קצת פדיחות....

קצת פדיחות....

עכב סיבות כלכליות, נבצר ממני להגיע אתמול למופע. אך תודות לפלאי הטלוויזיה יכולתי לראות חלק, דרך המרקע אך בשידור חי. באמת שהיתה הופעה יפה, הרבה מחיאות כפיים. אך האם מישהו שם לב כי לזהבה בן אין מושג כיצד מבטאים את המילה "אזדרכת"? האם היא יודעת מיהו מאיר אריאל? וחוצמזה, ממש לא אהבתי את הביצוע ל "איך לפעמים אני" שרובו דוקלם ע"י זמרת בלונדינית בצורה חסרת רגש ומשמעות. היכן כולם היו כשמאיר עוד היה בין החיים? "אני בכורסתי אמשיך לרבוץ, כי אין מה לעשות"

רינה8

New member
געגועים לחיבוקים חמים...

אלוהים יודע כמה עמוק כמה כחול זהבה נתנה שם בקול הביצוע שלה היה גדול!!! אני מהזוית סטיל ספה החלקתי והתמוטטתי מעונג על השטיח. אחר כך היא שרה שיר של מאיר שקובי עוז הלחין – ב כ ב ו ד ! - כמו שאומרים. מישהו- איזה איש הוא! יכול לסרוק את התוכניה עם המילים - בבקשה. תודה לאריאל מאיר דרכי על המילים היפות שלו שמלוות ומקשטות אותי בחיי תודה לתרצה על עוד ערב בלתי נשכח ועל כך שאפשרה למאיר להיות מאיר תודה לשירז -גם אם לא שומעים ממך מרגישים אותך בכל זה תודה לאודי תודה לשחר – הרגשתי לכמה שעות אורחת אצלכם בביתי ונהניתי מאוד.

לילי201

New member
וההיא ששרה

את איך לפעמים אני בויאנה חבריי הגברים אני לא יודע מה איתכם אבל אני הייתי בקיף עושה לה קטינות סלביות בתרגילי מטח בגמישויות כחלחלות על פני כל השטח.............. הביצוע היה סקסי בטירוף אני אהבתי

ilovelior

New member
אכן הופעה מושקעת

ביצועים וזיווגים מעניינים. ודרך אגב כל מי שהשמיץ פה את שייגאצ , או איך שקוראים להם, בשבילי זו הייתה שמיעת בכורה שלהם ודווקא הביאו ביצוע חמוד. לא אהבתי את מוקי, כי הוא משדר לי צביעות משום מה. שבן שיחק אותה עם התעוזה. ממש מורגש שהוא גדל על מאיר. כל הכבוד!

רינה8

New member
הי לוליטה!

תגידי לי שטות גלגלי בלשונך כל מיני צלצול ופטפוט ilovelior מסכימה עם כל מילה שלך גם בשבילי זו הייתה שמיעת בכורה הם מתוקים נורא אהבתי תגיד פעם ראשונה שלך בהודו?

ilovelior

New member
כן רינה

פעם ראשונה שלי בהודו, אך לא פעם ראשונה בממלכת פרס ומדי. הייתי לפני שנתיים וחצי בנפאל, אבל זה ממש לא היה טיול שגרתי, במונחים הישראליים של טיול - זה היה למטרות הרחבת המשפחה.

high k

New member
גם אני ראיתי את הקשר.

ההשפעות של מאיר בכתיבה של שבן ברורות.

rami la

New member
שיגאצ

אני דווקא לא אהבתי בכלל סתם דיסטרושנים בלי רגש והלוואי וכל האנשים בארץ היו צבועים כמו מוקי

rami la

New member
חברי כנסת

ביצןע גרוע של זהבה בןשאפילו עם המילים מול הפנים לא נמנעה מטעויות ובפעם האחרונה שבדקתי שירים בהופעה לא קוראים מדף הם זמרים לא חברי כנסת

למעלה