קצת רשמים ושאלות

hananlv

New member
מוטו וסקירת מרוץ לטרון

לאחר קריאת הגיליון האחרון מתקבל הרושם שהספורט המוטורי בארצנו מעולם לא היה יותר פורח ומלא פעילות. כנראה שהעיתון מלאו ידיו בעבודה עד כדאי כך שלא נותר להם אף כתב פנוי ומלאכת סקירת המרוץ הוטלה על כתב (ראובן סביו) שהיה משתתף פעיל במרוץ ועכשיו ברור לי למה הוא הגיע "רק" למקום השלישי בקטגוריה שלו בשאר הזמן הוא כנראה היה עסוק בסיקור המרוץ... כנראה שמרוב עייפות הוא גם לא הבחין שתוצאות ביניים של המרוץ זרמו כל עת המרוץ מהמחשב לעמדת הכרוז של הדס שכל הזמן הודיעה אותן לציבור, ומשום מה נעלמו מידיעתו אחרת קשה להסביר מדוע הוא טען בכתבה שלו שלא היו תוצאות ביניים.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo31.gif את קריאת גיליון מוטו האחרון,

ואת הכתבה על המירוץ בלטרון ניתן לסכם במילה אחת- א-כ-ז-ב-ה. המירוץ בלטרון- לדעתי האישית בלבד, היה המירוץ שהכי תיקתק, הכי דפק מבחינת זמנים, והיה הכי ססגוני.. כמו שחנן אמר-ואני מוסיף, היו שם דברים שלא הוזכרו בכלל בכתבה..(כמו למשל צוות המודדים המהולל
) אבל ברצינות- היו עוד דברים שלדעתי היו צריכים להכנס לכתבה.. ולעשות אותה "קצת" יותר מושכת, כדי שלמירוץ הבא יבואו עוד משתתפים..וכו´.. אני יודע שתמיד יקום מישהו ויגיד- "לא טוב לך? תכתוב במקום סביו, נראה למה אתה מסוגל." וכאן המקום להגיד שראובן סאביו הוא כותב מוכשר ורוכב מוכשר עוד יותר, ולדעתי מוטו היו יכולים להטיל את משימת הכתיבה על כתב מבחוץ ולא על מתחרה.. הפאשלה פה היא של מוטו. וכאן עולה שאלה, לא כל כך חשובה, אבל בכל מקרה מעניינת: מי מחליט את מי לשלוח לסיקור מירוצים? האם הדבר בהתנדבות או שגב"ב שולח את האנשים?(הכוונה היא האם סביו אמר: "אני אסקר" או שגב"ב ביקש מסביו לסקר..) והאם העמותה לא יכולה לבקש שיסקר את המירוץ מישהו שאינו משתתף? רק לשם דוגמה: אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה שהביא ירון גולדשטיין על מירוץ חצרים בגיליון מוטו מס´168. הוא לא השתתף במירוץ (נכון?) חומר למחשבה.. ואולי לא.. סטיב

את הכתבה במוטו קראתי בכלל באבנוע

אתם יודעים למה ? בגלל שנגמר לי המנוי ואני לא מחדש מוטו לדעתי האישית בכלל לא פוגע בקהל השטח כלל הכתבות דלות על המירוצים בעיקר על מירוצי האינדורו באמת ששקלתי לקנותצ את הגליון האחרון בגלל הכתבה על הימהה והק.ט.מ אבל אחרי שעילעלתי בה חזרתי בי צדק מאן דהו קרח בעל רגל מושבתת שטען אז במערכת מוטו כי אין מספיק חומר על שטח במגזין אני בזמנו חשבתי שהגזים היום אני מסכים עימו

את הכתבה במוטו קראתי בכלל באבנוע

אתם יודעים למה ? בגלל שנגמר לי המנוי ואני לא מחדש מוטו לדעתי האישית בכלל לא פוגע בקהל השטח כלל הכתבות דלות על המירוצים בעיקר על מירוצי האינדורו באמת ששקלתי לקנותצ את הגליון האחרון בגלל הכתבה על הימהה והק.ט.מ אבל אחרי שעילעלתי בה חזרתי בי צדק מאן דהו קרח בעל רגל מושבתת שטען אז במערכת מוטו כי אין מספיק חומר על שטח במגזין אני בזמנו חשבתי שהגזים היום אני מסכים עימו

לא לצערי

אבל באמת אם מאכילים אותנו @$@#$ בכפית זה לא אומר שצריך ללקק את השפתיים ניתן לבקר ולזעוק גוואלד עד כי יגיע זעקת העם ליושבים במרום ( שמעת אילן ?) איפה ימי טל שביט איפה ?

STIVENZ 426

New member
קצת רשמים ושאלות

קניתי היום במיטב כספי (הלא מוצדק) מוטו. עד עכשיו רק רפרפתי בו.. התישבתי עכשיו על כוס קפה, (היה קצת חם בעכוז.. ) לקחתי את אותו מוטו, ופתחתי בעמוד הראשון.. חשכו עיני.. 1.האם בקווסאקי עשו חוזה עם נערות ליווי רוסיות זקנות? למה בכל עיתון יש רוסיה כזו? 30%קמטים 40% נפולה כולה..ו30% אישה.. 2. בעמוד התוכן, ועכשיו בשיא הרצינות: תחת הכותרת "אליפות ישראל במוטוקרוס" מופיע: "המירוץ השלישי... ...היה מסמר שיער ואף השליך באופן משמעותי..וכו..." יש לציין שהכתבה הנ"ל נמצאת בעמוד 36. מה טוב.. "אליפות ישראל באינדורו" זוהי כותרת בין האחרונות- הכתבה מופיעה בעמוד 54 ומתחתיה: "מירוץ מס 4 היה ארוך ומתיש אך בשעה טובה הצליחו למדוד זמנים כמו שצריך. שאלתי אליכם: מה יותר מושך את העין? "מסמר שער" "השליך באופן משמעותי.." או "מדדו זמנים כמו שצריך"? 3. בהתחלה בדבר העורך ראיתי את התבטאותו של גב"ב-"כשאתה מת בגלל שנהג בן-זונה לא עצר באדום.." היה נראה לי מוזר שעורך עיתון יתבטיא ככה וכו´.. אבל טל שביט, בהקלדה קצרה, הסביר לי את הדבר, כך שהוא לא רלוונטי מבחינתי אך אתם מוזמנים להגיב עליו.. 4. במדור "צבע טרי" כמעט כל חודש, מופיעה ידיעה על הרפורמה. בתור משתמש בפורום הזה, אני קורא את הודעתיו של שלמה כהן אל מול הפרסומים במוטו, ואני חייב לציין- שבמוטו נראה כאלו הוסר איום הביטוח, ומשלמה הבנתי שהאיום רק הולך ומתממש.. יכול להיות שלא הבנתי את אחד מהצדדים נכון.. אבל מה יהיה? 5.כמו שנאמר כבר- בין הכתבות על הספורט הישראלי עצמן חל הבדל אדיר. במוטוקרוס הכתבה הרבה יותר שופעת ומתארת את מהלך המירוץ והיא נכתבה ע"י כתב ולא ע"י מתחרה, ואילו באינדורו היא מביאה את המירוץ מנקודת מבטו של הרוכב בו, ראובן סאביו. למען הסר ספק- הטענות פה אינן מופנות לכתבים, ראובן סאביו הינו כתב מוכשר, ורוכב עוד יותר מוכשר, אך לפי דעתי זה לא נכון לשלוח מתחרה במירוץ לסקר אותו.. ומכאן עולות השאלות: מי קובע מי ייסקר את האירועים? האם הכתב מתנדב לסקר? או שמערכת מוטו מפקידה אותו על הסיקור? (למתקשים: האם בא לדוגמה סאביו לגב"ב ואומר לו "אני אסקר את המירוץ", או שמא בא גב"ב לסאביו ואומר לו "אתה תסקר את המירוץ הזה, לא משנה שאתה גם מתחרה"???) למי הפתרונים? למי הדעות? אני אומר אלוהים, תן לי ת´תגובות... סטיב מוטרד מה..

בהודעה אחרת משלשום, אני...

כבר ציינתי שאני מפסיק השבוע את המינוי לאחר מספר לא מבוטל של שנים. ללא מילים

אני אישית חושד בקונספירציה !!!

רבותי תיתעוררו, הקפיטליזם מנצח ובגדול, מעמד הפועלים נשחק עד עפר ואין תמורה בעבור כספו. לפני מספר שנים הינו חולמים על ירחון אשר מכיל ספורט מוטורי ישראלי ברמה שיש היום בארץ. לצערינו במוטו לא מבינים שאנחנו נושאים בנטל ומושכים את עתיד ענף האופנועים בארץ. שימו לב למספר אופנועי הכביש המסתובבים ונמכרים בארץ למול אופנועי המוטוקרוס ולבסוף השוו למספר אופנועי האנדורו והדו שימושיים שמובילים בגדול. הם נמכרים יותר מכל האופנועים האחרים ונמצאים בשוק יותר מכל האופנועים האחרים. משום מה דווקא את ענף הספורט המוטורי הגדול ביותר בארץ מזניחים וזו לא פעם ראשונה שהוא נדחף לסוף ומסוקר בצורה מביישת. תודה מוטו ונפגש בפעם הבאה שתבקשו ממני לחדש מנוי !!!

מה לא ברור, רונן?

העורך מכניס לעיתון שלו מה שנראה לנכון. בדרך כלל הוא אמור להכניס את מה שנראה לו שימכור הכי הרבה. אז כמו שזה נראה מבחוץ (וזאת לא קביעה מבוססת) או שהעורך שם ז*ן על השטח או שהוא לא מאמין שזה ימכור אם זה מה שהוא ישים.

STIVENZ 426

New member
חייבים לעשות מעשה..

חייבים.. מכיוון שבין בגרות במתמטיקה לבגרות בפיזיקה המח לא פועל טוב.. יש רעיונות? סטיב

כן לא לעשות כלום ..תאמין לי שישנם

כבר מאתמול קוראים במערכת מוטו ששמו לב להודעה הזאת ואני מניח כי הביאו זאת לתצומת ליבם של מי שצריך לדעת ..אני רק מקווה שיקחו זאת כביקורת בונה ולא כמטרה כפי שנוהגים בענף שלנו

למעלה