קצת קשה להאמין

מורנא007

New member
../images/Emo10.gif היהלום לא יאיר שוב

הודיעו ברדיו שסיד בארט, שהיה חבר בלהקת פינק פלויד הלך לעולמו. יהי זכרו ברוך

sixkiller2003

New member
../images/Emo10.gif Shine on you crazy diamond

הדמות האהובה עליי בעולם הפסיכולדלי! .

באמת לא יאומן

איזו שנה מטורפת לפלוידים: איחוד קצר, אלבום לגילמור, סיבוב הופעות לרוג'ר, דיוידי ועכשיו האסון הזה. רק בשביל זכרו של סיד בארט הם צריכים להתאחד ולצאת להופיע.

סיד זצ"ל....

עצוב, באמת עצוב. לא מכיר אף אחד אחר שמצליח להביע כל כך הרבה עצב דרך יצירות כל כך מצחיקות, וזה היה הכישרון הגדול של סיד. אני חייב להודות שגם לי עבר בראש שיתכן והם יתאחדו לזכרו.

היכולת האנושית המופלאה

תראה בני-אדם, כמה הם מתוחכמים: גם מסוגלים להתאבל על מותו של סיד בארט, ובו-זמנית מסוגלים לקוות שיהיה איחוד. איך אתה מסביר את היכולת האנושית המופלאה הזו? ואיך זה מסתדר עם המוסרנות הבלתי-נסבלת הזאת? בכל אופן, זה לא מגעיל. סיד בארט כבודו במקומו מונח. האיש עשה את שלו, ובעשורים האחרונים לא עשה דבר. זכותי לחשוב על מופע מחווה, בדיוק כמו מליוני אנשים אחרים שחושבים בדיוק אותו דבר עכשיו.

FunkyMonk

New member
ארג, אנטר מטופש!@$@!$

אבל אני לא מוכן איחוד יבוא על "ההזדמנות" הזו - מותו של סיד. לדעתי זה ממש לא במקום.

FunkyMonk

New member
יום אבל ../images/Emo16.gif

תנצבה אחד מהמשפיעים הגדולים ביותר בתולדות המוסיקה בכלל ופסכידליה בפרט.

B a z a

New member
../images/Emo16.gif

אחד היוצרים הגדולים בתולדות הרוק, האלבום הראשון של פינק פלויד, שסיד הוא האיש המרכזי מאחורי עשייתו, ואלבומי הסולו שלו, בעיקר "The Madcap Laughs", עיצבו את עולמי בגיל 17, כשהייתי בדיכאון במשך כמה חודשים לפני הגיוס לצבא. השירים שלו בפינק פלויד פשוט גאוניים, וחומר הסולו שלו אולי לא טוב מבחינה מוזיקלית, אבל אני לא מכיר אלבומים אחרים כ"כ מרגשים - סיד שר על עצמו בלי להסתיר שום דבר, אפשר באמת לגעת בו דרך המוזיקה. לא היה ולא יהיה כמו סיד בארט.

למעלה