קצת קשה לי פתאום....

ס א ט י ן

New member
קצת קשה לי פתאום....

יצא לי להכיר לא מעט בנים בזמן האחרון. יצא לי לשמוע על לא מעט בנים שגם מעוניינים... אבל.. דווקא עכשיו, אחרי חודשיים של התגברות יפה מאד, דווקא עכשיו שיש אפשרויות חדשות....אני מקבלת רגליים קרות...וזה לא שאני לא רוצה, אני כן. אבל כל הזמן אני נזכרת בו ובכמה שאהבתי אותו ולמרות זאת זה לא עבד. וזה הופך אותי לאפילו יותר בררנית ויותר פחדנית וחששנית בנוגע למי שאני אצא איתו בעתיד. אני לא רוצה לחוות עוד פרידות. אני לא צריכה להתנסות הרבה. מבחינתי אם הגבר הבא שאני אפגוש הוא הגבר המושלם בשבילי, אין לי בעיה להיות איתו לכל החיים בלי עוד התנסויות למיניהם. באמת שלא. אפילו עדיף. אני לא רוצה לחוות יותר מידי קשרים עד שהוא יגיע. אני יודעת שאין לי שליטה על זה, אבל אם היתה לי, בהחלט הייתי בוחרת שהוא יגיע עכשיו והייתי זורקת לכל הרוחות כל מיני התנסויות למיניהן עם בחורים אחרים. זה לא מעניין אותי. ודווקא בגלל זה ממש קשה לי... אני רוצה להרגיש אהבה שוב. אני רוצה להרגיש שיש מישהו שמאוהב בי עד עמקי נשמתו כמו שאני בו. אני כבר לא מסוגלת להתאהב בבחורים אם אני לא יודעת בטוח שהם מאוהבים בי. פעם זה היה קורה כל הזמן. אני לא מוכנה להיפגע יותר. לא מסוגלת לפתוח את הלב שלי לכל בחור שנראה טוב ועושה עיניים. וגם לא רוצה. פשוט רוצה שהוא יגיע אליי....וזהו... ולאט לאט אני מתחילה להרגיש כל כך הרבה כעס כלפיי האקס. ככל שהזמן עובר אני לא מצליחה להבין איך זה קרה. יום אחד הכל היה בסדר (היו קצת בעיות, זה נכון, אבל לא דברים שאיאפשר לפתור), ויום אחרי זה הכל נהיה שחור. ואני כועסת עליו כי הוא רצה שניפרד למרות שהוא אהב אותי ואני אהבתי אותו. הוא רצה שניפרד במקום לנסות לעבוד על הבעיות שהיו בנינו. אני הייתי מוכנה להילחם. הייתי מוכנה לתת הכל לעמן הבחור הזה שאהבתי כל כך. אין לכם מושג כמה אהבתי אותו. עד שפגשתי אותו לא נתתי את עצמי לאף אחד. הלב שלי היה נפתח עד האמצע ונסגר, בעוד שאותו הכנסתי אליי וחקקתי בתוכי. ממש ממש אהבתי אותו. וגם הוא אהב אותי. יכלו לראות את זה מקילומטרים. אז למה, למה לעזאזל הוא ויתר ככה. כמה מטומטמת יכולתי להיות שהייתי מוכנה להלחם בעוד שהוא לא היה מוכן להזיז אצבע. ואני פשוט כועסת כי לא מוצאים אהבה כל יום. אני לא מוצאת מישהו שאני מסוגלת לאהוב כל יום. וגם הוא לא. ועד שמוצאים מישהו כזה צריך לשמור עליו, לא לוותר עליו כמו על איזה צעצוע נחמד שראית בחנות והחלטת לוותר כי אין לך מספיק כסף. ואני יודעת שזה בטח יעבור לי עד הבוקר. אבל כל עוד ההרגשה הזאת כאן אצלי אני רק רוצה לבקש מכם- אם אתם אוהבים מישהו, אוהבים באמת- תשכחו מכל השאר, זה לא חשוב. הוא חשוב. תאהבו אותו ותלחמו עבורו. ואם יש קצת בעיות- תתקנו אותם! אל תוותרו. אל תתעצלו ואל תפחדו. פשוט תבינו ותעריכו את האהבה שקיבלתם. כי אנחנו לא אוהבים אהבה רומנטית הרבה בחיים. רק מספר מצומצם מאד של אנשים זוכים לאהבה הזאת שלנו- אז תשמרו על מי שאתם אוהבים. תהיו רומנטים. שימו את האהבה שלכם בראש סדר העדיפויות. כל השאר זה סתם בולשיט...

TheWizard

New member
אווו כמה כיף היה לחשוב ככה

האבסורד הוא שעוד אחזור לזה, איכשהו לא לומדים, שוכחים, זוכרים מה שרוצים. מאמי, מותר לי לקרא לך מאמי? אני חושב שאסור אבל זה אוטומטית לפעמים. לא סיפרת את כל הסיפור, למעשה לא סיפרת אף סיפור לגבי הקשר או מה שקרה. אבל דבר אחד אמרת, וזה מספיק. הוא רצה להפסיק. הוא הפסיד אותך, ואם יורשה לי נשמע שיש מה להפסיד. הרשי לעצמך קצת להרים את הסנטר - הוא הפסיד. וזו כבר לא אשמתך. מי יודע מה ימים יגידו, הנבואה ניתנה לשוטים. לאט לאט את חייבת למצא את דרכך. הכי חשוב, בדרך למעלה, זה קצת לקום, קצת גאווה וקצת להרים והאמיני לי שזמן עושה את שלו. יאללה בהצלחה. נ.ב. רמזתי, אם זה לא מספיק ברור, שאהבה זה *לא* הכל בחיים. למרות שאני אישית כמו ישו (או, ליתר דיוק, כמו שיר שמזכיר אותו): תעשי מה שאני אומר ולא מה שאני עושה.

ס א ט י ן

New member
נכון, אהבה זה לא הכל בחיים

אבל בסדר העדיפויות אצלי זה במקום ראשון. כמו שזה צריך להיות... ואני יודעת שהוא הפסיד:) וזה כבר לא משנה בכלל, כי הקשר הזה לא יחזור. אני לא אוהב אותו יותר. אבל פשוט קשה לי להבין איך...אתה יודע? איך מוותרים כל כך מהר. זה מן סיפור בהמשכים, ם תטייל בין ההודעות שלי בטח צ=תצליח להרכיב את הפאזל. לא שזה כל כך חשוב... אני מניחה שבסופו של דבר אני אעשה מה שאני ארגיש:) תודה על התגובה

TheWizard

New member
תודה על התודה

המון בהצלחה! איך הוא הפסיד? איך הוא הפסיק? זלזל, טעה, מגיע לו. תעשי חיים.

voguemaster

New member
רק תיזהרי מדבר אחד

את עלולה ליפול למלכודת לא נעימה. אמרת שאת מעדיפה שהנסיך שלך יגיע בפעם הבאה ולא תצטרכי לחוות יותר פגיעות והרבה קשרים. יש בעייתיות עם הגישה הזו כי היא עלולה לגרום לך לחשוב פעמיים לפני שאת מפרקת את החבילה עם הבחור הבא שתצאי איתו (במידה ותרצי לפרק את החבילה). מה שזה אומר זה שאת עלולה להגיע למצב שאת מתפשרת יותר ממה שהיית מתפשרת בד"כ. שימי לב טוב שזה לא יקרה לך.

ס א ט י ן

New member
אני לא מתפשרת

במשפט הזה התכוונתי שאני לא מאלה שמחפשים ריגושים ולחוות בחורים אחרים לפני שאני מוצאת את האחד. ואם מחר יגיע מישהו מושלם בשבילי אני לא אתחיל לחשוב על זה שלא הייתי עם מספיק בנים לפניו... זו היתה הכוונה... הסיבה היחידה שאני אמשוך קשר עם מישהו לפני שאני מפרקת זו אהבה. אם אני אוהבת אותו ורואה שהוא אוהב אותי אני חושבת שצריך להלחם ולא לוותר מהר. צריך לראות אם הבעיות ניתנות לגישור או לא. אבל ממש לא לוותר ישר. לנסות לשמור על אהבה גדולה. אם האהבה מתחילה להתפוגג- צריך לדעת לוותר.

TheWizard

New member
זה יפה ../images/Emo45.gif

צודקת
פיל וורוד

lolita275

New member
יקרה

אי אפשר להילחם כל הזמן ....כי זה אומר שמשהו לא בסדר וזה לא יחזיק מעמד.. זה צריך לקרות בטבעיות בכיף .... אם הוא שלך הוא יחזור אלייך אם לא יחזור מעולם לא היה שלך.... האמיני לי דברים נראים רע ...כשאתה נמצא בהם אבל הזמן יעשה את שלו ואת תביני ..שלמרות האהבה צריך יותר לקשר בריא ומלחמה זה לא חלק מזה ... תאחלי לו בהצלחה בלב שלך ופשוט תאמרי לעצמך ..שאת צריכה מישהו שילחם עליך כמו שאת מוכנה להילחם עליו ...אז תדעי מהי אהבה אמיתית היא !!! ולצערי לא הייתה לך אהבה איתו ....אחרי הכל ..הוא קם והלך ..אז תחייכי ...בסוף תביני שאין זאת אשמתך ...ולא ביכולתך ... בהצלחה

ס א ט י ן

New member
היתה אהבה

אולי לא חזקה מספיק, אבל היתה... וזה לא משנה, כי איתו זה כבר לא יחזור. גם אם הוא ירצה. אני לא. ואת צודקת, אני באמת צריכה מישהו שיתן לי בדיוק מה שאני מוכנה לתת לו, ולא פחות מזה. אבל לפעמים כן צריך להלחם. לא תמיד הכל ורוד בקשר, לפעמים נוצרות בעיות, אבל אם הן לא בעיות גדולות מידי- אז כן צריך לנסות לתקן אותן. הבעיה שהוא עדיין לא תבגר, לא מוכן לקשר שאני רציתי, ועדיין לא מצא את עצמו בחיים בזמן שאני כבר כמעט מגשימה את החלום שלי, והגענו ממקומות שונים לגמרי. לי זה לא היה איכפת. אבל הוא נתן לזה להשפיע... הוא אהב אותי ממש. ואני יודעת את זה. אבל כנראה שהוא עדיין לא בוגר מספיק כי להעריך מה זאת אהבה ולשמור עליה כמו על הילד שלך. עובדה שעד היום הוא לא משחרר אותי וכל הזמן מתקשר לשאול לשלומי וכועס עליי אם אני לא שומרת על קשר. הוא לא הפסיק לאהוב. זה ברור לי. זה ברור לי כי אני מכירה אותו. אבל הוא לא יכול להיות בקשר כזה כרגע...הוא לא התבגר מספיק עדיין.

תגובה

צרי את קשריך לאט ובעדינות מתוך חבה ואהבה ועשי בהם הרבה מעשים טובים לחבר. כך לאט תמצאי קשר טוב. אולי תוכלי להשלים ולחזור לחבר הקודם, אם אתם אוהבים.

Reddit

New member
היי סאטין..

כמה שאת צודקת, שאהבה היא נדירה וצריך לשמור עליה מכל משמר.. אך לצערי בעולם הזה, כשהכל נהיה קל ונגיש מדי, אנשים ממהרים לרוץ ולהחליף את הקיים במשהו אחר.. כוונתי היא, שתמיד נדמה, שיש משהו טוב יותר, מוצלח יותר, יפה יותר, וזה המכשול הגדול מכל.. העיניים הגדולות האלה. אז במקום לעצור ולפתור עניינים בתוך עצמך, חותכים וממשיכים הלאה. את יודעת, במקרים כאלו הבעיתיות הזו תחזור גם בקשרים הבאים. אני מדברת בכללי, במקרה שלך הבנתי שלא כך היה הדבר, אבל מה שכן היה זה חוסר התאמה שלכם מבחינת מקום בחיים. וכשיש חוסר התאמה בחיי היומיום, נוצר פער, נוצר מתח באויר, ולא תמיד אפשר לגשר עליו עם כל הרצון הטוב. את לא יכולה להאיץ בבן אדם להגיע למקום שהיית רוצה שהוא יהיה בו, כנ"ל להיפך.. יודעת זאת מנסיון. אני מסכימה אבל לגבי זה, שצריך לעשות הפרדה בין הדברים. רק אם שניכם יכולים ויודעים לעשות את ההפרדה הזאת.. בין ההצלחה האישית, החיים האישיים, ולבין הזוגיים. .(הפרדה ברמה של - שלא תיווצר תחרות סמויה או דכדכוך ודכאון ולחץ מיותר בזה שהשני מצליח יותר), ולדעת להיות סובלניים ולקבל את השני באשר הוא.. רק אז יכולה להתפתח זוגיות טובה, למרות כל הקשיים. אני מבינה את זה שעכשיו את נזהרת מכל קשר חדש ובודקת היטב לפני שמכניסה את כל הלב, אך רוצה לומר לך, שפה טמון סיכון רב. אל תשכחי שישנו עוד צד שמעורב בזה, וברגע שהצד השני מרגיש את ההססנות שלך והחוסר אמון הראשוני, הוא מתרחק. ואז זה מן לופ כזה.. הוא מתרחק, ונסגר בפנייך, ואת מפרשת זאת בחוסר אהבה ושזה לא זה. לדעתי את צריכה עוד זמן להתגבר.. רק ברגע שלא יהיו בך כעסים ומחשבות כלפי האקס.. תוכלי באמת להפתח אל אחר.. אין מה לעשות. באהבה, תמיד לוקחים סיכון, אחרת לא היינו מנסים כלל... הלוואי שהיה אפשר לדעת מראש אם זה קשר ששווה להכנס אליו או לא, אבל לא תמיד זה כך.

omer73

New member
סאטין

אני מבין אותך, מצד אחד את מחפשת אהבת אמת, ומצד שני יש את הפחד להפגע שוב, אבל תביני משהו, בלי לנסות לעולם לא תדעי אם אותו בחור שהכרת הוא אהבת חייך ואם הוא מושלם עבורך, כי בינתיים אין מנגנון שיכול להגיד לנו בלי לנסות אם יש התאמה ואם תהיה אהבה גדולה, ככה שאין ברירה, תמידישינו הפחד להפגע, אבל אם תמנעי מעצמך לעולם לא תכירי את זה שאת מחפשת, כי לא ניסית.

את מקסימה ...!

וזה מה זה טוב שאת מתפרקת ושופכת ככה את כל המחשבות במקום להדחיק אותן אני אשכרה כמוך, גם אני טיפוס שלא מעוניין להתנסות יותר מדיי, וגם לי כ"כ לא בא לחוות קשרים של חודש חודשיים, לא בא לי לעשות מין עם כל בחור חדש שיבוא "לשכונה" אלא בא לי שיבוא מישהו רציני ואמיתי ושהוא יהיה הבא והעיקרי והיחיד שלי שאיתו אני אמשיך להרבה שנים את מזכירה לי אותי, אני ואת בנות 21 ומזל דגים כ"כ אופיינית לנו הרומנטיות הזו, הרצון להיות ב"מסגרת", רצון להתביית, רצון להגיע לנחלה הזו גם אני כמוך, הייתי בוחרת באופציה של למצוא את הנסיך מייד אבל למען האמת אין לנו כל שליטה על החיים .. ומאמי .. עברו רק חודשיים, את לא יודעת מה יהיה בעתיד האקס שלך, אם את אכן אומרת שהיה טוב , עלול לעשות חושבים ולהבין דברים שאולי כרגע את לא מאמינה בהם לפעמים אנשים צריכים את הזמן שלהם בלבד, כנראה בשונה ממך,חברך כן מרגיש צורך להתנסות אולי עוד יחזור ..

ס א ט י ן

New member
אני כבר לא אקבל אותו:)

פשוט בגלל...בגלל שעכשיו, כמה חודשים אחרי, אחרי שהצלחתי לפקוח את עיניי ולצאת ממצב של עיוורות, הבנתי שהחודשים האחרונים שהיו לנו בקשר לא הגיעו לי. הגיע לי הרבה יותר. ואם הוא ירצה לחזור אליי, הוא יצטרך לעבור שינוי מהותי. והשינוי הזה לא יגיע בזמן הקרוב... אבל אני, עד כמה שאני רוצה אהבה, צריכה את הזמן הזה לבד עכשיו. לבד לבד. אני לפני הרבה לחץ שעומד להגיע בקרוב, ולא הייתי רוצה להרוס קשר עם פוטנציאל טוב בגלל שלי לא יהיה מן להשקיע בו או שאני אהיה לחוצה מידי... ולהתפרק זה טוב:) אני תמיד כותבת. גם כחלק מהמקצוע שלי אני כותבת:) תמיד תמיד. זה מה שאני טובה בו. לכתוב....זו הדרך הכי טובה בשבילי כדי להוציא הכל החוצה. אני לא טובה בדיבורים:) רק בכתיבה...ואולי לשיר את זה אחר כך, ואז מגיעה ההתפרקות האמיתית... תודה על התגובה החמה:)

למעלה