קצת עצוב

קצת עצוב../images/Emo7.gif

שון שלי חולה. היום בבוקר הוא רתח לי מחום, היינו אצל הרופא שאמר שהמון ילדים ככה עכשיו (חום, ושום סימפטום אחר) אז בנתיים רק להוריד לו את החום ולחכות לראות מה יהיה בסו"ש. בנוסף סבא שלי לא כ"כ טוב, אתמול הוא עבר ניתוח לנסות להציל לו עין, מקוה ומתפללת שזה עבר טוב, זה מסוג האנשים האלה שלא יכולים להפסיק לעבוד ולהיות פעילים לרגע, ולהתעור בישבילו זה יהיה נורא. אני ממשממש מודאגת, לא כיף!!!!! זהו, הייתי קצת צריכה לשפוך תלב, אז תודה על "ההקשבה" ונקוה לטוב הרבה בריאות לכולם!

mondani5

New member
נשיקות לישון המתוק!

מאחלת לו החלמה מהירה ,מאחלת לסבך שהניתוח יצליח ויצליחו להציל את עינו. בן כמה שון המתוק? בידידות אירית

מירבי*

New member
מלה יקרה../images/Emo24.gif

חבקי את שון המתוק חזק חזק, ילדים נוטים לקבל חום גבוה ולפעמים זה עובר אחרי יומיים בלי לדעת מה זה היה, תני לו לשתות הרבה ובמקרה הצורך עשי לו אמבטיה פושרת, רופא ילדים הסביר לי שחום גבוה אצל תינוקות זו דרך של הגוף להתמודד עם בעיה, ככה הגוף פולט את זה החוצה. בקשר לסבא, מקווה שיצילו את העין,מה קרה לו בעין? זה ניתוח להסרת קטרקט או משהו מסובך יותר? שבת שלום יקירה ונשיקות

המון בריאות לשון המדהיייים../images/Emo101.gif

ולסבא מחזיקה אצבעות שהניתוח יעבור בשלום ובהצלחה גדולה, מלה יקרה תכתבי חופשי כל העולה על רוחך אנחנו פה בשבילך יקרה, אל תרגישי מעיקה לעולללללם!!!!!!! נשיקות יקירתי

../images/Emo51.gif

תודה תודה ושוב ודה בנות!!!! בנתיים הספקנו לקבל חדשות מבואנוס איירס, הניתוח עבר כנראה בהצלחה (החליפו לו את הנוזל שיש בתוך הכדור של העין שנרקב לו) עכשיו צריך לחכות יום יומיים לראות איך זה מתפתח, תעזרו לי להחזיק אצבעות. שון ככה ככה, הוא בסדר לכמה שעות אחרי הנורופן, ואז שוב עולה החום, לא ממש רוצה לאכול (מה שמבהיר לי חד משמעית שהוא חולה, שון המתוק תמיד רוצה לאכול) נחכה לראות איך יעבור רת הסן"ש שוב תודה על התמיכה ואיחולים, כיף לדעת שאתם פה

למעלה