קצת פרטים על SUL DA BAHIA

• פותח הנושא jogar
  • פורסם בתאריך

jogar

New member
קצת פרטים על SUL DA BAHIA

לאחרונה שמתי לב שהתעוררו קצת שאלות שלגבי קבוצת הקפואירה SUL DA BAHIA אז בהעדרו של אבי החלטתי "לקחת מקל" ולתת קצת פרטים על הקבוצה קודם כל קוראים לי ברק ואני מתאמן בקבוצה כבר 4 שנים. קבוצת SUL DA BAHIA ישראל מייצגת את קבוצת SUL DA BAHIA ברזיל, האקדמיה המרכזית נמצאת באריאל דה אג'ודה סמוך לפורטו סי גורו בהנהגתו של מסטרה RAILSON הקבוצה מיוצגת בארץ כ 3 שנים וגדלה ומתפתחת משנה לשנה.... סגנון הקבוצה העיקרי הוא א'זורנל אך עדיין נותנים דגש בקבוצה גם לשאר האלמנטים של הקפואירה כגון אנגולה, מאקוללה ועוד... הייחוד בקבוצה הוא הדגש על הטכניקה, הבסיס והמשחק שמגיע לרמה גבוהה! זהו לבנתיים אם למישהו יש עוד שאלות אשמח לענות...

SniperwolF

New member
מה כתובת האתר של סול דה באיה בארץ?

חיפשתי הרבה ולא מצאתי, אולי אתה או משהוא אחר יודע את הכתובת?

beammeoutofhere

New member
האם אתה מתאמן באוניברסיטת ת"א

ואם כן איך אפשר להגיע אליכם? (טל.,מיקום וכו`) על מה ניתן הדגש בא'זורנל?

jogar

New member
כן!

אני גם מתאמן באוניברסיטת ת"א ובעוד מקומות.... מדובר באימונים במועדון הפוקוס הסמוך לאוניברסיטה בימים ראשון ורביעי משעה 19:00 עד 21:00 נשמח אם תגיע לנסות להצטרף לאימונים!

avishem

New member
היעדרו... אין לי מושג מה אתה שַׂחְ.

לא לא סתם.. אני מבקר בפורום לפעמים... (קחו בחשבון שבחודש וחצי האחרונים הייתי יומיים בבית) אז תבינו שלא הרבה הלפעמים הזה יוצא. חוצמזה אצלי הכל טוב, ממשיך להתאמן קפואירה בבסיס (בשבתות) ומנסה לא לרדת יותר מידי ברמה... בזמן שמירות שרים שירים של קפואירה וזהו פחות או יותר... (אתם ידעתם שאפשר לשיר 2 רצוף שירי קפואירה בלי לחזור על אותו שיר פעמיים?)... חחחחחח. בכל אופן, יש את האתר של הקבוצה אז... אפשר להכנס לשם ולבדוק על המסטרה ועל הכל.

jogar

New member
ברוך שובך אבי

אבי מה קורה? מזמן לא ראינו או שמענו ממך! בכל מקרה אני אשמח לראות אותך ביום שבת הקרוב בשעה 20:00 בקניון הסביונים באימון ואח"כ ברודה! ברק

למעלה