קצת צעיר.....

קצת צעיר.....

לפני כשבוע התחלתי להתעניין במסחר בבורסה עקב כמה וכמה שיחות מזדמנות עם אנשים שונים ומשונים והבנתי דווקא שלא לעשות את זה דרך הבנקים אלה דרך חברות של ברוקרים פרטיים לדוגמא אחד האתרים שראיתי והתרשמתי מהם לחיוב הוא www.thetrader.co.il כשהשאלה שעומדתי בראשי היא למה לא דרך בנק קראתי באת שלהם את כל הקטע של העמלות ושאין עמלות ביניים ושאין עמלות אי ביצוע ושאין ושאין ושאין והשאלה שלי היא עם זה כול כך טוב וכל כך משתלם נראה לי שהתופעה הכי הגיונית והסופית היא נטישה של הבנקים בסופו של עניין ובכול זאת ממליצים על לשים כסף בבנקים. בכול מקרה השאלה שלי היא עם משהו התנסה בשירות הבנקאי וניסה מנגד שירות של חברה כמו www.thetrader.co.il או מעמיתיה מהשוק הפרטי ויכול לתת חוות דעת רצינית שתעזור לי להחליט עם להכנס דרכם או לא.

דפני 3

New member
תנסה את GAON TRADE

לשעבר WALLA TRADE. של גאון בית השקעות. לא מכירה את מי שציינת.

לפי הבנתי לפחות....

בדקתי את מי שאמרתי ו עדיין www.Thetrader.co.il מציעים לי תנאים יותר טובים מהם... בכול מקרה לפי הבנתי מגדל הרבה יותר חזקים בתחום והם יכולים להציע לי דברים קצת יותר טובים מאשר GAON TRADE ניתן לראות זאת בכך שwww.Thetrader.co.il מציעים לי תנאים יותר טובים .... אני פשוט לא רוצה להכנס לעסק בלי שמישהו מקצועי בדק אותו.... לי אין מישהו מקצועי והאנשים פה אמורים להיות די מקצועיים בתחום ולכן אני שוב פעם בא ושואל עם מישהו ניסה את השירותים השונים של www.Thetrader.co.il שהם מפיצים לפתיחת חשבון של מגדל ועם לא ניסו אז שלפחות יכנסו יבדקו ויביאו לי חוות דעת בנושא לגביהם....

yair24

Member
תשובה

תראה אני כרגע בבדיקה מעמיקה של הנושא, אני לא אגיד לך לאיזה חברת השקעות אני הולך אם תרצה לדעת את זה אני מוכן להגיד לך את זה במסר פרטי אבל אני יכול לספר לך על התהליכים שזה קורה בהם לפי הבנתי בעניין ואני חייב לציין שעדיין לא סימתי לעשות את כל המחקר על הנושא הזה: אני נמיח שאתה הולך לחברה שנותנת לך מערכת מסחר ומאפשרת לך לסחור בבורסא דרכם אז דע את הדברים הבאים: כשאתה הולך לחברה כזאת הם פותחיל לך חשבון אצלם, ואז הם פותחים חשבון נאמנות על שמך באחד הבנקים (כן כן, בנקים אי אפשר לברוח מהם הא?) הקטע הוא שבחשבון הנאמנות שמוגדר חשבון להשקעות בלבד אין עמלת שורה ואין דמי ניהול ואין כלום, מצד שני אתה צריך לדעת שגם אין לך אפשרות למשוך את הכסף באמצעות הבנק אלא רק באמצעות החברה שפתחה לך אותו. בוא נעשה דוגמא: אתה הולך לחברה, הם פתחו לך חשבון אצלם ונתנו לך שם משתמש וססמא. ובנוסף פתחו חשבון נאמנות על שמך בבנק לאומי למשל. עכשיו הם נותנים לך את המספר חשבון הנאמנות שלך ואומרים לך ללכת להפקיד בו כסף (להפקיד אתה יכול, אבל לא למשוך, זוכר?). אתה מפקיד את הכסף ואז מגיע הביתה מכניס את שם המשתמש שלך והססמא שקיבלת מהם ואז אתה מגיע למערכת מסחר שלמעשה מאפשרת לך לשלוח פקודות מסחר אליהם. הם מקבלים את פקודות המסחר ששלחת ומבצעים אותם בחשבון הנאמנות שלך אשר להם גם כן יש גישה אליו. (אבל לפי מיטב הבנתי בנושא אסור להם למשוך מהחשבון הזה כסף אלא רק לבצע פקודות קניית ומכירת ניירות ערך לפי מה שאתה אומר להם או לפי מה שסיכמתם ביניכם) עכשיו עברו חודשיים ואתה רוצה לקחת 30000 שקל מהחשבון הזה ולהעביר לחשבון שלך בבנק. איך אתה עושה את זה? אתה מתקשר אליהם ואומר להם שאתה רוצה 30000 שקל מחשבון הנאמנות שלך אצלם, עכשיו עד כמה שאני מבין הם יגידו לך איך אתה רוצה את זה בצ'ק או בהעברה? אתה אומר להם איך ואם זה בצ'ק אתה צריך לסוע אליהם לאסוף את הצ'ק ולהפקיד אותו אצלך. כל מה שאמרתי לך כאן זה לפי בדיקות שאני עשיתי וגם חלק מזה לפי ההיגיון שלי ולפי מה שנאמר לי מכמה חברות מסחר. אל תיקח את מה שאני אומר כאן כמובן מאליו כי יכולות להיות פה טעויות ולכן אני מציע לך לבדוק את הנושא גם כן בעצמך ואם אתה מזהה כאן טעויות אני אשמח אם תכתוב לי אותן. אני גם כן עומד להעביר סכום לחברה כזאת כמו שכבר אמרתי אבל זה יקרה רק בעוד כחודשיים. יאיר

לא כול כך הבנתי את מה שאתה אומר....

אתה צודק לגבי מה שאמרת... www.Thetrader.co.iL מציעים ערכה ביתית כזאת לניהול ביתי ומערכת ביתית והכול לבית בקיצור.... וכן גם עם סיסמא ושם משתמש אבל לא הבנתי את ההקשר בין זה לבין בנק??? וכשאתה זורק קרן נאמנות לאוויר גם באיזה הקשר??? ולמה זה באמת צריך להפריע לי שפותחים לי חשבון בבנק כזה??? את התנאים שלי אני מקבל ואת ההטבות שלי אני מקבל זכול זאת ומה לעשות שהחשבון הזה משמש למשהו ועם צריך להוציא ממנו כסף צריך לסוע אליהם זה לא נראה לי גם כזה נורא.... בכל מקרה משהו אחר משתמש בערכה ביתית כזאת כמו של www.Thetrader.co.il??? ואני מצטער עם יש לי כול כך הרבה שאלות ועם זה לא קשור לפה תפנו אותי לפורום אחר שזה יותר קשור אליו או תשובות לתיבה שלי...

yair24

Member
תשובה

תקרא שוב את מה שכתבתי. לא קרן נאמנות אלא חשבון נאמנות. זה לא צריך להפריע לך אני רק כותב לך כדי שתדע. אתה מקבל את ההטבות האלה וזה לא משהו מיוחד כל אחד שפותח את החשבון הזה לא משלם את העמלות שיש על החשבון. לא אמרתי שלסוע אליהם זה כזה נורא רק כתבתי את זה כדי שתדע. לא הבנתי את השאלה ששאלת לגבי מישהו אחר משתמש בערכה ביתית...? יאיר

תודה רבה לכולם...

בכול מקרה אחרי הרבה לבטים פתחתי אתמול חשבון דרך www.thetrader.co.il לבינתיים אין מה לדבר אחרי שבדקתי את כול המתחרים מבחינת עמלות הם מובילים... הם עובדים דרך מגדל שזו חברה מאוד אמינה בשוק (כי צריך מגדל מאחוריך :) )... בכול מקרה נראה עכשיו תכלס איך השירות שלהם וניתן לכם עידכונים עם זה שווה... בכול מקרה לבינתיים אני מרוצה עד הגג והתכוונתי לערכת אינטנרט ביתית... בכול מקרה עם רשמתי שאתה מתכנן לעבור תשקול אותם לבינתיים בתור אופציה חיובית ביותר... ופרסומות שלהם שראיתי בפורום אחר ואני ממש מסכים אותו: www.thetrader.co.il העמלות ששברו את השוק...

למעלה