קצת פרידה..

רותם111

New member
../images/Emo140.gifנועה יקרה

אני רוצה לבקש את רשותך להתחיל במסע גיוס של בגדים וצעצועים עבור ים. אני מכירה מספיק משפחות עם בנות גדולות מים שישמחו שיש למי להעביר את הבגדים והצעצועים של הבנות שלהם. אנא תני הסכמתך ואתחיל לגייס עוד היום. אם תסכימי להחשף אז ניתן יהיה להקים עמותה (אני אעשה זאת עבורך) ולגייס כספים ע"י פניה לתקשורת. נועה , רק את יודעת מה הביא אותך להחלטה דרסטית שכזאת שכרוכה בהקרבה הגדולה ביותר שקיימת. אם את שלמה לחלוטין עם ההחלטה, אנא קבלי את התנצלותי על ההתערבות וחיבוק ענק. אבל, אם את עדיין לא לגמרי שלמה, בבקשה צרי קשר ותגידי שאת מסכימה לעזרה.

אני

רוצה לומר לכן תודה, ואני לא רוצה לעורר מהומה, אז לבנתיים.. תודה וסליחה. חשבתי רבות. וכרגע, אני שלמה עם החלטתי, כמו שאמא שאוהבת מאוד את ילדתה יכולה להיות שלמה עם המצב. נמאס לי להגיד לה לא, נמאס לי לעבור ממקום למקום, כשכל מעבר כזה כרוך בהעברתה של ים גן. אני לא רוצה שהיא תפגע בגללי ולא רוצה שתיזכר בילדותה בתור סיוט. סליחה. אני לא עושה זאת לטובתי, רק לטובתה. אני רוצה שתגדל כמו שאני גדלתי, עם כל מה שרציתי ועוד. אל תכעסו שאני דוחה עזרה. אני רק רוצה שהכל יסתיים. ושיהיה לה טוב.

רותם111

New member
אין מילים

שיכולות להביע את הכאב העמוק והדמעות שחונקות את הגרון. נשמה, לו רק היית יודעת כמה כואבת אני בשבילך עכשיו. בלי שיפוטים רק אהבה!!! אל תשכחי לרגע שיש מי שמקשיב אם את רוצה.

הי נועה... אני מהפורום השכן אם לילד

בן שנתיים וחצי קראתי את הודעתך ואת התגובות ואי אפשר לא לכאוב את כאבך אבל... אם היית מספיק אמיצה כדי לרשום את ההודעה הנ"ל אולי תהיי מספיק אמיצה כדי להיות מוכנה לקבל עזרה...אני בטוחה שיש כמה דרכים כדי לעזור לך לשמור על ילדתך (אני לא רוצה אפילו להתחיל לחשוב מה היה קורה אם הייתי צריכה לוותר על ילדי שלי) מה שביכולתי להציע הוא לרשום את כישורייך ואולי נוכל להפנות אליך איזשהם הצעות עבודה בתחום שאת מכירה ועוסקת... יש כאן מספיק אנשים מכל מיני תחומים שאול יוכלו למצוא לך איזושהי מישרה שתתאים לך... אנא אל תתייאשי!!! היאוש הוא האויב הכי גדול שלנו... מקווה שתחזרי בך מהחלטך ותני לנו לעזור כי זה המעט שאנחנו יכולים לעשות. בנתיים קבלי
ותתעודדי... הפתרון נמצא שם כל מה שיש לעשות הוא לחפש אותו.

אור100

New member
רגע רגע רגע חכי רגע

אמא לא עוזבת. נועה יקרה, אני בת לאם חד הורית (גרושה). הורי נפרדו כשהייתי בת 5. את אבי לא ראיתי כמעט בכלל, פעמים ספורות בלבד עד גיל ההתבגרות. עברו גם שנתיים בלי שיחת טלפון אחת. גדלתי אצל סבי וסבתי ואת אימי ראיתי הרבה יחסית אבל לא גדלתי אצלה. מבחינתי אמי לא עשתה את כל שביכולתה למעני ואת הכאב הזה של ילדה בת 5 עם שני הורים שעזבו אותה (במפורש עזבו) אי אפשר לתאר. זו מנת חלקי יום יום. הכאב הוא גדול מאוד והוא משפיע בהרבה מאוד תחומים בחיי. אנא עשי הכל הכל הכל כדי להיות אמא לים. ים צריכה אמא ולא גן, צעצועים, כסף, בגדים יפים וחוגים נחשבים היא צריכה אמא. הוצע לך עזרה רבה פה בפורום - דעי קבלי אותה למען ים. היי חזקה כפי שהיית עד היום ואל תוותרי.

../images/Emo7.gif כל מילה אמת...

עבור הילד כמעט כל דבר עדיף מפרידה מאמו...יש עוד מה לעשות, אסור להתיאש ולהגיד אני כבר החלטתי...ככה אני מרגישה אחרי שקראתי את כל השירשור הזה...תחזיקי מעמד ואני מאמינה שימצא פיתרון...

יהודה 59

New member
נועהההההההההה../images/Emo124.gif

סליחה אם אני חוזר על דברי חברותיי לפורום אבל........ אסור לך לוותר על ים קיבלת כאן מספר הצעות לסיוע וגם אני מוכן לעזור במה שאוכל אבל את צריכה לעזור לנו לעזור לך אם את מעוניינת שלחי לי מסר עם מס´ טלפון/סלולרי מבטיח לחזור אליך ולנסות לעזור לך כמובן במה שאוכל אבל אסור לך לוותר על ים

אוי ואבוי ../images/Emo7.gif

נעה מה פתאום אל תחשבי בכיוון אפילו אסור אסור אסור לך תשמעי אני מגדלת 2 ילדים לבד ומובטלת כבר בערך חודשיים לא קל נכון אבל כח הרצון עוזר והאמונה, את חייבת לחשוב חיובי אולי תודה לאל כרגע אני עוד שורדת מהפיצויים שהיו אבל אם עוד חודש לא אמצע עבודה ותקופת האבטלה שקיבלתי (שלושה חודשים) תיגמר מצבי יהיה רע ולא פחות ממה שאת מתארת. אבל גם אני הייתי במצבים ממש לא נעימים בחיים וגם ניקיתי בתים כן אני אני שחולמת שיום אחד יעשו זאת למעני עשיתי זאת לאחרים, בושה? ממש לא עבודה בכבוד נטו, בהמשך לנושא זה ארשום לך משהו אישי אבל לא כאן אלא במסר. בקשר לביתך, אוי ואבוי אם כל אישה היתה מרימה ידיים כשקצת מתחיל להיות קשה , החיים לא קלים חמודה ואולי עוד כמה ימים תסתכלי אחורנית ותצחקי מהמחשבה שחלפה לך כאן, עבודה תמיד יש לכל אדם בעולם יש את המקום שלו וכל אחד תמיד מוצא את מקומו בסוף , אבל ילדים זה לא דבר שקונים במכולת ובטח לא מוותרים עליהם בקלות, אני בטוחה שאת לא עושה זאת ככה סתם או חושבת ככה סתם , אך הרעיון פשוט מיותר, שבי תנוחי תחשבי יותר חיובי והכל יעבור לך, ישנם ימים קשים אין מה לעשות וזה לפני שמגיעים הימים היפים רק צריך לחכות להם בסבלנות, ישנם ימים גם לי כאלה שבא לי להרים ידיים ולהגיד להם לכו אליו (לאבא שלהם) אבל הוא לא יגדל כמוני והם חלק ממני ובלעדיהם אין לי אויר למרות שהם לפעמים מוציאים לי את האויר, את תתחרטי ולא תהיה לך דרך חזרה, לא ממליצה לך בשום אופן לעשות מהלך כזה בנושא. בהצלחה ותעדכני

חבריי וחברותיי

אנא, אני מוקירה ומעריכה את כל הצעות העזרה והאהבה שלכם. אני מרגישה עכשיו קצת אשמה, לא בגללכם חלילה, פשוט כאילו אני לא מתאמצת מספיק. וזה לא כך. ורק אני יודעת זאת. אז אנא, תבינו, אל תקבלו, רק תבינו. ובבקשה, אל תכעסו. אני כאן, אני אוהב את ים שלי תמיד. ואולי יום אחד, היא תחזור. מה שהכי כואב לי, זה שיש את הורי, שאני לא בקשר איתם כבר כמעט חמש שנים, והם יכלו לעזור. גם במצבי. חשבתי רבות אם להתקשר אליהם. כי אני זו שעזבת. כי לא רציתי לשמוע את המילה הפלה. ומאז הכל נותק. ואין לי אומץ להתקשר ולשמוע "לא". אני עוד לא התחלתי את התהליכים הרשמיים, ממה שהבנתי, עובדות הרווחה דיי "שמחות" לקחת ילדים שסובלים למשפחות אומנות. אני פוחדת לעשות את הצעד שאין ממנו חזרה. ופוחדת להשאיר את ים אצלי, ולהרוס לה את החיים. מצטערת על האורך. ותודה לכם שוב, אנשים יקרים שלי.

נועה ילדה יקרה

כן,גם את עוד קצת ילדה. אל תרגישי אשמה ,רק קחי את מה שהצענו לך, למענך , למען ים. אל תתחילי עוד בהליכים רשמיים, תשני על הדברים כיוון שברגע שתפני הדברים יתגלגלו כמו כדור שלג ולא תוכלי לעצור,גם אם תרצי. להשאיר את ים אצלך לא יהרוס את חייה ,כיוון שאהבה יש בך והרבה וזה בעצם מה שילד צריך לאחר שתבדקי את כל האפשרויות שהוצעו לך ועדיין תרגישי שאין ברירה ,רק אז תגיעי להחלטה,רק אז תמשיכי הלאה. בכל מקרה,בכל החלטה שלך לאף אדם בעולם הזה אין זכות לכעוס עלייך וגם לא לשפוט

נועה, מציעים לך עזרה

הפורום הזה פשוט מדהים!!! קחי את העזרה!! אני לא יודעת מה טיב היחסים שלך עם הורייך אבל לפני צעד כל כך דרסטי, את יכולה אולי לנסות לגבור על הגאוה/בושה/מה שאת מרגישה ולבקש עזרה? וגם אני לא שופטת.. בסופו של דבר את תעשי את מה שתרצי.. אבל בבקשה.. לא קל לילדים במשפחות אומנות.. הכי טוב עם אמא..

נועה מתוקה.ההצעה של נאוה כנה ונהדרת

ונראית לי פיתרון מעולה לכל הבעיות ביחד. נאוה היא אשה חמה , עם נסיון ואני בטוחה שתשמח לאמץ אתכן ממש כאם. והיא נדמה לי , הציעה לך גם בעבר לנסות וליצור קשר וגישור עם הורייך , שאולי יתרכך ליבם בכנות ואהבה. אני בטוחה שלו שאלת אותם , היו מנסים גם לעזור בכל דרך.למרות חילוקי הדעות ביניכם בעבר. כי זו דרכם הטבעית של הורים. אז במקום למסור את ים , אולי בכל זאת תנסי ותמסרי את שתיכן ביחד - לנאוה ? כשלב נסיון וביניים לפני החלטה כל כך גורלית. אני מנסה לחשוב ולמצוא פתרונות נוספים ומקווה שיהיו. אני רואה את כל העידוד והתמיכה שאת מקבלת כאן וממש כמו בהודעתך הראשונה , נקהלים ובאים אנשים מקומות שכנים , בתקווה להאיר לך את הדרך ולהחזיר לך את בטחונך העצמי . נועה , בבקשה , קבלי/קחי את גאוותך בחזרה. הרימי מעט את הראש ונסי לקבל את היד המושטת באהבה. אני בטוחה שבהמשך דרך חייך ועם מי שאת , תוכלי להחזיר אלף מונים לעזרה לאחרים שיזדקקו לך. כי כזו את.

*יערית

New member
תודות לאיש מקסים נכנסתי

לא יכולה לומר שלא הזדעזעתי...אכן כך, צר לי נועה שזו הברירה שנשארה לך...גם אני מובטלת גם אני חיה בלחץ של זמן וכסף,הרבה אחרים חיים כך, לא רוצה לשפוט אותך,לא רוצה לומר לך מה לעשות, אבל על ילד לא מוותרים לעולם!!!!!!!!!!! הציעו לך מיגוון של עזרה כאן,משהו נפלא קורה כאן בפורום, למה לא לקחת את זה?אני מוכנה לתרום מהבגדים של מאי בתי ככל שאפשר ונעליים,וכל מה שיידרש...אני תמיד תורמת בגדים שאני לא זקוקה להם יותר..וגם מקבלת עבורם. תתעלי מעל עצמך,לא יודעת בת כמה את..אבל זה משהו שתצטערי עליו מאוד ואני מצטערת שאני נשמעת כ"כ קורקטית זה אולי מכיוון שאולי אני לא מכירה את המיקרה לעומק....מה שתעשי למען בתך לא יועיל לה יותר מהבעיות הפסיכולוגיות והנפשיות שהיא תעבור בגלל "נטישה" של אמא! מאחלת לך הרבה הרבה כוח לחזור לעצמך ולרצות לחיות את החיים! ומאחלת לים הקטנה שתיזכה לגדול בצל אמא ללא צעצועים וכל הלוקשרי..אבל עם הרבה הרבה אהבה וחום!

נועה../images/Emo24.gif

מי לא מכיר את ההרגשה הזאת של יאוש גדול שהמחר נראה שחור והנה עובר יום ועוד יום ואולי שנה ויותר וכשמסתכלים אחורה זה נראה קטן לעומת כל החיים הגדולים אבל באותו רגע אי אפשר לראות מעבר לחושך. יש החלטות שאסור לעשות בשעת מצוקה כי כושר השיפוט שלנו לא אוביקטיבי אני מרגישה שכתבת את ההודעה הזאת שלך כי את לא לגמרי שלמה עם ההחלטה ואולי בתת מודע בכל זאת יש כאן צעקה אחת גדולה למישהו שאולי יצליח לשכנע אותך שלא כדאי. נועה בבקשה קבלי את כל מה שמציעים לך כאן בשביל ים ובשביל אמא של ים.

אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נועה, קחי בחשבון שכשמצבך יסתדר חזרה- קרוב לוודאי שלא יהיה קל לקבל את ים חזרה ויעמידו אותך בפני קשיים ומבחנים רבים. כבר היו סיפורים מעולם. אנא נסי ליצור קשר עם הורייך. גם אצלי לחצו בזמנו על הפלה והיום מי זוכר את זה בכלל?. אני בטוחה שהם לא יגידו לך "לא" והם יזכו בנכדה וגם בבת שלהם. זה יכול להציל לך את כל המצב. אם את מתעקשת שלא, אל תתעקשי לסרב לנאוה. זאת ההצעה הנדיבה ביותר ששמעתי בחיי ואין לי ספק שבמקומך הייתי לוקחת אותה בשתי ידיים. ים לא תינוקת. היא ילדה בוגרת ומבינה ואת כל עולמה. את לא יכולה פתאום לתת אותה לזוג הורים חדשים ולהמשיך בחייך, גם אם נדמה לך עכשיו שזה הפיתרון היחיד. כידוע לך אני גרה די קרוב אלייך ועדיין מתעקשת, למרות הסירובים, להציע כל עזרה שהיא (פלוס משלוח עד פתח ביתך...). הרגע חשבתי על משהו: בכפר הנוער הדסים מחפשים לפעמים נשים למשרת "אם בית" שזה כולל מגורים ומשכורת מינימום. לגדל שם ילדה זה נהדר לדעתי. אם את רוצה אני אברר לך פרטים. נועה, אל תאבדי תקווה. קחי נשימה עמוקה ואל תהיי קשה עם עצמך. תראי כמה אנשים רק מתחננים לעזור לך. אני שולחת לך את הטלפון שלי במסר. נשיקות חגית

יהודה 59

New member
נועה

המון אנשים טובים רוצים לעזור לך (ביניהם גם אני) אבל גם רוצים לראות שאת מתייחסת להודעות ולמסרים עזרי לנו לעזור לך ברגע שתפני לרשויות הרווחה ותודיעי להם שאת רוצה למסור את ים לדעתי אין סיכוי שתקבלי אותה חזרה האם זה רצונך ? אנו רוצים לעזור לך לשמור על ים אצלך אולי נשמעתי כמו קודמותיי אבל באמת כולם רוצים לעזור ואני לא חושב שזה רק בגלל שיום הכיפורים מתקרב אלא משהו אמיתי מהלב בבקשה שנסי מותניים ותני לאנשים המקסימים מהפורום לעזור לך ואף משפחה אומנת לא תיתן לים את מה שאת תתני לה באהבה

א ו ר1

New member
נועה אני חדשה כאן

והדברים מאוד קשים, אין לי כל כך מה לומר אז אני שולחת לך
ומאחלת לך את כל הכח שיש בעולם כדי להתמודד עם המשבר הזה. כי אין בעולם אהבה ,כמו אהבה של אמא

אור, לא שהתכוונתי להעתיק... כנראה

הקלדנו באותו זמן אותן מחשבות... אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא !!!

למעלה