קצת צוקים

GOSFRABA

New member
קצת צוקים

אתמול קפצנו לצוק בנתניה. רוח צפונית מערבית, באופן מפתיע היה ליפט יפה מאוד מעל לרכס. רוב הטיסה התבצעה מעל הרכב עם האף לכיוון צפון, וגם מעל קו החוף. היה כיף... ותודה לשחר שהצטרף

GOSFRABA

New member
ואחרון, הסלינגר בפניה

ממליץ בחום, פעם הבאה אקח עימי את הדאון ה"חדש".

לוטן זק

New member
איזה יופי!

אני מת להכנס לתחום הזה גם. רק צריך לקנות דאון, או לבנות... לוטן

sagife

New member
אם תטרח ותגיע,

למפגש החשמלי ש"מתבשל" בב"ש בשבועות הקרובים, תוכל לבנות לך כנף מעופפת. פשוט ומהנה!

גיא ח

New member
אם אני אבוא מי יעלה לי את הצעצוע החדש?../images/Emo13.gif

מערכת גרירה כבר יש לו מותקנת בפנים

musician39

New member
נראה מדהים

איפה רכשת אותו? איפה ניתן להטיס אותו? זה מסובך??

לוטן זק

New member
בכיף אני יגיע../images/Emo70.gif

רק תגידו מתי זה! וכל עוד זה לא נופל בין ה6-14 למאי, זה מצוין כי בתאריכים האלה אני בקורס צלילה באילת
אז בקיצור אני מחכה לעידקונים! לוטן

GOSFRABA

New member
עד כמה שידוע לי

אין הבדל ממשי, כל דאון שתיקח יוכל לטוס בצוק. אבל, בצוק תוכל לקחת גם טיסנים/דאונים שהם חסרי יכולת דאיה על גבי תרמיקות. הדוגמא הבולטת ביותר היא הבננה. קח בננה וחבר לה מנוע 0.049 ומידי פעם גם תוכל להנות ממנה. (כשהמנוע לא עושה בעיות). אם תוריד ממנה את המנוע ותאזן אותה עם מע' הרדיו בלבד, תגדיל מעט את ההגאים- ותשליך אותה מהצוק עם ליפט סביר והיא תטוס בצורה מרשימה ביותר. מניסיון גם בננה עם הגה כיוון והגה גובה וגם בננה מאזנות והגה גובה טסות מצויין. זריזות מאוד בטיסה. יש דאוני צוקים ייעודיים. בדר"כ הם עשויים קלקר (כזה או אחר), ולכן פחות שבירים. וזו הצרה של הצוק, הסיכוי שיגרם נזק הוא לא קטן במיוחד. ליפט שנגמר ונחיתה לא טובה- ורבים הסיכויים לגרום נזק. לי בנחיתה דיי עדינה כאשר פסק הליפט הלך גלגל שיניים בסרבו. לחבר נתקעה הבננה על המצוק- מעין שירותי חילוץ 669 נחלץ לעזרה. נגרם נזק דיי כבד לבננה. בתמונה הבננה של שחר. ההטסה בצוק היא חוויה מדהימה. מי שרוצה להצטרף אלינו מוזמן ליצור קשר עימי.

למעלה