קצת רומנטיקה....

גלי 1970

New member
קצת רומנטיקה....

אחרי השירשור של איגואנה,עלו זיכרונות האהבה והרומנטיקה שחוויתי... ניזכרתי למשל שאחד האקסים לקח אותי למסעדה ביום הולדת שלי,כשיצאנו משם עבר בחור עם דלי מלא וורדים(הפרח האהוב עלי) ושאל אם הוא רוצה לקנות לי פרח,אני ישר סימנתי עם הראש "לא",אני לא אוהבת שמעמידים את הבחור שאיתי במצב כזה והוא "צריך לקנות" מעדיפה שלא יקנה לי. אבל האקס אמר לו"כן,את כולם" וקנה את כל מה שהיה לו(היו המון)עשה לו את היום
אם הייתם רואים איך הבחור היה מאושר... ברור שגם לי זה גרם להרגשה טובה:) היו עוד הרבה חוויות רומנטיות, אבל מספיק להיום
תעלו חוויה רומנטית שהייתה לכם

magenta73

New member
טוב בסדר...

לדעתי כבר סיפרתי את זה... עם האקס. עיצבן אותי כל הערב. נתן לי פקודות. תרדי עם הכלב. תעשי אמבטיה. היה, באמת, מעצבן מהרגיל. ואני, כפולניה גאה שאני, עשיתי, ורק מרמרתי בשקט. אז הוא נכנס לאמבטיה, אני כבר כמעט נרדמתי, פתאום הוא קורא לי מהאמבטיה... בקול מתוק ומתחנחן כזה "שכחתי מגבת, תביאי לי", אני כבר כמעט רצחתי אותו... נכנסתי לאמבטיה... ו... הכל מלא נרות, בקבוק וכוסות יין, תותים וקצפת, שמן מסאג', וההוא, יושב לו באמצע האמבט מלא הקצף ומחייך... הצליח להפתיע אותי השמוק...

Mr Darcy

New member
That reminds me

I like to put whipped cream on my dick and let the girl suck it. that way they can enjoy two types of cream

Mr Darcy

New member
oh flowers a flashback

I once deflowerd a virgin. she did not enojoy the act very much, yet I was pleased to find out that I was the first

shelly1975

New member
אפרופו "דבר אליי בפרחים".....

אני אוהבת שמפתיעים אותי במחוות רומנטיות פשוטות, אמיתיות וקטנות כאלה. לדוגמא, האקס שלי הפתיע אותי פעם כשהלכנו לבית קפה לארוחת בוקר, הוא פתאום קם ללא התרעה מוקדמת, חזר אחרי כמה דקות ולא רצה להגיד לי מה היה העניין. אבל אח"כ, הוא רצה שנחזור לאוטו בדרך מסוימת, כאשר מצאתי ורד עטוף יפה, שהוא שם בין שיחים באופן אומנותי ויפה, והוא הגיש לי את הפרח בפה שלו. מחווה לכאורה קטנה אבל קסומה שריגשה אותי נורא.

וואו,הזכרת לי את הרגע הכי רומנטי

שהיה לי בחיים. הלכתי לטייל ביום חורף קר במיוחד עם אהוב שלי בחוף הים. זה היה ערב והירח היה מלא והשמיים היו בהירים מאוד. טיילנו על חוף הים והיה קר נורא. החוף היה ריק והירח האיר הכל מסביב באור כחלחל חיוור כזה. נעצרנו להתנשק והיינו כל כך עסוקים אחד בשנייה שפתאום הרגשנו שהמים,שעד אותו רגע היו ממש רחוקים,הגיעו לנו לנעליים. כנראה שהתנשקנו כ"כ הרבה זמן שלא שמנו לב שהמים התקדמו לעברנו. זה מבחינתי אחד הרגעים הרומנטיים הכי בלתי נשכחים בחיים שלי.

הכוונה שלי

לא שאני לא רומנטית או לא מעריכה רומנטיקה אלא, שלא העזרים המוחשיים הם אלו שעושים לי את קטע רומנטי ממבחינתי זה רגע שנוצר, בגלל מילה או מבט או משהו באוויר, ולא ארוחה לאור נרות עם פרחים על השולחן שנינו לבד בבית... אני אפילו ארגיש קצת מצחיק, ואם הוא יזמין אותי לרקוד באמצע הסלון אז בכלל אני נקרעת :) לא בשבילי... לא הרומנטיקה הקיצ'ית שמכירים מהסרטים

shelly1975

New member
אההה בעניין הזה אני מסכימה איתך

אני כן רואה את עצמי כבחורה רומנטיקנית אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש לא בא לידי ביטוי במחוות הקיטשיות הטיפיקליות מהסרטים. יש את הדברים הקטנים ביותר שיש כאלה שיראו את זה כסתם, ואותי יכבשו. למעשה דווקא את הדברים הקטנים הם אלו שאני הכי אוהבת.

shelly1975

New member
../images/Emo99.gif

להתנשק עם מישהו שמאץ את דפיקות ה
שלך זה הכי רומנטי שיש וזה לא משנה באיזו אוירה זה נעשה, אלא עם מי....

למעלה