קצת על עצמי...

mariana

New member
קצת על עצמי...

הבטחתי שאם יהיה לי משהו חדש אני אספר לכם כאן. אגב מה שלומך עזרא? אני יודעת שתקרא זאת אבל התגעגעתי אליך. ריקי זה גם בשבילך. ואחרים שרוצים לקרוא . אז ככה אתם זוכרים את המפגש? נו ביום חמישי? אז ככה לפני יום כלומר ביום רביעי התקשר אליי איזה בחור שכאילו קוראים לו ירון. הוא היתקשר הביתה ולא לנייד זה כל הקטע. דיברנו ואז שאלתי אותו מאיפה המספר? הוא לא כל כך התלהב למסור פרטים כי הוא התבייש. רקע לפני מה שהיה(לפני השיחה): חברה מאוד טובה שלי התקשרה אליי לפני שבוע ושאלה אם אכפת לי שהיא תכיר לי בחור. אמרתי לה שאני לא אוהבת בליינדייטים, אז היא הבינה אותי. כי רצתה להביא לו את המספר. עכשיו, הבחור שכאילו קוראים לו ירון הוא ידיד הכי טוב שלה, אז הוא שאל אותה מה שם משפחה שלי? ואם אני גרה לידה? אז היא פלטה את שם הרחוב שלי. וככה הוא חיפש בספר טלפונים והיתקשר הביתה. עכשיו אני לא יודעת מי זה. איכשהו הוצאתי זאת מימנו והוא אמר לי וביקש מימני לא לספר לחברה טובה שלי. האופי שלו עושה רושם טוב, אבל אני בחורה שצריכה עאת הקליק הראשוני כדי להימשך אליו ואז העיניין של אופי רק מוסיף, אני מקווה שאתם מבינים אותי. אז הוא רצה לפגוש אותי ואני לא רציתי כי אני לא מכירה אותו, וחוץ מזה רציתי לדבר איתו יותר בטלפון. והמפגשים הבאים פשוט לא יצאו לפועל. שאלתי אותו אם הוא לא מפחד להיתאכז מימני? אז הוא אמר לי שמבחינת היופי חברה שלי פירגנה עליי המון אז אין לו מה לדאוג, כלומר סומך עליה. לעומת זאת אני מפחדת להיתאכזב, אבל אני זוכרת שחברה שלי אמרה לי פעם שהוא בחור ממש חמוד. אז אני צריכה את עצתכם. אם אני לא נימשכת אליו מבחינה חיצונית אז אני בכל זאת צריכה להביא לו סיכוי? וחוץ מזה אני עדיין לא שכחתי את הבחור ההוא נו את אריאל. אני לא יודעת מה לעשות. טוב אתם חברים חכמים שלי, אני מקווה שתעזרו לי לצאת מהתיסבוכת הזאת. עכשיו ריקי זה בשילך. אתמול בלילה הוא היתקשר ודיברנו איזה חצי שעה ולא חידשנו כלום, אני לא יכלתי להיפגש איתו וחוץ מזה הוא היה עייף כי הוא היה בים המלח. את יודעת אתמול חברים של אריאל היתקשרו אליי וביקשו מימני לרדת למטה כי הם רוצים לדבר איתי, אמרו לי סתם התגעגענו אלייך, אמרתי להם שאני עייפה ואני לא יכולה לרדת למטה, ואז פתאום שמעתי את הקול של אריאל באוטו שהיה איתם. מה הוא רוצה להגיד בזה? טוב שלא ירדתי למטה. תודה לכם על ההקשבה. אוהבת אותכם מרין

golem

New member
מרינגוש יפתי ../images/Emo24.gif

מה שלומך מרינוש? הכל בסדר?? גם אני התגעגעתי אלייך
בקשר למה ששאלת - את האמת לדעתי מה יש לך להפסיד?? זה שתיפגשי איתו כמה פעמים ותראי איך זה מתפתח (אגב..לפי מה שהבנתי לא ראית אותו עדיין - אז איך את יודעת שלא תימשכי אליו?) בסה"כ זה שתיפגשי איתו ואז תחליטי שזה לא בשבילך - זה בסדר..לכן כן הייתי ממליץ לך לדבר איתו ולהיפגש
עכשיו בקשר לאריאל - אני חושב שהגעת למסקנה הנכונה שלפחות בשלב הזה של החיים שלכם אתם לא מתאימים (נכון?) אז זה שיש לך רגשות אליו זה ברור ומובן -> אבל זה לא אומר שצריך לשבת ולא לצאת עם אפ אחד אחר... ממש נשמע לי גולם גדול האריאל הזה לפי מה שאת מספרת.....
גדול גדול
עזרא

mariana

New member
אתה צודק... אבל

היי מתוק שלי, אני מבינה אותך בקשר למה שאתה מתכוון. זהו אני צריכה קודם להיפגש איתו כדי לראות איך הוא נירא, אני יודעת שיופי זה לא הכל בחיים, אבל אני צריכה את הקליק הזה. אז השאלה שלי היא כזאת. אם לדוגמא לא היה לי את הקליק, אז איך אני אומרת לו בצורה יפה בלי לפגוע שזה לא זה? כי אף פעם לא היו לי פגישות עיורות. מקווה שיותר מובן. מרין

golem

New member
תראי...

האמת שאין פה איזה משהו קבוע . אבל לפני זה... משום מה יש לי את התחושה שעוד לפני שנפגשת כבר החלטת שלא יהיה את הקליק - למה שלא תחשבי חיובי ? אולי כן יהיה את הקליק - ואז בכלל לא תצטרכי לחשוב על מה להגיד לו? ואם כן תצטרכי להגיד לו - אני מאמין שאת פשוט יכולה להגיד לו - שזה לא מתאים לך כל כך הקשר איתו ואת לא רוצה להמשיך..הוא אולי קצת ייפגע - אבל בכל בליינדדייט יש את היסכון הזה אז לא צריך להתרגש מזה יותר מדי.. מקווה שעזרתי קצת..
עזרא

jess ועוד

New member
רגע איך פתאום אריאל???

הוא עמד מאחורי הכל???? אם כן הוא ממש נבזה!!!

mariana

New member
היי מה שלומך?

אני לא יודעת אם איראל עומד מאחורי כל זה אני פשוט שמעתי את הקול שלו באוטו כי זה היה דיבורית, יכול להיות שאני מדמיינת? לא יודעת. אבל מה שלא מתחבר לי שהחבר שלו שקרא לי להיות למטה הוא לא מדבר עם אריאל, אז לא יכול להיות שהוא יהיה אצלו באותו. אוף אני מתחרפנת.

jess ועוד

New member
יאאא זה ממש נהיה אובססיבי

את חייבת לדבר עם ירון הזה אם הוא מוצא חן בעיניך ולברר איתו דברים זה הכי טוב לדעתי ואין מה לפחד מהצורה החיצונית כי הוא מה שהוא ועד שלא תראי לא תדעי מקסימום איך התחייבות בפגישה אם לא מתאים אומרים תודה וזהו...

בונבונת

New member
היי ממי...

במידה ואת רוצה להיפגש עם "ירון" אז תפגשי איתו,מה כבר יכול להיות הכי גרוע?-כוס קפה על חשבונו ושביזבזת עוד שעתיים מחייך...לא נורא נכון? בכל אופן תמיד יש לנו ציפייה לפגוש יום אחד את גבר חלומותינו (כלומר את דודי בלסר....דודי אתה מלך!!!
) אבל תמיד יש מקום להתפשרות...תראי אותו ואז תחליטי...אני בטוחה שיהיה טוב ותדעי אם את מוכנה להתפשר (במקרה הצורך) או שממש לאאאאאאאאא!!!! אבל למה את מטרידה את עצמך סתם עוד לפניי שאת יודעת שהוא מכוער?!?!?!?!? לא חבל? ואם הוא יהיה מהמם...אז סתם העסקת את עצמך במחשבות מרגיזות לחינם!! עלי והצליחי!!! אוהבת אותך המון!!!רחל

mariana

New member
תודה מתוקה.

היי רחלי. אני לא מטרידה את עצמי בעיניין הזה, ואני חולה חולה על דודי בלסר. הוא גם פירגן על עצמו, אני פשוט מפחדת שאם כל זה שהוא בחור טוב וחמוד, אני לא ארצה אותו בגלל שאני עדיין חושבת על ההוא. שששש שאף אחד לא ישמע. את יודעת אומרים שנגיע לגשר נחצה אותו. תודה לך חמודה אוהבת אותך מרין

בונבונת

New member
מרינוש...

אם היה איקון של "נו נו נו" הייתי שמה לך אותו!!! אני יודעת שזה לא כל כך פשוט להתחיל הכל מהתחלה ,לפחד מנפילות ואכזבות מאנשים חדשים שאולי הם יהיו מכוערים/טפשים/מגעילים/משעממים וכו´... אבל את הגשר מזמן עברת...כבר אמרת לו שאת לא חוזרת אליו (
) אז מה הטעם להתעכב???חוץ מזה שהבעיה היא אצלו (ואתם לא ביחד אז לא אכפת לך יותר מהבעיות שלו...) והוא נשמע לי לא ממש בוגר ויציב...אז תני לו לחפש את עצמו ולהבין שהוא פספס אותך ותעברי לעונג הבא,יש עוד כמוהו ואף טובים יותר!!!וכמו שפגשת אותו והתאהבת בו כך זה גם יקרה עם מישהו אחר,את רק צריכה לרצות ולא לפחד...תני לזה זמן,אף פעם לא מתאהבים בשנייה ,אין כזה דבר "אהבה ממבט ראשון" אז בואי ולא נחייה בחלומות...(למרות שאני עדיין מחכה לך,דודי...נכון שהוא מדהים???
).למען האמת,כשאני חושבת על זה אז גם להתאהב ב-"X" שלי לקח לי חודשיים אמנם הייתה לי הרגשה כייפית איתו אבל לא היו לי רגשות...היה לי רק נחמד עם העובדה שיש לי מישהו...ולפני שאהבתי אותו הייתי בטוחה שאף פעם אני לא אוהב מישהו אחרי שאיזה מיסטר אחד עשה לי חיים קשים...והנה עכשיו הכל ניראה לי כמו שטויות כי מה שהמיסטר הזה עשה לי היה כלום ועכשיו אני יודעת שאפילו לא אהבתי אותו...אז יש לי תקווה כי פעם כבר הרגשתי דיי דומה וראיתי שטעיתי,נכון שאני אהבתי את ה-"X" באמת והרבה יותר ממה שחשבתי שאהבתי את המיסטר...אבל הכל עובר חביבי...
שווה לנסות!!! אוהבת אותך!!!

ניקולי

New member
נשמה יפה שלי!!

מאוד שמחתי לשמוע שאת פתוחה להצעות ולהכיר מישהו חדש זה אומר שאת על הסוס את על הגל הנכון. עכשיו האדם לא ניכר רק במראהו אלה באופיו.. אני מניחה שאם חברה שלך נתנה לו את הכתובת ואת שאר הפרטים.. היא מכירה אותך מספיק בכדי לתת לאדם הנכון..אולי הוא לא יפיוף אך אני מאמינה שהוא דיי נחמד. את הספקת לשמוע את קולו ולהכיר קצת מאופיו ע"פ שבשיחת טלפון לא ניתן להעריך אדם כראוי.. צריך להכיר אותו יותר לעומק.. יש אנשים שעושים רושם טוב או ההפך וכשפוגשים אותם רואים ומכירים אותם יותר.. לכן אך תשללי כלום כל עוד לא ראית ולא הכרת.. אל תסתכלי על היופי אלא על היופי.. האדם יכול להיות אדם יפה במראהו.. ואת עלולה להתאהב ביופיו.. ואז.. אחרי תקופה את מכירה את אופיו המגעיל.. ושוב את נכנסת למערבולת מאחר ואהבת את יופיו את מתחילה להבליג על ההתנהגות שלו..ועל אופיו המכוער.. זה נותן לך להרגיש שאולי הוא השתנה בגלל שהוא אוהב אותך..ושוב אכזבה. לעומת זאת הוא יכול להיות אדם לא כ"כ יפה ולא כ"כ מושך אך אופיו יכול להיות אופי מקסים.. רק שלצערי את האופי לא תוכלי להכיר מאחר והיופי לא מצא חן בעינייך. אני חושבת שאת צריכה לתת צ´אנס למערכת יחסים בכדי לבדוק את קנקנו לעומקו. בקשר למה ששאלת את ריקי הרשי לי לאמר לך מילה או שתיים: זה שהיית איתו הוא מתוסבך.. הוא לא יודע כלל מה הוא רוצה מעצמו והוא מנסה להוציא את זה ממך.. לתת לך לנווט את האוניה ..כלומר ההגה אצלך את צריכה לדעת איך לנווט אותה..לדעתי הוא מחזיק אותך קצר או לפחות מנסה להחזיק אותך קצר.. אל תתני לו תהיי חזקה כמו שאת יודעת..ואני מאמינה שאם תוך זמן קצר הוא ידע בדיוק מה הוא רוצה מעצמו את תדעי גם לטוב וגם לרע..אני מאמינה בכל ליבי שאם הוא ירצה להיות איתך הוא יצליח כי את עדיין אוהבת אותו ואת היית כרגע מוכנה לחזור אליו..הוא צריך לנחות על הקרקע כי הוא מרחף.. ואילו את מצליחה לגעת בקרקע אך לא ממש כי ליבך שבוי בקסמיו.. על כן היי נבונה ואל תעשי צעדים פזיזים לגביו אל תנסי להסיק מסקנות תני לו את הזמן שלו להתראפות..ואולי כל מה שקורה לך עם הבחור החדש זה רק לטובה זה יתן לך להבין מה טוב ומה רע בשבילך. אוהבת אותך מאוד ניקול*

mariana

New member
תודה מתוקה שלי!

היי ניקולי, אני אוהבת שאת מרחיבה וגורמת לי להבין איפה אני טועה, גבלל זה אני אוהבת אותך. ניקול אני לא מחפשת בחור יפהפה אני צריכה שהוא יגרום לי קליק, הוא יכול להיות החתיך של העולם אבל הכל כבר הלב עושה, הוא יכול להיות לא משהו אבל אני יכולה להימשך אליו. אני מתוסבכת. אני במצב גרוע עכשיו ובא לי לבכות, למרות שבכיתי המון. הייתי אמורה להישאר בבית היום אבל אמא שלי נורא עצבנית ורק צועקת וזה גורם לי להישתגע, היא לא מבינה אותי אני מנסה לדבר אליה יפה ולהסביר לה שלא בריא להיתעצבן ואז היא שוב מתחילה, בא לי לברוח מהבית, כל הנסיונות עלו בתוהו אני לא מצליחה לעשות סדר בבלאגן, אני משתגעת, בגלל כל הבלאגנים לקחתי את הרגליים ובאתי לעבודה, והיום לא באלי לחזור הביתה, אני לא רגועה שם בגלל זה אני הופכת להיות עצבנית, ואז אני ניזכרת בו שהוא היה עוזר לי, יוו מאיפה אלוהים שלח אותו אליי, בזמן שאני כותבת לך את ההודעה הוא מתקשר אליי, למה הוא עושה לי את זה? הוא שמע שאני לא מרגישה טוב שאין לי מצב רוח אז הוא ביקש מימני להיתקשר אליו כי הוא מדבר מהפלאפון של חברו , אז אמרתי שאני לא רוצה לדבר איתו כי אני רוצה לשכוח אותו. עכשיו מה כל הקטע באותו יום רביעי שאמרתי לו שאני לא רוצה להישאר איתו בקשר הוא בכלל לא הקשיב לי ועכישו שאמרתי לא זאת זה נשמע כאילו זה חדש, אז הוא אמר לי טוב אני לא יתקשר אלייך יותר וניתק לי יפה. עכשיו בכלל עוד יותר באלי למות, למה אני צריכה לבכות ואיך עוצרים את הדמעות

golem

New member
מתוקה כזאת את ../images/Emo24.gif

מישהו אמר לי פעם משהו בסגנון הזה - עדיף קצת דמעות עכשיו מאשר הרבה דמעות אח"כ.....אני יודע שזה קשה בטירוף -> זה מאוד הגיוני וברור -> אבל זה צעד שהיית צריכה לעשות למרות הקושי שבו, ועשית אותו כמו שצריך ועל זה אני מאוד גאה בך ושולח לך
חם חם.. אז ביתניים הגמעות יירדו קצת..אבל מהר מאוד הם יפסיקו לרדת... ואולי תצאי עם הבחור ההוא - מה שיוכל לעזור לך קצת להתנתק ולהמשיך הלאה . אבל אני בטוח שתצליחי די מהר - את בחורה מקסימה וחזקה ולא תהיה לך בעייה

mariana

New member
היי עזרא

זה הבעייה שלי שאני מתחילה להישבר,אני לא יכולה להחזיק מעמד, יש פתגם שאומר שממש מתאים לי" אני חזקה כמו זכוכית אבל גם שבירה כמוהו" זה מה שקורה לי עכשיו, הוא שלח לי הודעה ואמר שהוא מבין אותי וכדי לעשות לי חיים יותר קלים הוא אמר לי שהוא לא יעיז להיתקשר אליילמרות שזה נגד רצונו, עכשיו אתה יודע מה גיליתי הבחור שאני בקשר איתו (אני הרי עובדת כמאתרת) אז גיליתי שהוא בן 27 וחצי, וקצת נירטעתי, למרות שפעם יצאתי גם עם בחור בגילו ויצאנו 3 שנים אבל לא יודעת זה קצת הפחיד אותי,אבל לא נורא אני חושבת שאני הרבה יותר בוגרת ואם זה יצליח אז נוכל להיסתדר. תודה מתוק שלי אוהבתתתתת אותך מרין

golem

New member
מרינוש ../images/Emo24.gif

תראי מרין..זה קשה מאוד אני יודע...אבל אני יודע עוד משהו אחד שאת לא יודעת והוא שאת חזקה מאוד!!! כבר את הצעד של לבוא ולדבר עם אריאל ולהגיד לו מה שאמרת - לא כולם מסוגלים - אז אם הצלחת את זה ועשית את זה כ"כ יפה אז אני בטוח שגם תצליחי הלאה!!! ונכון שהעולם עכשיו נראה שחור ומעצבן - אבל תני לזה כמה שעות או כמה ימים והכל ייראה יותר טוב - הבטחה של הגולם.. ולגבי הבן 27 - אני לא זוכר בת כמה את בדיוק (21?) ואם אני צודק זה לא בהכרח בעייתי - זה כבר תלוי בבני אדם - ואת בוגרת מספיק להסתדר עם בחור בגילו.. ועדיין תזכרי שאני (אנחנו) פה בשבילך למה שתרצי מתוקה
אוהבבבבבבבבבבבבבב (הדבקת אותי..
אותך עזרא

mariana

New member
היי מתוק

עשית אותי זקנה אני אין לי עוד 20. מה אני נראת כל כך בוגרת או שנמשעת בוגרת? אני יודעת שלגילי אני עברתי מספיק דברים, אני מרגישה זקנה אני יודעת שהכל יעבור פשוט אין לי סבלנות לחכות יותר. תודה בכל זאת

golem

New member
אופס ../images/Emo13.gif

סליחה מריני..התבלבלתי..אני מצטער
עכשיו לגבי הסבלנות...תשמעי...אני עדיין סבלני..ואני הרבה יותר זקן ממך - אבל זה לא קשור האמת.... אין מה לעשות בינתיים האמת - קחי את זה בקלות יום אחרי יום - ואת לא צריכה לחכות שזה יבוא - תמשיכי לחיות וזה יבוא.. ואת האמת שאם ניקול ג´סי או ריקי יקחו את המשפט האחרון שלי הן בטח יציגו אותו יותר יפה...אז בבקשה אתגר לכן
אוהב אותך ילדה יפה וחזקה שלי

מרין מרין מרין - תודה על....... ../images/Emo8.gif

עניין הזקנה!!! אני בת 21
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת

ניקולי

New member
למרינוש..איך לעצור את הדמעות

פשוט מאוד יקרתי.. עוצרים את הדמעות ככה: חושבים על הים, על רוגע ושלווה, סוגרים עיניים..לוקחים אויר..הרבה אויר.ונושמים לאט לאט ולרווחה...
..עכשיו..נותנים למוח לנוח..וחושבים על מה הייתי עושה עכשיו בכדי שההרגשה שלי תשתפר..
..זה יכול להיות כל דבר ,: זה יכול להיות..משהו טעים, זה יכול להיות בגד חדש, זה יכול להיות סתם להרים טלפון למישהו/משהי שהרבה הרבה זמן לא דברת איתו/ה .. (אבל דירבאלק לא להתקשר אליו חלילה)..בקיצור נשמהזה יכול להיות כל דבר שעולה לך בראש.. אבל שלא יעלה לך יותר מידי על הראש
. בקשר לאמא שלך..האמהות שלנו הן מאלו שדואגות יתר על המידה..כל דבר מרתיע אותן כל דבר מפחיד אותן.. איפה היית מה עשית, מתי את חוזרת, אל תחזרי מאוחר, תגידי לו, תביאי אותו.. מה את עושה , למה את עושה.. והעינין הוא שהן צועקות את זה.. יש להן לחץ...אבל אל תדאגי נשמה זה יעבור גם לה.. את לא צריכה למות בשביל זה..את הבת שלה וזה מה יש תתרגלי לזה..דרך אגב..הכל בחיים אפשר לבחור.. אפשר לבחור חברים, אפשר לבחור ילדים, אך הורים לעולם לא ניתן לבחור..לכן.. תהיי סובלנית וסבלנית. בקשר לבחור ההוא שהכרת .. אני יודעת שת לא הולכת רק לפי היופי לכן אני אומרת אל תשללי.. את חייבת לאזור אומץ ולעשות דברים.. מי שלא מנסה מפסיד..רק אמרתי שגם אם יראה לא הכי הכי.. תנסי להכיר את מה שבליבו. שלך ניקול*

@@

New member
מרין מקסימה שלי

אז ייעוץ קליל את מבקשת? את יודעת את התשובה לבד, ללכת ולפגוש אותו ולא משנה איך הוא נראה, ללכת כי זוהי הזדמנות נפלאה להכיר מישהו, גם אם הוא לא ימצא חן בעייניך, את נתת לעצמך הזדמנות ולא נתקעת במעגל שנקרא "אריאל", את תוכיחי לעצמך שאת יכולה ויותר מהכל את רוצה לצאת מכל המשבר, את זוכרת על מה דיברנו? אני ואת נעשה את זה , אנחנו נצא מהבעיה שיצרנו לעצמנו! הכל ביידים שלנו, ולכן מתוקה יפה שלי את הולכת ואין בכלל ויכוח, ואם הוא לא חמוד?אז הוא לא חמוד , אבל הענקת לעצמך את ההזדמנות והוכחת אך ורק לעצמך שאת יכולה. ואריאל האינפנטיל , ילדותי זה ממש מילה עדינה בשבילו, שילך יחפש את החברים שלו. מרין, ממש רציתי שהכלב שלי יתקשר (ישי) רק בשביל לא לענות לו, אבל נראה לי שהוא מזה פגוע מהשיחה האחרונה (יוני) זוכרת? בכל אופן אני אוהבת אותך ומאחלת לך אחלה יום ריקי

למעלה