קצת ציונות

ufnik001

New member
קצת ציונות

או קיי זה הולך ככה: ציטוט עיתונאי- "איגוד המרצים הבריטים אימץ החלטה הקוראת לחרם אקדמי על מוסדות ההשכלה הגבוהה בארץ". החלטה גזענית, לאומנית ואנטישמית שלא באה לקדם ולגשר על הבעיות באזורנו אלה לפוצץ אותו למען אינטרסים פרו- פלסטינים. התקדים הכוחני הזה שהשדולה הפלסטינים באנגליה מקדמת יכול לגרור מדינות ומקומות נוספים ולבודד אתנו אקדמאית וליצור לגיטימציה לדרישות הפלסטינים. חשוב לציין בהקשר הזה שאנו חדורי תקווה לסיום הסכסוך ע"י חילופי דברים וישיבה למשא ומתן בלי לחץ ופעולות טרור ובלי ירי טילי קסאם על יישובי ישראל. כך מנהגו של עולם ובריטניה אמורה להבין זאת יותר טוב ממרבית העולם. אז כרגע מתחילה להתארגן קבוצה להפגנה מול השגרירויות והקונסוליות הבריטיות בארץ השאלה היא איך אפשר להשתלב ולהגיד לבריטים שיש פה נוער הישראלי- חף מפשעי פוליטיקה ומלחמות שרוצה לחיות במקום טוב יותר וללמוד בהשכלה טובה יותר לא קשורים בכלל למאבק הפלסטיני האלים הזה. שגרירות: הירקון 192 תל אביב קונסוליה: בן יהודה 1 תל אביב קונסוליה: נאשאשיבי 19 שיח ג'ראח ירושלים שגרירות: אקוה ספורט חוף אלמוג אילת חרם זו אלימות קשה לא פחות משימוש ברובים! אל לאנשים משכילים להחרים מדע, חקר תרופות וביוטכנולוגיה, פיתוחים גלובליים וחתירה לשלום עולמי ע"י אנשים משכילים וטובים.

spraizler

New member
הייתי בא אם היה משהו בחיפה

בע כל השאר רחוק.. אבל קראתי כתבה בעיתון שאומרת.. הם רוצים חרם? חרם הם יקבלו.. ואמרו שם לעשות חרם על מוצרים מאנגליה וזה.. שאני בעד רק אני לא יודע מה מיוצר שם.. הם נתנו סקיני ג'ינס (שאני אוהב ללכת איתו אבל לא עולה עליי גם ככה :p), ויגואר (הם שכחו שאני קונה רק למבורגיני...). קיצר אם למישהו יש רשימה של מוצרים פשוטים שמיובאים מאנגליה שיגיד בבקשה.

fate spinner

New member
../images/Emo45.gif

רק שנאתי את ההשוואה בסוף. חרם אקדמאי נראה לי אלימות הרבה פחות קשה משימוש ברובים. בכל מקרה אני לא מבטיח כלום אבל היה כתוב נגיד על מתי מדובר אוליי הייתי בא (במיוחד אם אני בעיקר בת"א. דרך אגב ה19 ביוני אמורה להיות קבוצה ל י"בניקים בת"א במשרדי התק"צ)

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif

היום בלילה יהיה סדר עולה של מספרים מ0 עד 7 כשהשעה תהיה 00:12 דקות ו34 שניות והתאריך 5/6/07 סתם רציתי לנצלש את זה כי זה מגניב

דורד

New member
בגללך אני אחכה עד שנת 2067!!!

שיהיה 01:23 בלילה והתאריך יהיה 4/5/67

Taina12

New member
עד אז דיקיז[כי אמרת שאתה אוהב]

לא רק שלא ישאר לך שיער שחור על הראש והשתי קבוצות שיער לבן שלך ישתלטו על כל הקרקפת, גם הן כבר יעלמו!! אתה תקריח!!!!!!!!! קרחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<- כמו הסמיילי הזה!!!!!!!!!!! קירח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהאהאהאאההאאהאאההא

דורד

New member
אני אהיה בן 78 וחצי

עם קריירת ניצבות מפוארת
אתם יודעים מה הכי מבאס... שהייתי אתמול צריך להצטלם לקליפ לסינגל החדש של רן דנקר... בתפקיד... אני ועוד מישהי היינו צריכים להיות זוג... ושלוש שעות לפני הצילומים הודעתי שאני פשוט לא יכול לעמוד על הרגליים ומהר זימנו מישהו אחר במקומי... אז במקום צילומים לקליפ, עשו לי CT לבטן

Taina12

New member
עשו לך צילומים שונים!!

יותר מגניבים!! X RAY!! אתה יודע שהמצלמה גורמת לך להראות 5 קילו יותר, אז הCT גורם לך להראות 50 קילו פחות

דורד

New member
דווקא במקרה שלי המצלמה מרזה אותי

במציאות אני שמן (אחרי הכול, אני ניצול גרעין עודד)... ובטלוויזיה אני הרבה יותר רזה... אגב... ראיתם את הפרומו ל"חמסין" עם הילד שרץ וצועק "יא בא יא בא אל חמסיןןןןן"

דורד

New member
קיצר שם לא רואים אותי...

אבל כשתעלה הפרסומת המלאה... אז כן

למעלה