קצת קוויזים..

LeAnNe

New member
62%../images/Emo182.gif

אני מיוחדת 21 people had a score lower than yours 4 people had a score higher than yours 0 people had a score the same as yours

coolit

New member
56..../images/Emo13.gif|בלוןכ|

נראה לי שאני יודעת על מה נפלתי: אמרתי שגלידה זה לא טעים
(כי זה כל כך לאאאא!! אבל ארטיק כן) אמרתי שאני לא אדישה (ואת הבן אדם הכי אדיש שאני מכירה
) ובטח גם אמרת שהרקולס, רוק וקוף יותר טובים מאלאדין, פופ ופיל..
(אני לא בדיוק יודעת מה זה רוק ופופ, תהרגו אותי
אבל פופ נשמע יוחתר טוב!!) לעומת זה, אמרתי שאני חברה בכת הנעליים, מאזוכיסטית, מתאימה גרביים (שיט!! רק השנייה קלטתי שזה "להתאים" ולא "לאהוב", אור סטאף לייק דאט.. שיט!
), ואוהבת נעלי ספורט יותר מפלטפורמות (אפילו שאני שונאאאת נעלי ספורט.. אבל לא אכפת לי לראות אותן על אחרים, אני רק שונאת ללבוש אותן. לעומת זה, פלטפורמות אני ושנתא גם על אחרים..) בקיצור.. בלאט.

i c y

New member
אוקיי:../images/Emo42.gif

השאלה הייתה "האם קרח טעים?" ולא "האם גלידה טעימה?".
רוק ופופ אלה סגנונות מוזיקה, ואם בחרת רוק אז זה רק העלה לך את האחוזים (גם הרקולס,
קוף לא.
).
השאלה על הגרביים הייתה "האם גרביים תואמות זה רע?"
ודבר אחרון: מי אמר שטוב להיות כמוני?!?!?

coolit

New member
חתימה שולתת!!!../images/Emo6.gif|בלוןכ|

מה הקשר?..
חוץ מזה שקרח הוא במתא טעים..
בחרתי פופ
, אני יודעת שאלה סגנונות מוזיקה, רק שאני לא יודעת איך דיוק נשמע כל אחד מהם ומה המאפיינים..
ושוב, בחרתי אלאדין.. ו..לא זוכרת אם קוף או פיל.. בסדר, השאלה היתה משהו עם התאמת צבעים, נעזוב את זה:-*משהו* ו.. זהו!:) מצוין להית כמוך!! במיוחד לקבל את השיער שלך (ושל גל.. אתן כל כך דומות!
)

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif Oh Gosh...! ../images/Emo12.gif

You scored a 19% on the "Are you Ronnie¿" Quizie! 0 people had a score lower than yours 36 people had a score higher than yours 0 people had a score the same as yours​

i c y

New member
לא נורא!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

באמת שעדיף לך לא להיות דומה לי...

למעלה