קצת על עצמי

חנניה331

New member
קצת על עצמי

אני לא בסדר לפני ארבע ימים נכנסתי לפורום ולא אצגתי את עצמי נכון. יש לי אמון שגעות כתיב את זה אתם כבר יודעים . וקצת על עצמי- אני בן 33. חצי מהחיים אני שומע מוזיקת טרנס. אולך למסיבות גודלות בחמש השנים החרונות התרחקתי כי ל היתה לי בררה [למי שמבין עניין]. אבל אני חזרתי ואני רצה את העזרה של הפורום . יש לי אמון מה לעציאה . ואני צייר טרנס מעולה [פרטים על הציורים שלי באמשך]. השמח לקבל עהרות בניים. ותמשכו לתקן אותי . חנן

RN2

New member
מאיפה אתה בארץ איש יקר?

יש לך תמונה להראות לנו?

RN2

New member
אולי אוכל לעזור לך

שאתה כותב תגובה חדשה - יש למטה אפשרות להעלות קובץ מהמחשב שלך. פשוט תחפש את התמונה ותנסה להעלות אותה לכאן. אם אתה יודע לשלוח אימייל תגיד לי ואני אתן לך את הכתובת ואשים ת'תמונה שלך בפורום.

NeTa141

New member
גם אני מציירת...

האחרון שעשיתי זה שדונית כוסית יושבת על פטריה גדולה בתוך יער מוזר כזה... וחסר לי אקריליקק...:( חבל שאין לי איך להראות פה תציורים..חיחי

RN2

New member
אין לך דיגיטלית ?

סורק? מצלמת אינטרנט? אם לא..תזמיני את כולנו אלייך לתערוכת ציורים

NeTa141

New member
חחח בואו תנחלו חופשיי...

אולי אני אצלם את זה איכשהוו.. אבל זה דפים גדולים חח הכי שווה לראות תמקורי :p

MULAN30

New member
../images/Emo24.gif

חנניה החביב, ברוך הבא ותודה שסיפרת על עצמך.. כבר ניפגשנו בשירשורים קודמים.. ואני שמחה שיש מישהו שגדול ממני בשלוש שנים :)

NeTa141

New member
אין לי כרגע איך להראות...

תראה את שלך עכשיו אם יש לך איך

NeTa141

New member
באיזה שעות אתה אוהב לצייר?

אצלי נגיד אם אני בבית ולא עושה כלום אז אני הולכת לישון ב1 ואז אני קמה ב3 או 4 לפנות בוקר.. שמה פסיכודלי ומתחילה לצייר... ככה יוצאים לי תציורים הכי הזויים והכי יפיםם שיש... שווה לך לנסות את זה אם זה נכון גם לגביך...:)

למעלה