קצת עצוב לי

תמי ס

New member
קצת עצוב לי

לא קשור להורות, ולא קשור לאבדן הריון, הפעם אבדן מסוג אחר. אתמול בלילה הודיעו לנו זוג חברים קרובים מאד שהם עוזבים את הארץ. הם התייאשו מכך שאינם מצליחים להתקדם כאן ולהגיע לרווחה כלכלית ורוצים לנסות את מזלם שם. מצד אחד אני מאד מבינה אותם אך מצד שני עצוב לי, אלו חברים קרובים של שנים רבות (עוד מתקופת הרווקות שלי). עברנו יחד דרך ארוכה ארוכה, עליות ומורדות, שמחות ועצב, וגם אם הם לא הבינו את דרכי בשנים האחרונות ותהו עליה (ותהו גם על שפיותי...) הם תמיד בכל זאת היו שם ברקע, כל כך קרוב (הם גם שכנים). ועצוב לי עצוב לי שאנשים טובים מתייאשים ועוזבים, עצוב לי תמיד לשמוע על אנשים שעוזבים את המדינה, אבל בעיקר עצוב לי כרגע על ה"לבד" שאני פתאום מרגישה. הם מוכרים את הדירה, וזה נראה כל כך סופי.

טאניוש

New member
כל כך מבינה אותך

מה שמעודד זה שחברים של ממש לא עוזבים אותך גם כאשר עוזבים את הארץ. בדוק... הרי אני זאת שעזבתי פעם...

happy

New member
זה מאוד מוכר

לנו יש חברים מאוד טובים שעזבו את הארץ וטסו לנסות את מזלם בארה"ב. אני חייבת לומר לך שהקשר נשמר איתם בצורה מעולה. הינו מדברים בטלפון פעם בשבוע. ובעלי ואני טסנו פעמים לארה"ב ובילינו אצלם. זה היה מאוד מאוד כיף. ואז אחרי כמה שנים הם החליטו לחזור ונכון שעכשיו זה יותר כיף כי אפשר לראות אותם יותר. אבל כמו שטאניוש כתבה גם מעבר לים אפשר לשמור על קשר.

אוי ../images/Emo10.gif זה מי שאני חושבת../images/Emo35.gif

באמת כאב לב גדול. לא רק הפרידה, אלא השבר הזה, שזוגות עם נתונים טובים לא מצליחים להחזיק בארץ המופרעת שלנו את הראש מעל למים. אני לא יודעת מה לאחל, שיצליח להם בחו"ל? הלוואי בשבילם, אבל אז זה אומר שישארו שם. הלוואי שיכלו מחר (או בראשית השבוע הבא, גם טוב) לזכות בפיס ולהחליט שנשארים. אני נשארת איתך, פרס ניחומים.

תמי ס

New member
כן, זה בדיוק מי שאת חושבת

אז את בטח מבינה כמה שזה קשה... נורא מוזר לי, שפתאום לא יהיה אל מי לרדת לשתות קפה בערב, לא יהיה ממי לקחת עגבניה כשחסר, לא יהיה למי לתת לטעום תבשיל חדש, אוףף מעצבן. אני מאמינה שיצליח להם בחו"ל, עבודה כבר יש שם בשבילו, ולטענתו החיים שם קלים יותר מאשר כאן, הם עשו זאת כבר בעבר והיו שם 3 שנים, אבל אז תמיד ידענו שהם ישובו, והפעם זה כנראה סופי, בגילנו כבר לא נוסעים ל"כמה שנים" רק "לעשות קצת כסף" בגיל כזה כשנוסעים כבר לא חוזרים. וזה שאת נשארת איתי זה לא פרס ניחומים, זה ה-פרס הגדול חבל רק שאת לא גרה מעט קרוב יותר.

ariane

New member
אני מועמדת

לתפקיד הטועמת את התבשילים החדשים(אני אוהבת לסכן את אצמי). וכמו שנאמר אם זה באמת חברים טובים הקשר ישמר אבל מנסיון אני חושבת שיותר קשה למי שהולך מאשר למי שנשאר... אני עד היום מתגעגעת לארץ מולדתי גם אם שמרתי על קשר עם חברה הכי טובה שלי. אז אני מאחלת להם להצליח ולך שהעצב יעבור מהר בשמירת קשר אתם וחילופי חוויות דרך הטלפון או אינטרנט. ובכל זאת את לא לבד... אנחנו גם פה.... נו טוף אני יודעת שזה ממש לא אותו דבר אבל יותר טוב מכלום. נשיקות

למעלה