יעלי!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
קודם כל..שלחי לעצמך הרבה
ו
וכל הכבוד ענקי בעבודה עצמית שלך..אני יודעת שהדרך לאן שאת עכשיו לא קל כ"כ, כי מה שכתבת די מוכר לי..הייתי שמה ולפעמים אני חוזרת. אז הנה כמה "טיפים", אם תרשי: נראה לי שמה שאת חשה כלפי האנימציה..זה ה"אגו" שמדבר..ראיתי שלרוב, כשאני מתקדם לכיוון הנכון, שאני עושה חתיכת דרך בעבודה עצמית, ה"אגו" שלי מתעורר בפניקה ומתחיל איתי:" מה? את בכלל לא תצליחי..זה לא ילך..תראי כמה שאת כישלון.."וכו'. מה עושים?
להגיד לעצמנו"כל הכבוד..כנראה אני מממש עושה את הדבר הנכון, מתקדמת יפה, אפ ה"אגו" קופץ ככה..
לקבל את עצמנו במצב שאנו בו כרגע.עם ה"נאחס", התסכול, העצב..ולהיות עם זה עד הסוף..לפעם אחד.ברגע שנוכל להגיד לעצמנו "אני מקבלת את עצמי עם הקושי, עם המצב שאני נמצאת בו" אנו נצליח גם לצאת מזה.
לנסות אולי להבין מאיפה בא הקושי להתמודד? מפחד להכשל? לא להיות "מספיק טובה"? עם מה את לא רוצה להתמודד? אולי זה יעזור לך לכתוב לעצמך..לדבר עם משהו קרוב, עם עצמך.
ואז..תשחררי. ברגע שתצליחי לעלות על שורוש הבעיה, תגידי להשם(או ליקום או לישות העליונה..איך שלא תקראי לזה)אני מוכנה לקבל עזרה. אני מוכנה לזרום עם החיים. תעזור לי. תן לי להבין מה עלי לעשות. קחי נשמיה ארוכה..ותשחררי את העסק. התשובות לא יאחרו לבוא... מקווה שהצלחתי לעזור לך קצת. שולחת לך הרבה
סימון.