קצת צילומי עבודות עץ - משוק הפשפשים צמד כורסאות ענתיקות ומגושמות לא לטעמי אבל יש לבטח מי שיאהב ....
R ronnymp New member 2/6/13 #1 קצת צילומי עבודות עץ - משוק הפשפשים צמד כורסאות ענתיקות ומגושמות לא לטעמי אבל יש לבטח מי שיאהב ....
M moshezar New member 2/6/13 #26 האם זה סנקו SQS55 נראה דומה מאוד לאקדח שיש לי גם כזה, לא שאני מתכוון לקנות אבל זה אכן אקדח חזק אורך סיכות 25-63? האם יש לך סיכות קצרות למכירה? משה
האם זה סנקו SQS55 נראה דומה מאוד לאקדח שיש לי גם כזה, לא שאני מתכוון לקנות אבל זה אכן אקדח חזק אורך סיכות 25-63? האם יש לך סיכות קצרות למכירה? משה
R ronnymp New member 3/6/13 #35 - פריט שהיה מכירה בדוכן - בשוק הפשפשים לא התעמקתי בטיבו נראה מרשים וחזק - לא התעמקתי ולא מכיר את החב' בא גם עם חב' הסיכות שלידו המוכר דרש עבורו 1000 ש' - וטען שחדש עולה כפול
- פריט שהיה מכירה בדוכן - בשוק הפשפשים לא התעמקתי בטיבו נראה מרשים וחזק - לא התעמקתי ולא מכיר את החב' בא גם עם חב' הסיכות שלידו המוכר דרש עבורו 1000 ש' - וטען שחדש עולה כפול
R ronnymp New member 2/6/13 #7 פריט מאוד מרשים גובה כ- חצי מ' 2 מגירות פלטה עליונה נפתחת כלפי מעלה הרגליים ממש - אבל ממש מרשימות פריט מאוד מרשים לטעמי ..... 500 ש' דרשו עבורו
פריט מאוד מרשים גובה כ- חצי מ' 2 מגירות פלטה עליונה נפתחת כלפי מעלה הרגליים ממש - אבל ממש מרשימות פריט מאוד מרשים לטעמי ..... 500 ש' דרשו עבורו
R ronnymp New member 2/6/13 #8 גם אלה עבודות אומנות בעץ נראה לי מהחומרים הקנויים בחנויות לצרכי אומנות ו- "רק" קישטו לבד .....
R ronnymp New member 2/6/13 #10 חנות כזו עוד לא ראיתם ...... לא ברור לי איך הוא מצליח לסגור את הדלת ולא ברור לי איך הוא מוצא שם משהו
K knappertsbusch New member 3/6/13 #32 הה! גדול! יש לי בבית את האח התאום שלו ככה הוא נראה לפני השיפוץ. לא נראה שעשו בו הרבה שימוש.
K knappertsbusch New member 3/6/13 #33 וככה הוא נראה היום, לאחר השיפוץ של מתיו הודות לידי הזהב של הבחור, המקצוע הפך מגוש עץ כמעט חסר תועלת למקצוע jointer מעולה, אחד הכלים הכי טובים בבית כרגע.
וככה הוא נראה היום, לאחר השיפוץ של מתיו הודות לידי הזהב של הבחור, המקצוע הפך מגוש עץ כמעט חסר תועלת למקצוע jointer מעולה, אחד הכלים הכי טובים בבית כרגע.
K knappertsbusch New member 3/6/13 #34 אגב, נקנה בשוק הפשפשים של יפו מן הסתם יש לסוחרים כלי רכב והם נעים משוק לשוק...