קצת עצות

meytaltal

New member
קצת עצות

אז ככה...אני בת 21 וחצי ועד עכשיו לא היו לי קשרים..לפני חודשים הכרתי מישהו באתר הכרויות, שוחחנו מעט באינטרנט ולאחר 3 שבועות נפגשנו ככה שיוצא שאנחנו יוצאים בערך 3 וחצי שבועות..במהלך תקופה זו יצא לנו להיפגש בערך חמש פעמים בשבועיים הראשונים חמישי ושבת ולאחר מכן רק מוצ"ש...הבחור שהכרתי לומד פעמים בשבוע בערב, ולכן בימים אלה לא בא בחשבון להיפגש,אבל מה לגבי שאר הימים???אז פעם היו לו סידורים פעם הוא היה חולה ופעמים אחרות האירו אותו בעבודה ועד שהוא הגיע הבייתה לא יכל להגיע...המרחק ביננו חצי שעה בערך עם הפקקים קצת יותר..אתמול נפגשנו ככה אחרי צהריים הוא לקח אותי אליו הביתה היה נחמד..היה מגע והיה כיף חשבתי הנה הוא רוצה שנהיה הרבה זמן יחד אבל נפגשנו ב3 וכבר ברבע לשבע החזיר אותי הביתה זה כבר אחרי שהלכנו ואכלנו..ששאלתי אותו מה התיכנונים שלו לאחר כך הוא אמר ללכת הביתה לעשות כביסות וסידורים..אז מה לא יכלנו להיות עוד קצת שמן?ממש קשה לי עם זה שאנחנו נפגשים רק פעם בשבוע ולכן אתמול העליתי את הנושא,והוא ענה לי שאני צריכה לשנות גישה ולהבין שיש לו סידורים ולפעמים יש גם את חברים שלו שבקושי יוצא לו לראות פעם ב...אז מה לא הבנתי הוא לא מוכן להקריב משהו עבור זה??שבוע הבא יום שישי יש לו יומולדת אני אומרת לו מתי אנחנו ניפגש מתי תקדיש לי זמן הוא אומר לי יום שישי אני עם המשפחה בצהריים ,בערב גם לחבר הטוב שלו יש יומולדת אאז אולי יעשו משהו...ויום שבת הוא עובד אז אולי ניפגש אחרי כן כאילו מה אני צריכה להבין מזה???בנוסף הבנתי איכשהו לא ממנו שהוא עדיין מתכתב באתר ההכרויות עכשיו כל הנושא הזה של קשר עם מישהו חדש שלי ואני לא כל כך יודעת מה לעשות..

עליך לנסות לשנות קצת את הגישה שלך

לבן אדם היו חיים לפני שהוא הכיר אותך, והוא לא צריך לפנות לך את כל השבוע. יש לו סידורים, חברים, משפחה ועוד לימודים, ועם כל זה הוא עדין נותן לך את היומיים בשבוע. את צריכה למלא גם את השבוע שלך בפעילויות כי קשר שנפגשים כל הזמן ועוד על ההתחלה, לא נמשך לאורך זמן. ונסי לדבר איתו על זה שהוא עוד משוטט באתרי הכרויות, תאמרי לו שאם הוא לא מרוצה מהקשר שלכם שלא ימרח את זה כמו מסטיק, לא רוצה לא צריך.

Reddit

New member
על אש קטנה..

זה נחמד ויפה שיש לבחור הרבה עניינים וסידורים, אבל - יש קו מאד עדין של הרגשה שנותנים לגבי סדר עדיפויות. זה קצת מרגיש לי שהוא לא סגור על הקשר מכיוון שהוא נותן לך להרגיש על אש קטנה.. אולי אני טועה, אבל אם כך את מרגישה, דברי איתו על זה. תאמרי לו שבתחילת קשר היית מצפה שהוא יקדיש יותר זמן להכיר אותך, ושגם את עסוקה אך דוחה בילויים כי את רוצה להכיר אותו יותר לעומק. תראי, יש לי נסיון ארוך עם שתקנים שיצאו איתי זמן לא מבוטל והיו עסוקים עם חבריהם. לרוב הם התעופפו כמו הרוח אחרי זמן מה. אני לא אומרת שזהו המצב שלך אך זה קצת מדליק לי נורה אדומה.. לכן כדאי שתיקחי שליטה ותעמידי את הדרישות והרצונות שלך כבר מן ההתחלה. שידך תהיה על העליונה. ורצונך הוא להכיר אותו קצת יותר, ואם עד כדי כך הוא עסוק ואי אפשר להפגש, אז תנסי לשוחח איתו ארוכות בטלפון. האם גם לזה אין לו סבלנות?...

Reddit

New member
ועוד דבר..

מה יש לו לחפש באתרים אם הוא יוצא איתך?? אני לא אומרת שיקפיא ויסגור את הכרטיס אבל מה יש לו לשוטט שם מה הוא איבד שם? ועוד אחרי כמעט חודש? מילא אם היה נכנס רק בשבוע הראשון כאילו כביכול "רק לבדוק" ... לא יודעת, מוזר לי. דברי איתו על זה.. זה לא נעים להרגיש כמו זרם מקבילי לאופציות אחרות שהוא בודק בשוק. ובקיצור - שיהיה סגור על עצמו. חודש זה מספיק זמן לדעת אם זו הבחורה שאתה רוצה להמשיך להכיר וסקרן לגביה, או שאתה סקרן לגבי אחרות.

smartblonda

New member
מיטל את העדיפות אחרונה אצלו

ולכן הוא מתנהג כך. אני מציעה לך לנתק את הקשר הלא בריא הזה ולהמשיך הלאה.

omer73

New member
מס' דברים:

תראי, מצד אחד אפשר להבין את הבחור- היו לו חיים ומחוייבויות עוד לפני שהכיר אותך, ואי אפשר לצפות שיעזוב הכל. אבל מצד שני יש את האיזון, שהתחלת מע' יחסים ואי אפשר לתת לצד השני להרגיש לא חשוב, ואיך שאת מתארת את זה, הבנאדם במופגן שם אותך במקום האחרון. ולגבי האתרי הכרויות- אני יודע שלי אישית דבר כזה היה מאוד מפריע, זה לא שאחרי הדייט הראשון הוא המשיך (שעוד איכשהו אפשר להבין), אלא גם אח"כ, והייתי מצפה שברגע שבנאדם מתחיל קשר שלפחות לא יכנס, שיכבד את הבנאדם ולא יכנס כל זמן שאתם יחד. אני לא אומר שילך ויסגור את הכרטיס, אבל המינימום זה לא להכנס, כאילו שהוא יוצא איתך אבל ממשיך לבדוק ולחפש אופציות חדשות. ככה שנראה לי שהוא לא ממש סגור על עצמו לגבי הקשר איתך, והייתי מציע לך לקחת איזה פרק זמן כלשהו, ולראות אם כל הדברים שכתבת ממשיכים, ואם אחרי התקופה הזו זה ימשך, תעשי את החשבון שלך אם זה מתאים לך. בהצלחה:)

למעלה