קצת על רייסטלין

D gitaL

New member
קצת על רייסטלין

חשבתם שהוא חנון חשבתם שהוא חזק חשבתם שהדמות שלו כל כך עמוקה אז קבלו את כל האמת על רייסטלין רייסטלין נולד חלוש ופגיע וכבר בעת לידתו היה על סף מוות. היה ונשאר חלוש מבחינה פיזית מתחילת ימיו עד סוף ימיו. היה אדיש למתרחש סביבו. אף פעם לא השיג זי*ן (ולא דלמאר לא נכלל פה). הסביבה הייתה אדישה כלפיו. אף פעם לא היה שותף לכאב על\אל אנשים אחרים (לא נכלול את הוריו). לא פעם זנח את "חבריו" במצבים קשים והסתלק כשהוא חשב שאין סיכוי לשרוד (ים הדם של איסטר). ותמיד שמח אך ורק על הקסם. בקיצוק רייסטלין הוא הדמות הגאונית, הקשה, העמוקה והיפה ביותר ברומח (לדעת רבים). אתם תגידו שהוא דמות מורכבת?? ברור אבל סתכלו ככה אני אומר שרייסטלין הוא דמות טיפוסית מחיי היום יום שלנו!!! עכשיו תשאלו איך, איך??? אז ככה.... הדמות של רייסטלין מבוססת על היורם הממוצע.... כן כן אל תתפעלו כל הדמות המסובכת הזאת מבוססת על יורם.... תחשבו על התכונות רק תהפכו קסם=שכל רייסטלין במקרה שלנו הוא יורם יותר מתקדם נגיד ניקח את אחד המוצלחים: ביל גייטס, ג,ף סקילינג (מנכ"ל אנרון ז"ל) וג´ק וולש (מנכ"ל ג´נרל אלקטריקס) ושמעו הבחורים האלו ממש דומים לו (מי ששמע על פרשת אנרון יודע) וגם אם לא אז גישת RANK N YANK אמורה לספר הכל מה שבאתי לספר פה זה בעצם שרייסטלין הוא לא דמות, אישיות ואדם ייחודי שאין כמוהו. הוא לא יחיד במינו, הוא לא ייחודי והוא לא הראשון. לא צריך להעריץ אותו ברמה של לסגוד לו כנאמר פה לא מזמן. והוא בהחלט לא יצירת מופת!!! בקשה תגיבו אני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים by D gitaL

D gitaL

New member
הקפצה

וווווווווווווווווויייייייייייייייייייייייייייי

Ophel McNeil

New member
לא. ../images/Emo117.gif

החנון הממוצע לא מנסה להרוס את העולם בגלל גחמה אישית. החנון המטורף חסר החיים מנסה. וזה בדיוק רייסטלין. אדיוט שכמותו.

Arana

Well-known member
מנהל
וביל גייטס לא מנסה להשתלט על העולם?

אמנם בקסמי הטכנולוגיה... אבל זה מה שיש כאן.

Ophel McNeil

New member
אוי, באמת. ../images/Emo117.gif

ציטוט שלך: "אני אומר שרייסטלין הוא דמות טיפוסית מחיי היום יום שלנו!!!" כן, רוב הדמויות מחיי היומיום שלנו הן רוצחות בלתי שפויות. רייסטלין הוא לא איזה דמות מורכבת ומסתורית. הוא גם לא דמות שניתן להזדהות איתה. הוא בסך הכל אימפוטנט עם בעיות ילדות חמורות, שיגעון גדולה, וקנאה באחיו אשר הרסה את חייו. אם היינו מסתכלים על זה מנקודת מבט אובייקטיבית, וא כ - "אוי, מגניב, הוא יכול לעשות כדור אש!" היינו מגלים שמתחת לציניות והקרירות של רייסטלין עומד כולה אדם די מסכן, שאין הרבה מה לעשות, וכל פעם שהוא מרים את האף וטוען שהוא לא יבזבז את כוחו בשביל "חבריו", הוא בעצם אומר "אני חסר יכולת".

Ophel McNeil

New member
אם היינו מסתכלים מנקודת ../images/Emo117.gif

מבט אובייקטיבית, ול כ - "אוי.....

D gitaL

New member
וחוץ מזה אמרתי שר´ הוא לא יורם

ממוצע אלה קצת מתקדם

Ophel McNeil

New member
לא, אין לא. ../images/Emo11.gif../images/Emo117.gif

עזוב את זה שיש אי הסכמה בסיסית ביני ובינו (כן. רייסטלין מאוד עמוק. חוגאוני. ומורכב. מה אני אגיד לכם... אני מכירה ניירות צלופן עם יותר אישיות ממנו!). הכותב של זה, לא רק שהוא החליט להחרים סימני פיסוק (ולא, מותק, אנטר לא נחשב לסימן פיסוק), ופיצה על זה בעודף סימני קריאה, אלא גם כתב שטויות ברצף. אתה לוקח את רייסטלין, אדם מאוד ייחודי (לא גאוני, לא מורכב, סתם ייחודי) ומשוה אותו לבני אדם ייחודיים, ואז אומר - "היי, קלטו, קייסטלין הוא לא המטורף היחיד בעולם! זהו, הוא לא מיוחד! הוא לא הראשון!" נו, באמת! העובדה שהוא לא היחיד, לאו דווקא הופכת אותו לפחות מיוחד! ואם הכותב של זה לא מבין את הההבדלים, אני מוכנה לשבת איתו עם מילון. מה גם, שלא הבנתי את הפואנטה. מצד אחד - הוא מהלל את רייסטלין (ללא שום נימוק). ואז בסוף, הוא פתאום בה ואומר - "ואף על פי שלדעתי רייסטלין גאון מורכב ודמות יפיפיה, הוא לא ייחודי ולא צריך לסגוד לו." מה??? עזוב את זה שאני לא מסכימה איתו לחלוטין בין הערצה וסגידה של דמויות (כל עוד זה נעשה בפרופרציה - אחלה. מצידי תקימו אתר מעריצים גם לטוד).

Ophel McNeil

New member
ולא לשכוח ../images/Emo117.gif

שהוא אומר את המשפט - "כל האמת על רייסטלין", ואז לא מחדש לנו שום דבר לגביו (רגע, אתה רוצה להגיד לי שהוא ינטוש את החברים שלו בצרה?? וואו, אני בשוק!). אה, כן, ודבר אחרון - "[רייסטלין] שמח תמיד על קסם." סליחה? *מרימה גבה בשעשוע* או שהכותב התכוון שהשמחה היחידה בחיים של רייסטלין היא קסם, מה שיהיה שטות גמורה, כי רייסטלין בחייו הבוגרים היה הכל חוץ משמח (הקסם הביא לו שאיפה לכוח, ואיכל את נשמתו לאט לאט, הוא בהחלט לא עשה לו יומולדת שמח), או שהוא התכוון שרייסטלין בחייו תמיד סמך רק על קסם, מה שיהיה עוד יותר שטות, בהתחשב בפיגיון שמוחבא לו בגלימה. וואו, שנים לא דיברתי כל כך הרבה על רומח הדרקון.

Magma99

New member
רייסטלין... ../images/Emo99.gif

אני חושבת שרייסטלין הוא הדמות הכי עמוקה ומורכבת ברומח ולא סתם המון אנשים אוהבים אותו (ובגלל זה מכניסים קטעים איתו בכל ספר אפשרי). אוהבים אותו כי אפשר להזדהות איתו למרות שהסביבה לא קיבלה אותו הוא מצא משהו שהוא טוב בו (קסם!!) והוכיח לכולם שהוא הרבה יותר טוב מהם (הוא כמעט נהיה אל-> הדמות הכי חזקה ברומח) אני לא חושבת שהוא מבוסס על היורם הממוצא או שאפשר למצוא טיפוסים כמוהו בכל מקום. כי היה לו מספיק כוח רצון להתמקד רק בשאיפה אחת בחיים הקסם ולא להיגרר אחרי כל מני דברים (אאממ קראמון רודף הנשים). אפשר דיי להבין אותו. אחרי קריאה חוזרת של רשומות ואגדות אני לא יכולה להגיד אם אני שונאת אותו כי הוא כ"כ מרושע (הוא רצח בדם קר סה"כ) או לרחם עליו (שאף אחד לא מבין אותו) או פשוט לסגוד לו כי הוא יותר חכם ומוצלח מכולם. מסקנה: רייסטלין שולט!!

Ophel McNeil

New member
ומה יצא בסוף? ../images/Emo117.gif

כולם מציינים איזה יופי שרייסטלין הוכיח לכולם, והתגבר על המכשולים שלו, וכו´ וכו´. אבל בשורה האחרונה - הוא היה אומלל כל חייו, בגד בכביכול חבריו, רצח שוב ושוב את אחיו, לעולם לא חווה רומנטיקה, אושר או שמחה טהורה, ובסך הכל - היה לו די חרא. סליחה, אבל אני חושבת שאנשים אומרים שרייסטלין שולט, רק כי הם בעצם רוצים את הכוח שלו היה, אבל לא אותו עצמו.

Magma99

New member
אני רוצה את רייסטלין ../images/Emo8.gif

ואני מסכימה שאנשים רוצים את הכוח של רייסט אבל אני לא חושבת שיש מישהו שיהיה מוכן להתחלף איתו כי סה"כ החיים שלו דיי אומללים. אני מעריצה את כוח הרצון שלו ואני אוהבת את הדמות שלו כי כל פעם שקוראים מגלים משהו חדש (וחוץ מזה רייסטלין הוא חתיך. אין כמו אישוני שעון חול כדי למשוך בנות--> תנסו את זה גם אתם!)

SaberTooth

New member
כל כך לא...

היורם היום-יומי הוא לא פסיכופת אפל-נפש שרוצה להשתלט על העולם
אין ספר שרייסטלין מאוד עמוק, אבל אם נרד יותר עמוק לנשמתו של רייסטלין נגלה שמתחת לכל הציניות והאדישות מסתתר אדם שבעיקר קינאה לכמעט כל דבר חי הרסה והשחיטה אותו, לא יורם.

למעלה