קצת רציתי לשטף..

יעל :-)

New member
אפשר להצטרף?

מותר להוציא את התסכול לפני הפרגון?... בא לי לשחרר קצת מעצמי, אז מקווה שתסלחו לי... אני יושבת עכשיו מול המחשב, אני מתוסכלת ודמעות זולגות מהעיניים. אמורה בכלל להיות בלימודים מהבוקר עד אחר הצהריים. אני מתוסכלת כי לא הולך לי. כי עד 6 בבוקר ניסיתי לעשות שיעורים באנימציה וזה קשה לי, מייאש אותי ואני מאוכזבת מעצמי. מאוכזבת שאני לא מצליחה להתמודד עם הדברים, מאוכזבת שאין לי משמעת עצמית ואני כל הזמן מנסה לברוח מההתמודדת עם זה (ובכלל מכל דבר שקשה לי איתו). אני יודעת שכרגע אני משתמשת במילים לא נכונות, אבל ככה מתחשק לי עכשיו. עצוב לי. עצוב לי שאני בפיגור עם השיעורים ואני לא מצליחה להתמודד. ואני עכשיו בבית, כי המצב לא היה טוב כבר קודם וכמעט הועפתי מהקורס (כך שהיום באמת היו מוציאים אותי מקורס אנימציה). וזה מצחיק, כי סוף סוף יש שיעור שאני כל כך נהנית ממנו (במידה מסויימת). ואם לא אבריז ממנו היום, אז לא אוכל להמשיך בו.
יודעת שיש לי כל כך הרבה דברים לשפר בהקשר הזה ובכלל. אבל משום מה עדיין לא הצלחתי להתמודד ולהתגבר על הקשיים/האתגרים האלו. עד כאן התסכול להפעם... ובעניין הפרגון... באופן כללי, זו התקופה הטובה בחיי.
(חחח... אולי זה נשמע לכם סותר, אבל זה לא) הרבה דברים השתנו לטובה בתחושה הפנימית שלי ובכלל. בתקופה האחרונה יצא לי להכיר הרבה אנשים... חלק במציאות וחלק עדיין בצורה וירטואלית... וממש כיף לי. חלק מאותם אנשים שיצא לי להכיר ולשוחח עמם השפיעו עלי לטובה. אני בן אדם די סגור וביישן, והם ידעו איך לגעת ולחדור פנימה, והצליחו לגרום לי להפתח קצת. והתחושה היא פשוט נפלאה. כיף להיות בסביבה של אנשים אכפתיים ואוהבים. אני שמחה שלאט לאט אני מצליחה לעשות כמה צעדים בדרך לשינוי , ושאני מצליחה להפתח לאט לאט. ואני מתחילה להאמין גם שיש בי משהו... שאני בן אדם טוב ואכפתי. עצם העובדה שאני מתחילה לראות דברים מסויימים בעצמי שתמיד התנגדתי להאמין בהם, זה כבר עושה טוב. אז זהו בינתיים. תודה סימון שהבאת את הרעיון לפינת הפרגון הזו.
תודה למי שקרא... יצא קצת ארוך

איזה הפתעה נעימה ../images/Emo45.gif

קראתי הכל
בכלל לא ארוך
(לפחות לא עבורי) רשמתי איזה הפתעה נעימה לגבי מה שסיפרת על התקופה הטובה. לגבי הקורס אנימציה אז אני שמחה שאת מבטאת את מה שאת מרגישה. מעבר לזה אין לי מושג מה זה אומר, ומה כדאי לעשות....

New member
תודה ../images/Emo24.gif

גם אני שמחתי שהחלטתי לבטא קצת את מה שהרגשתי.

אנילה1

New member
יעל ../images/Emo13.gif, ברוכה המצטרפת. בקשר

לקורס באנימציה. קודם כל צריך לאהוב את זה מעמקי הנשמה. אם לא אוהבים הכל קשה במחשב. אולי המיקצוע הזה לא מתאים לך. בדקת את זה?

New member
../images/Emo13.gif

כנראה שהמקצוע באמת לא מתאים. אבל זה חלק ממסלול הלימודים וכרגע מתכוונת לסיים את שהתחלתי. אח"כ אבחר את התחום הספציפי המתאים לי. תודה

mimeli

New member
יעלי!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל..שלחי לעצמך הרבה
ו
וכל הכבוד ענקי בעבודה עצמית שלך..אני יודעת שהדרך לאן שאת עכשיו לא קל כ"כ, כי מה שכתבת די מוכר לי..הייתי שמה ולפעמים אני חוזרת. אז הנה כמה "טיפים", אם תרשי: נראה לי שמה שאת חשה כלפי האנימציה..זה ה"אגו" שמדבר..ראיתי שלרוב, כשאני מתקדם לכיוון הנכון, שאני עושה חתיכת דרך בעבודה עצמית, ה"אגו" שלי מתעורר בפניקה ומתחיל איתי:" מה? את בכלל לא תצליחי..זה לא ילך..תראי כמה שאת כישלון.."וכו'. מה עושים?
להגיד לעצמנו"כל הכבוד..כנראה אני מממש עושה את הדבר הנכון, מתקדמת יפה, אפ ה"אגו" קופץ ככה..
לקבל את עצמנו במצב שאנו בו כרגע.עם ה"נאחס", התסכול, העצב..ולהיות עם זה עד הסוף..לפעם אחד.ברגע שנוכל להגיד לעצמנו "אני מקבלת את עצמי עם הקושי, עם המצב שאני נמצאת בו" אנו נצליח גם לצאת מזה.
לנסות אולי להבין מאיפה בא הקושי להתמודד? מפחד להכשל? לא להיות "מספיק טובה"? עם מה את לא רוצה להתמודד? אולי זה יעזור לך לכתוב לעצמך..לדבר עם משהו קרוב, עם עצמך.
ואז..תשחררי. ברגע שתצליחי לעלות על שורוש הבעיה, תגידי להשם(או ליקום או לישות העליונה..איך שלא תקראי לזה)אני מוכנה לקבל עזרה. אני מוכנה לזרום עם החיים. תעזור לי. תן לי להבין מה עלי לעשות. קחי נשמיה ארוכה..ותשחררי את העסק. התשובות לא יאחרו לבוא... מקווה שהצלחתי לעזור לך קצת. שולחת לך הרבה
סימון.

mimeli

New member
אמרתי לך שאנחנו משדרות על אותו

תדר, לא?!?
193.53 FM, לא??
סימון

New member
תודה ../images/Emo24.gif

סימון
תודה רבה רבה על הטיפים. אני צריכה לעבור תהליך מסוים עם עצמי ולשנות את המצב הנוכחי. תודה על כל החיבוקים, האור והאהבה ששלחת לי. מאוד מחמם את הלב ונותן תחושה טובה
שולחת לך גם
מכל ה-
יעל

New member
תודה וסליחה

רוצה להתנצל בפני כולם על העובדה שלא ממש יוצא לי להיות פה הרבה. עוברת עלי תקופה קצת לחוצה ולא פשוטה מבחינתי. אני משתדלת להציץ בפורום כל הזמן, אבל פשוט לרב אין לי את הכוחות להגיב לכולם. מתנצלת על כך ומקווה שתבינו. זו תקופה, זה יעבור ויגיע היום שאחזור שוב להיות יותר פעילה פה. מעבר לכך, רוצה להודות לכם על ההזדמנות שניתנה לי לשתף ולהביע את התחושות שבתוכי. ולהודות לכל מי שענה לי להודעה בשרשור הזה, עודד ותמך. כיף להיות בסביבה של אנשים כמוכם. מצטערת שרק עכשיו לקחתי לי את הזמן להגיב, ועדיין לא באריכות. אבל מודה לכולכם כי חממתם את ליבי עם התגובות ואפילו רק מהידיעה שקראתם את מה שכתבתי. אוהבת אתכם
יעל

הי מתוקה ../images/Emo24.gif

תרגייש חופשי רק להיכנס ולא לשתף או להגיב בהודעה ארוכה. עדיף שרק תרשמי סמיילי של חיבוק או משהו אחר, שמי שרשם לך יידע שקראת, מאשר להשהות את הכניסה כי את מרגישה לחץ של זמן לענות. לא צריך לענות גם בהודעה ארוכה. אפשר גם הודעות קצרות. באמת! בקיצור, הכל נפלא

אנילה1

New member
mimeli , את כל הזמן עובדת נכון

ולכן תגיעי לתוצאות. כל פעם שמתקדמים עוד צעד ליעד בלתי מוכר, נוצרים פחדים. כשעוברים את זה הפחדים נעלמים. כשעולים אצלי פחדים, אני אומרת לעצמי מה שיהיה יהיה, וממשיכה הלאה עם הפחדים. אני שולחת את הפחדים שלי לקוסמוס שיטפל בי. זה תמיד עוזר. כשאני רוצה להשיג משהו הכי טוב והכי מהר. אני ממתינה לעיתוי מתאים. ואז הכל עובד ממש מהר. אני חושבת שאת גם בעניין של עיתויים. אם תאמצי לעצמך מחשבה של "אז מה" אולי תרגישי יותר טוב. אז מה אם בקשו ממך לאייר-ביג דיל אז מה אם לא יקנו את הספר, לא הבעיה שלי. או בטח המו"ל מכיר את השוק, ואם הוא לא היה רואה שהספר מכיר הוא לא היה מציע לי. אז מה אם הוא קבל את ההצעה שלי. מה הביג דיל? תמעיתי בערך המאורעות שלך ותרגישי יותר טוב.

kung fu

New member
אפשר גם להתמיר את הפחדים לאהבה

במקום לשלוח אותם לקוסמוס. עוד דרך שאפשר לנקוט בה
(כך אני פועלת)

אנילה1

New member
יותר קל להפטר מהם בצורה הזאת

אחרי ששולחים אותם ליקום נוצר מקום לאהבה.

kung fu

New member
אני לא מנסה להיפטר מהם

אלא מתמירה אותם. אבל זאת הדרך האישית שלי. לגיטימי שכל אחד יעבוד בדרך שלו

למעלה