קצת צחוק

EizoTop

New member
קצת צחוק

מתיחה על אברהם פישר... http://www.fileflyer.com/view/ts2yUBr אמרנו לאברהם שצריך להגיד את הסיסמא כדי להכנס לוונט'. חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

IDAN1815

New member
חחח הסבר

אברהם פישר תמיד רצה להכנס לחדר quiet room של רוני . הוא תמיד ביקש את הסיסמה ממני ומרוני . התחלנו לחרבש לו סיסמאות והוא אמר שזה לא פועל לו , אז אמרתי לו שיגיד את הסיסמאות בקול וילחץ ישר OK וזה ייכנס חח . הוא התחיל להגיד בעברית ובאנגלית חחחחח ולא הבין למה זה לא פועל לו
אחרי זה אמרנו לו שהוונט שלו פרוץ והוא צריך לקנות וונט מקורי , אבל הקטע הכי מצחיק לא פה !!! אמרתי לו לעשות ריסטרט כדי שזה יפעל לו חח הוא עשה ריסטרט פעם אחת , חזר וזה לא פעל לו אז אמרתי לו לעשות ריסטרט מהמחשב עצמו מלמטה חח והוא עשה שוב . שיגעתי אותו עם הריסטרט והוא עשה איזה 100 פעם ריסטרט בערך
בכל מקרה אברהם הכל מאהבה !

EizoTop

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אני מחפש את החלק השני...

EizoTop

New member
חבל שאני לא מוצא את הקטע השני...

אבל בקטע השני אברהם פישר עושה המון ריסטרטים ורוני מגיע ומתחיל גם לחרבש אותו שצריך לעשות ריסטרט מלמטה ועוד דברים... בזמן שהוא לא נמצא אנחנו צוחקים בטירוף...XD

idanliraz

New member
חחחחחחחח,אני זוכר מה עשינו לו

היה גדול,בקובץ השני היה גם דברים גדולים אתה חייב לאתר אותו כמה חירבשתי לו אחר כך,זרמתי איתכם חבל על הזמן

xvxxvx

New member
5 דולר! וונט מקורי 5 דולר../images/Emo6.gif

ארבע ארבע שבע תשע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אברהם לא ידעתי שאתה כזה טמבל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אברהם כזה דביל ! ! ! ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני משתין !!!!

razaR2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אולי ה JBX שלך לא טוב אחחחחח הרגתם אותי

למעלה