהבה 12.ברי פרידלנד משו 13.לא הבנתי את השאלה אבל האלבום יצא בסי בי אס שזו אותה חברה 14.לא יודע 15.17 16.לא יודע 17.בלמטה נרד והיה לי חלום נראה לי

N a V e

New member
אז למה זכרתי שרשמו את הבלדה

על דוד של שלומי?

יש כמה טעויות אבל הרוב נכון

אני ירשום את כל התשובות היום בערב חוץ מאחת אורלי השתתפה ב3 שירים: אנה, אהובתי וסוזי בלי היד באישה לא נראה לי שהשתתפה אלא השיר נכתב עליה או משהו

תשובות

1. אהוד בנאי, שלומי הלחין 2. אופטיקאי מדופלם 3. אבא של מייקל 4. התותח מצלצל פעמיים 5. שוב ניגנה אקורדיאון 6. מסגד 7. מעגל נפתח 8. דוד חודורוב 9. 4 10. כי מזמן כבר סר חינה 11. כשאת עושה לי אהבה 12. מיה זר וממה שהבנתי גם ליובל בנאי היה חלק 13. שיא הרגש. הד ארצי. (מהו האלבום הראשון שלא יצא בסיביאס/אנאמסי) 14. האור בשמיים שנמצא בעינה 15. 17 16. איגי דיין ואבנר חודורוב. אבנר רק מנגן איגי לא משתתף 17. מי יודע מדוע ולמה...., אכזבה, בן המלך.

sherennn

New member
הוא כתב את השורה או שתיים הראשונות

נראה לי שאת: אני כל כך עצוב לי ושמש על העיר ודיזנגוף נראה לי כמו רכבת לילה לקהיר הוא רשם על זה כשהוא התארח בוויי נט

למעלה