קצת רענון....
אני מודה, לאחרונה בכלל אבל בכלל לא השקעתי בפורום... הוא התייבש, בקושי היו דיונים, לא היו סקרים וכמעט שום דבר חדש. קצת הייתה תקופה לא נעימה, לא היה לי זמן בכלל אבל עכשיו שאני לקראת שחרור יש לי את הזמן להשקיע וגם את הרצון והמצב רוח
אז תנו לי להתנצל על התקופה הקודמת, אבל היי, הפורום חוגג עוד 5 ימים את יום הולדתו השני
ואני חושבת שבהחלט הגיע הזמן לשינוי ואף פעם לא מאוחר מידי
החורף הגיע ועימו דברים חדשים וישנים
:
עלה סקר חדש!- בואו לסיים את הוויכוח על שה"ק אחת ולתמיד
עלה מאמר חדש- הביוגרפיה המשעשעת (והמפוברקת) של ג'וני, מי שפספסה מוזמנת להיכנס לכאן
עדכון נהלים:
לאחרונה הצטרפו אלינו הרבה בנות חדשות, קודם כל הרשו לי לברך אתכן ברוכות הבאות
ואני מקווה שתהנו כאן...
לצערי לאחרונה נאלצתי לחסום 2 גולשות מהפורום עקב אי ציות לחוקי הפורום, אני מצרפת כאן קישור למטה להודעת המנהלת שלי,ההודעה שלי לא שונה כל כך מתקנון תפוז שרק מבקש בעצם-לשמור על סדר כדי שלכולנו יהיה נעים יותר, תקראו ותשכילו כדי שלא יקרו דברים כאלו עוד הפעם
אני מבינה שכרגע יש הרבה חברות שהצטרפו אלינו ובכלל לתפוז, לכן הרגשתי צורך לעלות מאמר מפורום מיץ תפוזים המסביר על עניין השרשורים בתפוז.
בנוסף, חשוב לי להגיד כי גלריות הפורום ומאמרי הפורום לשירותכן, כל מי שמעוניינת בפתיחת גלריה חדשה או כתיבת מאמר שתפנה אלי.
חשוב לציין
שבכל שאלה, בעיה, הארה או הערה אתן יותר ממוזמנות לפנות אלי אישית- רק תקליקו על השם שלי ליד שם הפורום ושלחו מסר
מקווה שתהנו ותהיו חלק מהפורום הזה תמיד
שלכם, מנהלת פורום ג'וני דפ- מיצי007
אני מודה, לאחרונה בכלל אבל בכלל לא השקעתי בפורום... הוא התייבש, בקושי היו דיונים, לא היו סקרים וכמעט שום דבר חדש. קצת הייתה תקופה לא נעימה, לא היה לי זמן בכלל אבל עכשיו שאני לקראת שחרור יש לי את הזמן להשקיע וגם את הרצון והמצב רוח