קצת על AMD...

Ancient

New member
קצת על AMD...

החלטתי לשדרג. אחרי כמה אופציות שביררתי, הגעתי למסקנות האלה: לוח: ASUS A7A266 - המחיר 175 דולר. מעבד: AMD K7 ATHLON 1000Mhz/266Mhz - המחיר 115 דולר. אני אשמח לשמוע תגובות לגבי הציוד ו\או לגבי המחיר, וכמו-כן, הצעות ותחליפים אחרים. נעם?

hazgul

New member
בקשר ל AMD

לפי דעתי עדיף לך כבר להשקיע במעבד AMD Athlon Thunderbird 1.4GHz/266 MHz, הוא יותר טוב מזה שהזכרת ובמקומות מסוימים ניתן להשיגו ב 180 דולר. נ.ב.: במבחנים שנערכו לו נמצא שהוא יותר מהיר מפנטיום 4 1.7 GHz, אבל זה נתון לוויכוח........ ובקשר ללוח, הוא מצויין, שווה להשקיע בו. האזגול

hazgul

New member
רק אם לא מתקינים

את ה Heat Sink כמו שצריך, שמעתי שהוא נשרף תוך עשר דקות
האזגול

antidot

New member
10 דקות ? 2 שניות ליתר דיוק..

תעיף מבט פה. מומלץ גם לכל אוהדי AMD Antid0t

philips

New member
העפתי מבט ונכוותי...

ובכן...מעניין למדי ואני מוכרח לציין שלא היה לי שמץ של מושג לגבי החיסרון הזה... אבל שאלתי את עצמי שאלה.... מה פשר המבחן הזה וכמה הוא באמת מדמה מצב אמת?? אני יודע שעלול להיות מצב נדיר שבו ינתק ה HEATSINK ...אבל... אפשר גם היה לבחון מה קורה אם שופכים כוס מי מלח על המעבד.... בלי ספק..ניכר שההגנה התרמית של אינטל טובה יותר, והיום כשהמחירים דומים יש מקום להתלבטות.... אבל האם באמת יש להיות מושפעים ממבחנים אלו בעת קניית מחשב ב י ת י.... לי יש AMD1200 .. וכרגע אני שוקל לקנות לו יחידת מיזוג מרכזי..

noam01234

New member
המממממ

זה אמנם מצב תאורטי, המצב הכי גרוע שיכול לקרות זה שהמאוור יפסיק לעבוד, אך עדיין יש צלעות קירור. מישהו מתנדב לעשות ניסוי?

שקד אנ

New member
אני לא רוצה לעשות לך רע...

אבל אני קניתי לפני 3 חודשים 1200 ב 119 דולר...

lizansak

New member
עדיף 1200

ההבדל בין מעבד 1000 למעבד 1200 הוא תאורטית 20 אחוז ההבדל במחיר 80 ש"ח שזה בערך 12 אחו המחירים מאתר www.ksp.co.il ואני לתומי חשבתי שלוחות שמתחילים ב 7 הם שך chaintech - לא שהם פחות טובים

AfiComp

New member
אז ככה...

א. בעיית החימום היא אכן קריטית במעבדי AMD (בניסוי שערך את החומרה Tom´s Hardware Guide, מעבד אתלון 1.4GHZ שהסירו ממנו את צלעות הקירור, הגיע לטמפ´ של 370 מעלות, תוך מספר שניות, ונשרף ו"לקח" איתו גם את לוח האם), אבל לא צריכה לבוא לידי ביטוי במידה ומותקן מאוורר מאושר AMD (כמו שצריך, כמובן...). ב. ה-7 בשם הלוחות מתייחס לסידרת המעבדים האחרונה של AMD - סידרת K-7. בברכה, AfiComp

Ancient

New member
תודה לכולם, אבל בכל זאת.. נעם?

אני מעוניין לשמוע גם את דעתך בנידון, אם אפשר.

noam01234

New member
דעתי

אני לא מביע את דעתי בנושא AMD כי אין לי יותר מדי שבחים אליהם, אני גם לא נכנס לויכוח של מי יותר טוב AMD או INTEL. על לוחות של אסוס יש המון שבחים אבל ללוח שבחרת יש צ´יפסט שאני אישית מאוד לא אוהב (ALI). בלי להכנס לויכוח של AMD-INTEL בדקת את INTEL? בקשר למחיר אני אבדוק יותר מאוחר, מבטיח תשובה.

למעלה