קצת פוחדת

ronshira

New member
קצת פוחדת

השעה עכשיו 24:30, כלומר - היום כבר מחר. והיום, אני הולכת לשאיבה בפעם הראשונה. די חוששת - מעולם לא עברתי הרדמה מלאה, חוששת מהשאיבה עצמה (מחטים, שאיבות, מילים שלא עושות לי טוב) וחוששת מכאבים אחרי. אני יודעת שהדרך שעברתי מאוד חישלה אותי, הזרקות עצמיות, בדיקות דם יומיומיות, והאמת - נשארתי בחיים, ואפילו חזקה יותר, אבל באמת שלא הייתי בוחרת בדרך הזאת רק לשם ההתחשלות... בעלי כבר ישן (נרדם בלי בעיות) ולי קצת קשה, אז קמתי למחשב. זהו, סתם רציתי לשפוך את הלב.

יעליק27

New member
רונשירה - אנסה להרגיע

מאוד מבינה את הפחד שלך מההרדמה, גם אני לפני השאיבה הראשונה מעולם לא עברתי הרדמה, והייתי מאוד לחוצה, הפחד מאיבוד שליטה וכו'... אני חייבת להגיד שהחוויה הייתה כמעט כייפית, אני זוכרת שבשניות לפני שנרדמתי התפקעתי מצחוק כי נהייתי מסטולה והסתכלתי על הידיים שלי והתחלתי לצחוק. אחרי רבע שעה, בעוד מסיעים אותי להתאוששות אני כבר התעוררתי. חייבת להגיד לך שזה ממש לא נורא, אבל ממש לא, אולי הדקירה של ההרדמה זה הדבר היחיד שהיה לא נעים. מאחלת לך שישאבו הרבה ביציות יפות ובשלות שיהיו הרבה הפריות והעיקר הריון אחד - ארוך משעמם ונפלא. מחזיקה לך אצבעות ושולחת אותך לישון כי אין לך באמת מה לדאוג!!! שבוע נפלא

אמאלולי

New member
כל כך מובן...../images/Emo24.gif

אבל האמת היא - (מפיה של פחדנית אמיתית) שהשד אינו נורא כל כך!
הקושי הוא בעיקר בהתמודדות עם הלא נודע והחששות הם בהחלט מוכרים ומובנים. מאחלת
כבר בפעם הראשונה!

באאבו

New member
בטח עכשיו את כבר אחרי...

ומקווה שגילית שאמנם זה מאד לא נעים, אבל גם לא נורא כל כך. מאחלת לך שבועיים קלים של המתנה עם תוצאה משמחת בסופם!

h i l a l

New member
כבר אחרי.......

מחזיקה לך מיליון אצבעות
ובטח את כבר אחרי....בבית . אז שולחת
גדול גדול.

ronshira

New member
זהו, אני בבית

והאמת - לא היה נורא בכלל. הדבר היחיד שהציק לי היה החיבור לאינפוזיה (לא זוכרת את שמו המדויק) שנשאר לי ביד לאורך כל האשפוז. ההרדמה הזאת היא דבר מדהים - נרדמתי, ואחרי פחות משניה התעוררתי כשאני כבר אחרי הכל... היו לי כמובן סיוטים בלילה - חלמתי שההרדמה לא מצליחה ואני מרגישה הכל, ובקושי מצליחה לשדר לרופא שאני ערה. בסוף, אחרי התהליך, בעלי מעיר אותי ואומר לי "קומי נינט, קומי"... ולי בכלל קוראים שירה...

h i l a l

New member
מחזיקה את כל ../images/Emo45.gif

והעיקר שעבר ולא היה כל כך נורא..... ועדיין מחזיקה.....

נועם@בת

New member
יופי שזה כבר מאחוריך

עכשיו צריך לחכות להחזרה ולעובר המדהים שישתרש ויהפוך אתכם לאבאמא
. נועם

ginger5

New member
../images/Emo45.gifהמון בהצלחה

מאחלת שזו תהיה השאיבה האחרונה...

ב ה צ ל ח ה ../images/Emo65.gif

תמיד בפעם הראשונה שהולכים אל הלא נודע הכל נראה מפחיד , אני שמחה שאת אחרי ועכשיו רק נשאר להיות אופטימים ולקבל את התשובה " את בהריון" אז שיהיה בהצלחה...

ronshira

New member
שאלת חוק

1. בעלי ליווה אותי אתמול במהלך השאיבה שעברתי. האם הוא זכאי לזקוף את יום החופשה הזה על ימי המחלה המגיעים לו על פי החוק, הוא שהוא יחויב ביום חופש במקום עבודתו? 2. כמה ימי טיפולים/בדיקות הקשורות לפוריות אני יכולה לזקוף על חשבון ימי המחלה שלי? תודה

אולה *

New member
ענייני החוק

על פי החוק כל אישה שעוברת טיפולי פוריות זכאית ל-16 ימי מחלה ל-4 מחזורי טיפול בשנה. זה מסתכם בכמות אדירה של 64 ימים בשנה. אבל לא להתלהב - זה על חשבון ימי המחלה המגיעים לה במקום עבודה (אצלי, למשל, זה 18 ימים בשנה בסה"כ). לגבי הבעל - הוא יכול לבקש מהרופא המטפל אישור, לגשת איתו לרופא משפחה ולקבל חופשת מחלה עבור ההעדרות. בהצלחה!

גולה1

New member
גם את וגם בעלך זכאים לבקש

טופס מבי"ח שהייתם שם כל היום וזה תקף מבחינת אישור מחלה. לאחר ההחזרה כשאת צריכה לנוח בבית את יכולה לבקש מהרופא שלך ימי מחלה.

טיפטיפ29

New member
ודאי שבעלך זכאי לימי חופשה

מה גם שאם מדובר בשאיבה, הוא גם צריך לתת "את חלקו" אז בודאי שזה לגיטימי שהוא יהיה איתך ויקבל על זה ימי מחלה. אם אני לא טועה, מגיע לך בערך 140 יום (!!!) (בררתי פעם, כי תבעתי את מקום העבודה שלי) אז ככה שאני מניחה שיש לך עוד הרבה ימים. בכל מקרה, המון בהצלחה.

למעלה