אני לא אקטול...
פשוט לא, אף כי אני במצב רוח קרבי למדיי בגלל איזה משהו ברגע זה, שלא קשור לפורום ואני לא אנצל"ש ולא אפרט אותו כאן. מה שאני כן אעשה הוא להגיד שעד כמה שזה נחמד (ולא, זה בהחלט לא...) לנסות למצוא מקביל חיי וקיים לדמות שקיימת בספרים, ההשוואה הספציפית הזאת די לא במקום. אנחנו יודעים את הרקע של רייסט, כי כמו שאמרת- אנחנו סוגדים לו, עצם המילה סגידה מרמזת על זה שאנחנו אמורים לדעת כל מה שיש לדעת עליו. ולכן, היה מאד מיותר הקטע ההתחלתי. וסבבה שאתה רוצה להשוות את רייסט לחנון הממוצא, אבל אם אתה כבר משווה אותו למישהו אתה צריך להסביר את זה קצת יותר טוב מאשר "קסם=שכל", אפילו אופל ששונאת את רייסט לא מסכימה איתך פה. אומנם יש ברייסט משהו מן ה"יורמיות" שאתה מדבר עליה, אבל הוא לא חנון, החנון, גם החנון המתקדם אם להתייחס להגדרתך, אינו פסיכופט, רייסט הוא פסיכופט, אנחנו אוהבים אותו בתור אחד כזה (בדיוק כפי שסוגדי דראקו למינהם אוהבים אותו עם אופי דפוק והרגלים כאלו או אחרים), ואם בהשוואה זו אתה בא לרמוז שביל גייטס הוא פסיכופט שיבושם לך. אני אישיתי אמשיך לסגוד-כפי שאתה קורא לזה- לרייסט, מעצם היותו יחודי בסיפור הזה, אני מעולם לא טענתי וגם לא אטען שהוא דמות יחידה במינה וגם לא שהוא היה הראשון, זה ברור שהוא לא, אז א תועיל בטובך להסביר לי למה לעזאזל ניסית למצוא הקבלה במקום בו היא לא קיימת זה יהיה נחמד. ואם תוכל להועיל בטובך ולמצוא קצת יותר הוכחות לתאוריות שלך לפני שאתה בא ומזבל לנו את השכל איתן זה גם יהיה מאד נחמד..