קצת צחוק - בדיחה

ניקול*

New member
קצת צחוק - בדיחה

זוג שצ`וטט בצ`ט במשך שבוע החליט שהוא נפגש כולו לוהט כולה לוהטת. יום לפני הפגישה מרימה הבחורה טלפון ואומרת :``יוסי ת`שמע לפני שאנחנו נפגשים יש לי וידוי קטן קנטנן, אני לא כל כך מפותחת יש לי חזה קטן ממש ממש פיצי...`` שאל יוסי : ``כמה קטן??`` ענתה לו :``כמו של ילדה קטנה``. לפתע יוסי החליט שגם לו יש וידוי קטן ממש קטנטן אמר: ``וואלה גם לי יש וידוי קטן ממש קטנטן, אם כבר מתוודים אז.. גם לי יש קטן ממש כמו תינוק``. שניהם הרגישו טוב עם זה שהתוודו ושיותר אין מה להסתיר סגרו השיחה בנועם ו... היום הגדול הגיע ה פ ג י ש ה !!! ישבו בבית קפה שתו צחקו ואח``כ נסעו לביתו של יוסי הוא רוצה אותה והיא אותו..החלו לגעת החלו לחוש לפתע הוריד יוסי את חולצתה ו..... אבוי לו ואבוי לה יש לה ממש אבל ממש קטן ``שיוווו`` אמר יוסי ``איזה קטנים יש לך`` אמרה: ``אמרתי לך שיש לי קטנים כמו של ילדה`` המשיכו המשיכו.. עד ש.. יוסי התפשט לגמרי הסתכלה ולתדהמתה היה לו תותחחחחחחחחחח אמרה לו: ``שיווווווווו מה זה???? אמרת יש לך קטן כמו של תינוק`` אמר לה: כן אני יודע הוא שוקל כ-3.600 ממש כמו תינוק שנולד``........

שי33

New member
ויש תנוקות

שבקושי שוקלים 2.900 ... חחחחחחחחחחחה אחלה בדיחה... :) שי.

גדולללללללל אחותי....

חחחחחחחחח ושאני אומרת גדול אני לא מתכוונת ל 3.600...חחחחחח הרגת אותי...מתה עליך מקסימושששששש

למעלה